Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TÜRKÇE Emre Çalışkan 4-A. TÜRKÇE Türkiye dışında,KKTC, Azerbaycan'da Türkçe kullanılıyor. Bulgaristan, Irak, İran, Yunanistan'da Türkçe kullanılmakta.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TÜRKÇE Emre Çalışkan 4-A. TÜRKÇE Türkiye dışında,KKTC, Azerbaycan'da Türkçe kullanılıyor. Bulgaristan, Irak, İran, Yunanistan'da Türkçe kullanılmakta."— Sunum transkripti:

1 TÜRKÇE Emre Çalışkan 4-A

2 TÜRKÇE Türkiye dışında,KKTC, Azerbaycan'da Türkçe kullanılıyor. Bulgaristan, Irak, İran, Yunanistan'da Türkçe kullanılmakta.

3 TÜRKÇE ILE ILGILI KARIKATÜR

4 TÜRKÇE NE ZAMANLAR ORTAYA ÇıKTı VE NE ZAMANDAN BERI KONUŞULUYOR?  Bilindiği gibi Anadolu coğrafyasına 1071 lerden sonra yoğun olmak üzere türkmen aşiretleri, fars asıllı müslüman aşiretler ile diğer bazı müslüman gruplar gelip yerleşmeye ve göçebe yaşamaya başladılar. Anadolu daki farklı netnik yapının bir parçası oldular.944 yıl önce den beri kullanılıyor.

5 VIDEO  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7 W-NP6oM7-c https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7 W-NP6oM7-c  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=q 66KuJfPT_Y

6 SON  Beni dinlediğiniz için size teşekkur ederim


"TÜRKÇE Emre Çalışkan 4-A. TÜRKÇE Türkiye dışında,KKTC, Azerbaycan'da Türkçe kullanılıyor. Bulgaristan, Irak, İran, Yunanistan'da Türkçe kullanılmakta." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları