Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire"— Sunum transkripti:

1 Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
İle birlikte İş Çözümleri

2 Gayrimenkülün Genel Özellikleri
Adres : Tunalı Hilmi Caddesi No:95 Kat: 2 Asansör : Var . Kabin içi boyutlar : 102 x 95 cm. Oda Sayısı : 3 Oda + 1 Salon + Mutfak + Banyo + Tuvalet Metrajlar Salon : 48 m2 Oda 1 : 13 m2 Oda 2 : 11m2 Oda 3 : 13 m2 Toplam : 120 m2 Apartman Dış Kapı Giriş Genişliği ; Normal 90 cm.’dir Pervaz açıldığı zaman 130 cm ‘ye çıkmaktadır. Merdiven giriş genişliği 110 cm’dir. Merdivenlerin yüksekliği 18 cm’dir. Merdiven ve Asansöre ait fotoğraflar genel sunum içinde yer almaktadır.

3 Cadde Üzeri Bina Görüntüsü

4 Binanın yandan görünüşü

5 Salon

6 Salon ( Akşam üstü görüntüsü)

7 Salonun bağlantı görünüşü

8 Giriş Kapısı ve Holün görünüşü

9 Oda 1

10 Oda 2

11 Oda 3

12 Mutfak

13 Banyo

14 Apartman Giriş ; Asansör Alanı

15 Merdivenler ve Sahanlıklar

16 Kiralık Daire için Tek Yetkili Emlak Danışmanları Okan Karaağaç & Selim Beşikçi

17 Okan Karaağaç hakkında ;
19 Yıl süresince , sırası ile Şark Sigorta ,Koç Allianz Sigorta ,Allianz Sigorta şirketlerinde ; Türkiye geneli kurumsal -büyük müşteri yeni iş geliştirme sorumluluğu, Endüstriyel Anahtar Müşteriler Müdürlüğü, Kurumsal Acenteler Satış Kanalı Müdürlüğü, Acenteler Kanalı Satış ve Destek Müdürlüğü, Görevlerinde bulunmuştur. Keller Williams University’de Satış ve Markalaşma konularında ders vermekle birlikte,Anadolu Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünde Satış Yönetimi;Risk ve Sigorta dersleri vermektedir.

18 Selim Beşikçi hakkında;
13 yıl süresince perakende sektöründe faaliyet gösteren firmada kurucu-yönetici olarak görev almıştır. 2 yıl süresince Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Jeoloji Mühendisi olarak, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğünde ,İletişim Koordinasyon ve Finans Dairesinde Genel Koordinatör olarak çalışmıştır. 2014 yılından itibaren Keller Williams Ailesinde Gayrimenkul Danışmanlığı yapmaktadır.

19


"Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları