Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

M.E.B - HİZMET VAKFI PROTOKOLÜ İSTANBUL - 2014. TABİAT RİSALESİ TEVHİDİN İSBATI MEVCUDAT VAR VE İNKAR EDİLMEZ. HEM SANATLI VE HİKMETLİ VÜCUDA GELİYOR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "M.E.B - HİZMET VAKFI PROTOKOLÜ İSTANBUL - 2014. TABİAT RİSALESİ TEVHİDİN İSBATI MEVCUDAT VAR VE İNKAR EDİLMEZ. HEM SANATLI VE HİKMETLİ VÜCUDA GELİYOR."— Sunum transkripti:

1 M.E.B - HİZMET VAKFI PROTOKOLÜ İSTANBUL - 2014

2 TABİAT RİSALESİ TEVHİDİN İSBATI MEVCUDAT VAR VE İNKAR EDİLMEZ. HEM SANATLI VE HİKMETLİ VÜCUDA GELİYOR

3 BU KUŞ veya ÇİÇEĞİ…?. 1) Ya Esbab-ı âlem onu icad ediyor. 2) Ya Kendi kendine teşekk ü l ediyor. 3) YaTabiatın tesiriyle v ü cuda geliyor. 4). Veyahud Bir Kadîr-i Zülcelal'in kudretiyle icad edilir

4 1-Alemdeki Sebepler İcad Edebilirmi? Garip bir tesadüf veya fırtınalı bir havanın çarpmasıyla devrilmesinden olabilir mi.

5 2-Kendi kendine olabilir mi? Vücudundaki herbir uzuv bin kubbeli bir saray gibidir….Bu kubbelerin mimarı kim? Taşlar kendisi bu kubbeleri yapabilirmi

6 3-Tabiat (doğa) Yapabilirmi? Şu basit toprağın içinde renk ve şekilleri veren acaba makinalar ve fabrikalarmı var?

7 وَ هُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ Nasılki karınca, o memuriyet cihetiyle Firavun'un sarayını harab ediyor. Bir çam çekirdeği, koca çam ağacının bütün cihazatını yetiştiriyor.

8 Beni Sabırla Dinlediğiniz için Teşekkür Ederim.Başka bir Değerler Eğitiminde Görüşmek Dileğiyle ……. Cevdet YILMAZ. Hizmet vakfı Gönüllü Uzman Öğreticisi İstifade Edilen Kaynak Risale-i Nur Külliyatı ( Bediüzzaman )

9


"M.E.B - HİZMET VAKFI PROTOKOLÜ İSTANBUL - 2014. TABİAT RİSALESİ TEVHİDİN İSBATI MEVCUDAT VAR VE İNKAR EDİLMEZ. HEM SANATLI VE HİKMETLİ VÜCUDA GELİYOR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları