Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Blog oluşturmak oldukça eğlencelidir. Hoşunuza giden her konuda ya da öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başka insanlara da gösterip öğretmek istediğinizde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Blog oluşturmak oldukça eğlencelidir. Hoşunuza giden her konuda ya da öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başka insanlara da gösterip öğretmek istediğinizde."— Sunum transkripti:

1

2  Blog oluşturmak oldukça eğlencelidir. Hoşunuza giden her konuda ya da öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başka insanlara da gösterip öğretmek istediğinizde devreye blog girmektedir.  Artık daha da yaygınlaşan blog kullanımı popüler hale gelmeyi başarmıştır.  İsterseniz nasıl açılacağına geçerek sizi de bir blog kullanıcısı yapalım…

3 Tabi ki bir blog adresinizin olması için Gmail hesabı almanız gerekmektedir. «HESAP OLUŞTUR» butonuna tıklayarak hesap alma işlemine başlayalım.

4 Gmail hesabımızı aldıktan artık blogumuzu açmaya başlayabiliriz. Blogger,blogcu gibi blog açmamızı sağlayan bir siteye Google hesabımızla giriş yapıp, şekilde görüldüğü gibi «YENİ BLOG» butonuna tıklayalım.

5 Artık blogumuza hangi konuda açılması istiyorsak ona uygun bir başlık ve adres bulalım. Daha sonra uygun bir şablon seçerek « BLOG OLUŞTUR» butonuna tıklayalım.

6  Artık blogumuz oluşturuldu. Şimdi blogun tasarımını yapma zamanı.  DİKKAT : Başka web sitelerinden izinsiz alıntı yapmayınız. Paylaşım yaparsanız Kaynakça belirtiniz. Argo kelimeler ve başkalarını küçük düşürücü paylaşım ve hareketlerden kaçınınız. Şablon, arka plan ve yazı tipi renklerine dikkat ediniz. (Göz yorucu ve anlaşılmayan paylaşımlar hoş olmayabilir.)

7 HAZIRLAYANLAR : EMİN YAMAN GAMZE KÜBRA KOYUNCU


" Blog oluşturmak oldukça eğlencelidir. Hoşunuza giden her konuda ya da öğrendiklerinizi, bildiklerinizi başka insanlara da gösterip öğretmek istediğinizde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları