Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan."— Sunum transkripti:

1 SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan. bilimsel bir kadro calismasiyla koordinesini saglamayi hedefleyen ticari bir platformdur. Hemen akabinde, ülkeler ve Bölgeler düzeyindeki yapilanmasini olusturmus, her ülkeninde bölge temsilciliklerini organize etmis ve ekonomi danismanlarini bu dogrultuda örgütleyip egiten günümüzün en hizli iletisim aginda, Türk is piyasasinin tanitimini dört dilde yapan, güclü bir organizasyon olmayi hedeflemektedir.

2

3 SternNET GENEL KOORDINATÖRÜ: SternNET, Yönetim kurulu, Tüm calismalarini, Alt yapilanmalara aktarilmasi ve calismalarinin dügüm noktasi olarak, SternNET, GENEL KOORDINATÖRÜ tarafinda, alt yapilanmalar ile yönetim kurulundaki iliskiyi dogrudan saglayan en yetkili mercii´dir. SternNET Genel Koordinatörlügü, ayrica, Genel merkezi teskil Eden bir kurum olarak islevini sürdürmektedir. Tüm organizasyonu Yöneten ve dentleyen bir kurum olarak Sirketimizin en önemli icra Organidir.

4 SternNET GENEL SATIS ORGANIZATÖRLÜKLERI. Bu krumumuzun önemi büyüktür. SternNET genel Koordinatörlügüne bagli olarak, SternNET`e üye kazandirmak icin organize olacaklar. Ikinci islevi ise; Etno – Marketing´i dogrudan örgütleyip kendi icinde bir Merkez teskil eden bir kurumumuz olarak islev yürtmektedirler. Bu yaniylada genel koordinatörlüge bagli raporla calistiklari gibi, diger yönüylede direkt Genel Merkezle dönüsümlü rapor sistemiyle calisacaklardir.

5 SternNET ÜLKE ve BÖLGE MÜDÜRLÜKLERI; Sirketimizin yapilanmasini en hizli organize eden ve tabana yaygin sekilde inen önemli kurumumuzu teskil etmektedir. SternNET`in üye kaydi icin, bagli olduklari satis organizatörüne, Marketing alaninda ürün pazarlamak icininde baska bir satis organizatörüne bagli olarak calisan bir kurumumuzdur. Sirketimizin tabana yakin olan kurumumuzun, gerek calistirdiklari Ekonomi danismanlarini, gerek asestan olarak yeni kazandiklari elemanlari egitime hazirlama konusunda, üst kurumlarla sürekli egitim ve donanim ihtiyaclarinin tesbitinde birinci derecede sorumludurlar.

6 SternNET EKONOMI ve MEDYA DANISMANLARI: Sirketimizin, taban faaliyeti olan kurumumuzun pazari dogrudan belirleyen, genel islevimizi halka en yakin hizmet sunan direkt sirketimizi temsil eden önemli ve sorumlu olarak temsil eden calisma grubumuzdur. Kurumumuzun mutlaka bir ekip ruhuyla ve genel isleyisimiz konusunda yogun egitimilerle sürekli donanmalari gerekmektedir. Sirketimizin merkezi Calismasi genel koordinatörlügümüz ve genel satis organizatörlerimizin tüm yogunluklari bu alanda tescil edilmis olacak. Tüm belge ve bilgilerin burada testi yapildiktan sonra, pazara hitap edilip ve pazardaki sonuclarda yine kurumumuzun süzgecinden gecirilip kesinlesecek.

7 SternNET ASESTAN CALISMALARI. Sirketimiz tüm faaliyetlerini sürekli kilmak icin, mutlaka kadrosunuda denetlemek ve gücünü sürekli kilmak zorundadir. Faaliyetlerimizdeki bu isleyis genel bir politikamizdir. Bu anlamda tüm kadrolarimizinda sürekli iliskilerini bu dogrultuda sekillendirmek durumundalar. Her kurumdaki kadromuzun hedefleri arasinda olan bu görev, bünyemizdeki calismaya müsait kisilerle kurulan kontakt sonucunda, üc aylik egitim süresi icerisinde, sirkete kazandirilmak üzere yogunlasmis egitim alacak olan asestan ekibimiz, bünyemizde calismaya müsait konuma geldiklerinde, ekonomi danismani olarak faaliyete basliyacaklar.


"SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları