Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ACS R7-R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU ÖZELLİKLERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ACS R7-R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU ÖZELLİKLERİ"— Sunum transkripti:

1 ACS 800-04 R7-R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU ÖZELLİKLERİ

2 ACS 800-04 R7-R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU
R7-R8 kasa sürücüler için tasarlanan panonun önden görünüşü resimdeki gibidir. Panoya soğutma hava girişini sağlayan “Havalandırma Izgaraları”, panodan hava çıkışını sağlayan “Çatı Modülü”, sürücünün sağlıklı çalışabilmesi için gereklidir.

3 ACS 800-04 R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU, İÇTEN GÖRÜNÜŞ
Sigortalı yük ayırıcı panoda standart olarak bulunur. I/O röleleri, I/O saha klemensleri opsiyoneldir. Uygulamanın gereklerine göre şalt malzeme olarak sigortalar, güç kaynakları ve izole trafolar kullanılmaktadır. Güvenlik amacıyla panoda enerjili kısımlar şeffaf izolatör plakalarla dış ortamdan ayrılmıştır.

4 MENTEŞELİ DÖNER KAPAĞIN AÇILMASI
Resimde işaretli vidalar sökülerek, menteşeli döner kapak açılır, böylece kapak arkasında bulunan ana enerji giriş ve motor çıkış baralarına ulaşılabilir.

5 ANA ENERJİ GİRİŞ, MOTOR ÇIKIŞ BARALARI
Ana enerji girişi ve sürücü motor çıkışı baraları şekilde işaretlenmiştir. Bağlantılar yapılırken U1,V1,W1 ve U2,V2,W2 kodlarına dikkat edilmelidir. Ana enerji girişinin toprağı ve motor kablosunun ekranları “Topraklama Barasında” birleştirilmelidir. Panoya kablo girişlerini sağlamak için “Kablo Giriş-Çıkış Plakaları” çıkarılabilir ya da üzerlerine rakor delikleri açılabilir.

6 ISINAN HAVANIN YÖNLENDİRİLMESİ, ENERJİ BARALARI
Sürücü çalışması sırasında açığa çıkan sıcak havanın, pano içinde dolaşmadan, doğrudan dışarı atılması için tasarlanan “Sıcak hava yönlendirme plakası” resimde işaretlenmiştir. Panoda, akım taşıma kapasiteleri nominal çalışma değerlerine göre hesaplanmış, kalay kaplı bakır enerji baraları kullanılmıştır. Bara geçişlerinde izolatör olarak “İz testinden” geçmiş, “Sıkıştırılmış Cam Fiber” malzeme kullanılmıştır.

7 SÜRÜCÜ PANOMUZDA IP 41 OPSİYONU

8


"ACS R7-R8 KASA SÜRÜCÜ PANOSU ÖZELLİKLERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları