Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu."— Sunum transkripti:

1 YKB Proje Önerileri

2

3 Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu göstermek için sitedeki scroll bar ile YKB scroll bar uygulamasını değiştirdik

4 Parayı aşağı doğru çektikçe sayfada en alta doğru inmeye başlar Scroll bar’da para gönderme ile ilgili mesaj görünür Para en aşağıda bulunan ele ulaştığında..

5 Sitenin en altında kampanya banner’ı görünür

6

7 Uygun sitelerde YKB’ye özel bir alan açılarak, alana YKB Kredi hesaplama aracı konumlandırılır Ziyaretçiler istedikleri tutar ve vadeyi girip “hemen başvur” butonuna tıkladıklarında YKB web sitesinde ihtiyaç kredisi hesaplama sayfasına yönlendirilirler

8 En Fazla Puan Veren Kart!

9 Site geneli gösterilecek proje uygulamasında amacımız ziyaretçilerin en çok kullandıkları tercihlere göre en fazla puan kazanabilecekleri kart önerisinde bulunmak. Ziyaretçiler tercihlerden birini işaretleyip “Gönder” butonuna tıkladıklarında ekran değişir ve YKB kartlarından biri ve avantajları görünür. Örneğin; YKB (herhangi) kredi kartı ekranda görünür ve “en çok puan kazandıran kart” seklinde ziyaretçiye sunulur Alanda kartın özellik ve ayrıcalıklarından (puan özellikleri vs.) bahsedilir Site geneli gösterilecek proje uygulamasında amacımız ziyaretçilerin en çok kullandıkları tercihlere göre en fazla puan kazanabilecekleri kart önerisinde bulunmak. Ziyaretçiler tercihlerden birini işaretleyip “Gönder” butonuna tıkladıklarında ekran değişir ve YKB kartlarından biri ve avantajları görünür. Örneğin; YKB (herhangi) kredi kartı ekranda görünür ve “en çok puan kazandıran kart” seklinde ziyaretçiye sunulur Alanda kartın özellik ve ayrıcalıklarından (puan özellikleri vs.) bahsedilir

10 Site geneli gösterilecek proje uygulamasında Amacımız ziyaretçilerin en çok kullandıkları tercihlere göre en fazla puan kazanabilecekleri kart önerisinde bulunmak Site geneli gösterilecek proje uygulamasında Amacımız ziyaretçilerin en çok kullandıkları tercihlere göre en fazla puan kazanabilecekleri kart önerisinde bulunmak

11

12 * Görseller temsilidir Cimri.com kullanıcıları en ucuzu hedeflediği için ihtiyaç kredisine çok uygun kişiler.. Cimri.com'daki ürünlerin altına YKB’ye özel bir alan açılır. Alana YKB Kredi Hesaplama aracı konumlandırılır. Kullanıcı bu araç sayesinde ürünün fiyatını ve istediği vadeyi yazar, ihtiyaç kredisinin aylık taksitlerini hesaplar.

13

14 Site üzerine açılacak özel YKB akar bandı

15 Tüm YKB haberleri ziyaretçilere bu alanda gösterilir.

16 Mil Uygulaması

17 Proje Açıklaması: YKB özelinde hazırlayacak olduğumuz mil uygulamasında ziyaretçiler İstanbul üzerine konumlandırılan illüstrasyon olarak çizilmiş uçağı gitmek istedikleri Şehire/Ülkeye like alarak uçurmaya çalışmaktadırlar. Uçağın ilerleme kaydetmesi için like alması gerekmektedir. Dolayısı ile ne kadar çok arkadaşınızı size like vermeye ikna ederseniz hedefe ulaşmanız o kadar kolaylaşmaktadır. Hedef ülkeye/ile gerekli like’ı ilk toplayıp, İstanbul’dan kalkan uçağı indirmeyi başaran ilk 10 kişiye o ülkeye uçak bileti hediye edilecektir.

18 Hazırlanacak sayfaya entegre ettiğimiz oyun ile ziyaretçi facebook ile connect olarak oyuna başlar.

19 Facebook ile connect olduktan sonra «Oyuna Başla» butonuna tıklar.

20 1) Oyuna başla butonuna tıklayan ziyaretçiler oyunun oynanacağı sayfaya yönlendirilirler. 2) İstanbul üzerine konumlandırdığımız uçak görseli like aldıkça hedefe doğru ilerlemektedir. 3) Hedefe ulaşmak için gerekli like sayası burada belirtilecektir.

21 4) Ziyaretçinin uçağını uçurması için kendisine like veren kişiler burada görüntülenir.

22 5) Ziyaretçi uçağı hedefe indirmek için arkadaşlarında like desteğini duvarında paylaş butonuna tıklayarak elde edecektir. Bir önceki ekranda ziyaretçi arkadaşına destek olmak için içeriğe tıklarsa oyuncunun, oyun sayfasına yönlendirilir. Ziyaretçi arkadaşına destek olmak için like butonuna tıklar. Onun tıklaması ile uçak bir mil daha yol kat eder.

23

24 borsamatik.com

25 «İnternet Döviz kurları hiç bu kadar avantajlı olmamıştı» duyurusunun yapılacağı alan (tüm piyasa haberlerinin üstünde ve etrafında giydirme) «İnternet Döviz kurları hiç bu kadar avantajlı olmamıştı» duyurusunun yapılacağı alan (tüm piyasa haberlerinin üstünde ve etrafında giydirme)

26 goldpara.com

27 Piyasa durumlarının altına açılacak bantta “YKB” kampanya duyurusu yapılır

28 hisse.net

29 Kampanya duyurusunun yapılacağı alan (tüm piyasa haberlerinin üstünde) Kampanya duyurusunun yapılacağı alan (tüm piyasa haberlerinin üstünde)

30

31 Sitede var olan scroll YKB için hazırlanacak olan scroll ile değiştirilir Scroll aşağıya / yukarıya çekildiğinde… Sitede var olan scroll YKB için hazırlanacak olan scroll ile değiştirilir Scroll aşağıya / yukarıya çekildiğinde…

32 Duruma göre mesaj gösterilir

33

34 Pop-up’ta “Durma, YKB’den hisse senedi işlemi yap!” gibi bir mesaj gösterilir (ve ya istenilen kampanya mesajı) Pop-up’ta “Durma, YKB’den hisse senedi işlemi yap!” gibi bir mesaj gösterilir (ve ya istenilen kampanya mesajı) Borsamatik/hisse.net/goldpara/habe rler sitelerine giren ziyaretçiler fare imlecini (mouse’ları ile durakladıklarında) kıpırdatmadıklarında, imlecin sağ tarafında bir pop-up görürler.

35

36 zapkolik.com // Videolar // Video Pause Demo Link: Ziyaretçi herhangi bir videoyu izlerken video’nun üzerine tıklayarak veya player’ dan pause tuşuna basarak videoyu duraklattığında; Ekran değişir ve ekranda “Durma, Tüm bankacılık işlemlerini, vakit kaybetmeden hallet!” metni ile kampanya görseli çıkar. (kampanyaya göre uyarlanır) Ziyaretçiler kampanya görselinde yer alacak QR kodunu okutarak uygulamayı indirebilecekler. Görselin üzerine tıklandığında ilgili url adresine yönlendirme yapılır. http://content.reklamz.com/demo/yapikredi/durdur/

37

38 haberler.com // Haber Detay Sayfaları http://content.reklamz.com/demo/turkcell/akilli-telefon-qr-code/ Örnek Link: YKB QR kodu haber detay sayfalarında gösterilir. İlgili haber detay sayfalarına konumlandırılacak olan QR kodunun yanında kampanya mesajı verilir. Örneğin; kredi kartı ile ilgili bir haberin altına konumlandırılmış olan QR kodu yanına “kredi kartınızı anında ödemek ister misiniz? YKB ile çok basit” gibi bir mesaj konumlandırılır. Kullanıcılar telefonlarını kullanarak QR kodu sayesinde uygulamayı indirebilirler.

39

40 borsamatik.com.tr // Site Geneli // Banner Alanı Site geneli gösterilecek 300x250 alanda “Telefon Numaranı Yaz, YKB cebine gelsin!” mesajı ile ziyaretçilerin dikkati çekilir. Ziyaretçiler telefon numarasını girebilecekleri alana telefon numaralarını yazıp gönder butonuna tıkladıklarında…

41 borsamatik.com // Site Geneli // Banner Alanı Cep telefonlarına uygulama linki sms olarak gönderilmiş olacak. Böylece sms olarak gelen linke tıklayarak uygulamayı indirebilecekler.

42 Teşekkürler


"YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları