Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline."— Sunum transkripti:

1

2 HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline gelmiştir. “Yollardaki Güvenli Eviniz” mottosu ışığında müşteri memnuniyetini ve güvenliğini hedef alarak; sektörde fark yaratan, lider marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

3 KALİTE POLİTİKAMIZ HAN TURİZM Müşterilerine, kaliteyi esas alan taşıma modelini sunarak eğitimli personeli, yüksek modelli araçları ile güvenli ve dakik hizmet vermeyi, minimum hata ile kalite seviyesini arttırmayı amaç edinmiştir.

4 HEDEFLERİMİZE ULAŞIRKEN ; * Sağladığımız Hizmetlerimizi, değerlere özel önem veren, müşteri taleplerini standartlara uygun üst düzey kalite, doğru zamanlama ve akılcı maliyet prensipleri ile yönetip, beklentilerinin ötesine geçmeyi ana politika olarak benimsemek, * Hedeflerimize ulaşmaya çalışırken, ülkemizin yasal gerekliliklerine uygun, etkin ve verimli bir kalite sistemi uygulamak, İşimize gösterdiğimiz bu hassasiyet ve önem sayesinde kısa bir sürede sektörlerinde önde gelen firmalar ile iş ortaklığımızı gerçekleştirmiş ve istikrarlı büyüme için emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

5 Personel ve Öğrenci taşımacılığı faaliyeti sürdürülürken * VIP taşımacılık, * Transfer & Organizasyon ve 2010 yılında altyapısı tamamlanan; * Filo Araç Kiralama alanında da faaliyet gösterilmeye başlanmış Türkiye de sektöründe öncü firmalara hizmet vermeye başlamıştır. SÜREKLİ YENİLİK VE HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETME;

6 HİZMETLERİMİZ ;

7 ŞİRKETLER İÇİN PERSONEL TAŞIMACILIĞI Amacımız güvene dayalı kusursuz bir hizmet sunmaktır. İşinize, evinize; sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde ulaşmanız vazgeçilmez ilkemizdir. Görevimizin ciddiyetinin ve sorumluluklarımızın farkındayız. OKULLAR İÇİN ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Çocuklarınızın, sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinç ışığında hareket ederek, onlara sağlanacak hizmetin son derece güvenli olması konusunda üst düzey hassasiyet göstermekteyiz. Bu nedenle, istenmeyen durumları, önceden alınacak tedbirlerle önlemeyi kendimize görev edinip çalışmalarımızı bu şekilde gerçekleştirmekteyiz. Ekibimizi bu sorumluluğu taşıyacak kişilerden oluşturmaktayız. Çağımızın ve sektörümüzün bütün yeniliklerini şirket bünyemize entegre ederek her geçen gün en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Farkımız ve misyonumuz: Çocuklarınızı kendi çocuklarımız olarak düşünerek hareket etmemizdir.

8 YOĞUNLAŞAN İSTANBUL TRAFİĞİNDE SERVİSLERDE KALMA SÜRESİ GÜNLÜK ORTALAMA 2 SAAT OLARAK BELİRLENMEKTEDİR. HAN TURİZM OLARAK TRAFİKTE GEÇEN BU SÜRELERİ OLABİLDİĞİNCE KALİTELİ OLARAK GEÇİREBİLMENİZ İÇİN ÜST DÜZEYDE KONFORLU VE LÜKS ARAÇLARIMIZLA HİZMET VERMEKTEYİZ. KONFOR VE LÜKS BİZİM İÇİN STANDART ;

9 OPERASYONEL ÇALIŞMA TEKNİKLERİMİZ DETAYLI RAPORLAMA; Hizmet verilen ayı takip eden diğer ayın 5’ine kadar servis hizmetini kullanan personelinize ait detaylı raporlama sunuyoruz. Sunulan raporlamalar sayesinde Personel Taşıma Hizmetinden sağladığınız Optimum faydayı detaylı olarak görüp inceleme fırsatı bulacaksınız. DÜZENLENEN ANKETLER SAYESİNDE MAKSİMUM HİZMET KALİTESİ; 3 aylık periyotlar halinde ‘’Müşteri Memnuniyeti Anketi’’ düzenliyoruz. Yaşanması muhtemel aksaklıkların yaşanmadan önlem alınmasını sağlamaktayız. Bu sayede hizmet kalitemizi maksimuma çıkartmaktayız. SİZLERE ÖZEL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ; 7/24 ulaşabileceğiniz firmanıza özel Müşteri Temsilcisi sayesinde istek, dilek ve şikâyetleriniz için ulaşmak istediğiniz her zaman iletişime geçebileceğiniz personelimiz ile isteklerinizi ivedi şekilde karşılamaktayız. BÖLGE MÜDÜRLERİ; Firmanızın operasyonu ile ilgilenecek ‘’Bölge Proje Müdürü’’ sayesinde bölgenizde çalışan araç ve tedarikçilerimizi sürekli kontrol altında tutularak sorunsuz hizmet sunuyoruz. İŞLEYİŞTE ŞEFFAFLIK VE GÜVEN; Firmanızda çalışacak olan tedarikçilerimizin hak edişlerinin ödendiğine dair banka dekontlarını her ay tarafınıza sunuyoruz. Sunulan hizmette şeffaflığı ve güveni ön planda tutuyor, bizleri takip etme olanağını sizlere sunuyoruz.

10 BÜTÜN PROJELERİMİZDEKİ ÇALIŞAN ARAÇLAR VE TEDARİKÇİLERİMİZ BÖLGE PROJE SORUMLULARI TARAFINDAN PERİYODİK OLARAK KONTROL EDİLMEKTEDİR. PERİYODİK KONTROL VE DENETİM

11 EN İYİ HİZMET KALİTESİ İÇİN ; 3 AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE YAPILAN ‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞERLENDİRME ANKETİ’’ SAYESİNDE SUNDUĞUMUZ HİZMET KALİTESİNİ DAHA ÜST SEVİYELERE ÇEKMEKTEYİZ.

12 VIP taşımacılık ve transferlerinizin güvenilir adresi : HAN TURİZM - Yurtdışından ya da yurtiçinden gelen misafirleriniz için karşılama ve transfer mi yaptırmak istiyorsunuz? - Sorunsuz, güvenli ve evrensel kalitede bir hizmet mi bekliyorsunuz? Öyleyse HAN TURİZM’ in ‘’Tam Zamanında, Kusursuz Hizmet’’ çağrısına kulak verin,rahat edin. Yabancı dil bilen, prezantabl servis müdürlerimiz önderliğinde, trafik kurallarına koşulsuz şartsız riayet eden, güler yüzlü, özel eğitimli sürücülerimiz eşliğinde mükemmel bir hizmet sizleri ve misafirlerinizi bekliyor.

13 YENİ NESİL VIP HİZMET ; YABANCI DİL BİLEN, PREZANTABL PERSONELİMİZ İLE YERLİ YA DA YABANCI MİSAFİRLERİNİZ GİDECEKLERİ YERLERE YÜKSEK KALİTE VE KONFOR İÇERİSİNDE ULAŞTIRILIR.

14 TRANSFER & ORGANİZASYONLARINIZ İÇİN ; ‘’ YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ ‘’ SLOGANIYLA YENİ NESİL HİZMET VİZYONUYLA ARAÇ KAPASİTESİ VE SAYISI SORUN OLMAKSIZIN SİZLERE info@hantur.com.tr KADAR YAKINIZ.

15 FİRMANIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA PİYASADA BULUNAN BÜTÜN MARKA VE MODEL ARAÇLARI HİZMETİNİZE SUNUYORUZ. MARKA VE MODEL SINIRLAMASI OLMAKSIZIN FİLO KİRALAMA;

16 ARAÇ FİLOMUZ Araç filomuz 0-2 yaş arası, klimalı ve konforlu araçlardan oluşmaktadır. Araçlarımız yönetmelikte belirtilen bütün şartlara haiz, sektörde kabul görmüş en iyi markalardan oluşmaktadır. HAN TURİZM olarak araç filomuzu her geçen sene daha da büyüterek hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktayız.

17 GENİŞ ARAÇ FİLOMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ

18 ARAÇLARIMIZDA 0-2 YAŞ ARALIĞI EN İYİ MARKALAR YÜKSEK STANDARTLAR

19 GPS (Global Positioning System) KONUMANDIRMA SİSTEMİ TÜM ARAÇLARIMIZDA STANDART OLARAK SUNULMAKTADIR. TEKNOLOJİK DONANIMLAR

20 Han Turizm bünyesinde çalışan tüm sürücüler; Nazik Eğitimli Yolcular ile girdikleri diyaloglara üst düzey özen göstermesi gerektiğinin bilincinde olan Sorumluluk sahibi İyi iletişim kurulabilen personel arasından seçilmektedir. Sürücülerimiz tek tip kıyafetleri, trafikteki davranışları ve kurallara dikkat etmeleri ile örnek bir profil çizerler. SÜRÜCÜLERİMİZ ;

21 SÜRÜCÜ VE TEDARİKÇİLERİMİZDE ; FİRMAMIZIN LOGOSUNU TAŞIYAN KIŞ AYLARI İÇİN GÖMLEK VE KRAVAT, YAZ AYLARI İÇİN T-SHIRT ZORUNLULUĞU BULUNMAKTADIR. GÜNLÜK SAKAL TRAŞLARINI OLMUŞ, DIŞ GÖRÜNÜMLERİ DÜZENLİ, TEMİZ, GÜLER YÜZLÜ, DİKSİYONU DÜZGÜN, TRAFİK VE FİRMAMIZIN KURALLARINA KESİNLİKLE RİAYET EDEN PERSONELDEN OLUŞMAKTADIR.

22 BÜTÜN ARAÇLARIMIZ FİRMAMIZIN LOGOLARINI TEK TİP OLARAK TAŞIMAKTADIR. İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE FİRMANIZA AİT LOGOLARDA ARAÇLARIMIZDA KULLANILACAKTIR. FİRMANIZA REKLAM FIRSATI;

23 DİLEK VE TEMENNİLER SEKTÖRE GETİRDİĞİMİZ YENİLİKLERLE PROFESYONEL TAŞIMACILIKLA FARK YARATAN BİR HİZMET SUNARAK ZİRVEDEKİ YERİMİZİ ALMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ. TÜM BU ÇALIŞMA SİSTEMİYLE OLUŞTURDUĞUMUZ REFERANSLARIMIZ ARASINDA SİZLERİ DE GÖRMEK ÜMİDİYLE SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ TEKLİFİMİZİ UYGUN BULMANIZI ÜMİT EDER, ‘’YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ’’ OLARAK SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR DİLERİZ.

24


"HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları