Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OET SINAVLARI 1.OET sınavları öğrencilerin bilgisayar dersi saatinde yapılmalıdır. 2.Bilgisayar öğretmeni öğrencilere sınava başlama ve bitirmeyi anlatacak.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OET SINAVLARI 1.OET sınavları öğrencilerin bilgisayar dersi saatinde yapılmalıdır. 2.Bilgisayar öğretmeni öğrencilere sınava başlama ve bitirmeyi anlatacak."— Sunum transkripti:

1

2 OET SINAVLARI 1.OET sınavları öğrencilerin bilgisayar dersi saatinde yapılmalıdır. 2.Bilgisayar öğretmeni öğrencilere sınava başlama ve bitirmeyi anlatacak kadar bilgi sahibi olmalıdır. 3.Sınavda dinleme olacağı için her bilgisayarın ses düzeni çalışır vaziyette olmalı ve her bilgisayarda kaliteli bir kulaklık bulunmalıdır. 4.Sınavdan önce nasıl bir şeyle karşılaşacaklarını göstermek amacıyla bu sunum öğrencilere gösterilmelidir. 5.Sınav, bilgisayar dersi ve dersten sonraki teneffüsü içine alacak şekilde toplam 50 dk. olacaktır. 6.Internet Explorer’in açılır pencere engelleyicisi kapalı durumda olmalıdır. 7.Süre bitiminde öğrenci soruları bitirmemiş olsa da mutlaka “Next” yaparak en sondaki “Close the window” düğmesine tıklatmalıdır. Aksi halde sınav kaydı yapılmamış olur. 8.Sınavda sorun çıkmaması için öğrenciler zamanında derse gelmelidirler.

3 Sınava bağlanma

4 Organisation login bölümünü doldurunuz ve (log in) bölümüne tıklatınız.

5 İstenen bilgileri eksiksiz olarak BÜYÜK HARFLERLE doldurunuz. Ardından -Save- yazısına tıklatınız.

6 Altı çizili yeri tıklatınız. Açılmazsa yeniden deneyiniz.

7 Okla gösterilen yeri işaretleyiniz.

8 Sınav iki bölümden oluşmaktadır. 1. bölüm: Use of English (yaklaşık 30 soru) 2. bölüm: Listening (yaklaşık 15 soru) Süreniz 40 dakikadır. SORULARI CEVAPLANDIRMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

9 Örnek sınav

10 Cevabı işaretlemediğiniz zaman aşağıdaki uyarı gelir. “Devam etmek istiyor musunuz? “ İşaretlemeyi unuttuysanız ve geri dönmek istiyorsanız “No” tıklatın. Sonraki soruya geçmek istiyorsanız “Yes” tıklatın.

11

12

13

14

15

16

17

18


"OET SINAVLARI 1.OET sınavları öğrencilerin bilgisayar dersi saatinde yapılmalıdır. 2.Bilgisayar öğretmeni öğrencilere sınava başlama ve bitirmeyi anlatacak." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları