Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KOBİ KURUMSAL ÜRÜN EĞİTİMİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KOBİ KURUMSAL ÜRÜN EĞİTİMİ"— Sunum transkripti:

1 KOBİ KURUMSAL ÜRÜN EĞİTİMİ
KOBİ Satış Direktörlüğü

2 TÜRK TELEKOM GRUBU TÜRK TELEKOM GRUBU Entegre sabit hat operatörü
Mobile operatörü %90 Genişbant operatörü %100 BT danışmanlığı ürün & hizmetleri %100 BT ürün & yazılım hizmetleri %100 Online eğitim %100 Çağrı merkezi hizmeti %100 Oyun yazılımı %100 Toptan data ve kapasite sağlayıcısı %100 Arnavutluk yerleşik operatörü %15 (SPV) Ivea Dubai Argela USA Inc Sebit LLC USA

3 İŞ AVANTAJ & ESNAF TARİFELERİ

4 İş Avantaj Tarifeleri İş Avantaj Tarifeleri
Kurumsal müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak zenginleştirilmiş Avantajlı tarife paketleridir. Tarife paketleri kapsamında çeşitli yönlere farklı dakika Seçeneklerinde bedava görüşme imkanı sunulur. İş Avantaj Tarifeleri İş Avantaj Her Yöne Kamu Avantaj BİZ İş Avantaj BİZ Kamu Avantaj HERYÖNE Şİ – ŞA - MA GSM ve 444 Yönlerine Esnafa Özel Tarifeler Profesyonel Özel Tarifeler Şİ-ŞA-MA-GSM ve 444 Yönlerine 1-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 20 saniyedir 2-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM görüşmeleri, dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir. 3-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 60 saniyedir 4-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM görüşmeleri paket dahilindeki dakikalar içinden yapılır. Paket dahilindeki dakika limitinin aşılması durumunda dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir. Şİ-ŞA-MA-GSM ve 444 Yönlerine Şİ-ŞA-MA-444 Yönlerine

5 İş Avantaj Tarifeleri İş Avantaj Her Yöne tarifeleri cep telefonu, şehir içi, şehirler arası, 444'lü özel servis numaraları, 3 rakamlı özel servis numaraları ve uluslararası 1. kademe ülkelerle telefon görüşmelerini kapsar 1-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 20 saniyedir 2-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM görüşmeleri, dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir. 3-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 60 saniyedir 4-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM görüşmeleri paket dahilindeki dakikalar içinden yapılır. Paket dahilindeki dakika limitinin aşılması durumunda dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir.

6 İş Avantaj Tarifeleri İş Avantaj BİZ tarifeleri ile Avea, şehir içi, şehirler arası 444'lü özel servis numaraları, 3 rakamlı özel servis numaraları ve uluslararası 1. Kademe ülkelerle telefon görüşmelerini kapsar. 1-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 20 saniyedir 2-İş Avantaj BİZ Yöne ve Kamuya Özel tarifelerinde GSM görüşmeleri, dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir. 3-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM yönüne aramalar için ücretlendirme periyodu 60 saniyedir 4-İş Avantaj Her Yöne ve Kamuya Özel Her Yöne tarifelerinde GSM görüşmeleri paket dahilindeki dakikalar içinden yapılır. Paket dahilindeki dakika limitinin aşılması durumunda dakikası vergiler dahil 30 Kr.’dan ücretlendirilir.

7 Paket Aşımı/dk (Şİ,ŞA,3RAK,444,UA 1.Kad.)
Esnafa Özel Tarifeler Tarife Paketi Paket Ücreti TL Bedava Görüşme dk. Paket Aşımı/dk (Şİ,ŞA,3RAK,444,UA 1.Kad.) Paket Aşımı/dk (GSM) Esnafa Özel 100 23,49 100 35 krş 35 krş Esnafa Özel 250 30,49 250 35 krş 35 krş Esnafa Özel 450 41,49 450 35 krş 35 krş 35 krş Esnafa Özel 750 51,49 750 35 krş 35 krş Esnafa Özel Özgür 71,49 3.000 35 krş 35 krş KAZANIMLAR Çalışanların performanslarını ve yetkinliklerini geliştirmek için daha esnek ve ihtiyaçlara daha çok cevap verebilen bir öğrenme ortamı hazırlama Çalışanların bireysel gelişim planlarını oluşturabilmesi Karma eğitim stratejisinin uygulanabilmesi Ölçülebilir ve esnek eğitim çözümleri yaratması Kullanımı kolay olması Öğrenme gereksinimlerini karşılaması Güçlü raporlama sistemine sahip olması Grup şirketlerinin farklı eğitim yönetimi ihtiyaçlarına cevap verebilecek olması İçerik Yönetim Sistemleri entegrasyonu ile hızlı ve kolay içerik üretmenin sağlanması Sosyal Öğrenme ve Paylaşım (Collaboration), Sanal Sınıf, Mobil Öğrenme gibi yeni öğrenme modellerini uygulayabilecek olması Tüm paketlerde atış periyodu 60 sn, Ücretlere %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir En fazla 5 PSTN hattı olan müşteriler faydalanabilir. Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez. Kıst uygulaması yoktur; tarife değişiklikleri tanımlandıktan bir sonraki tahakkuk dönemi itibariyle devreye girer. Bu tarifenin çıkması ile birlikte İş Standart HaTT, ŞirketHaTT, İş KonuşkanHATT, İş KlasikHATT (İşHesaplıHATT), İş Avantaj ile birlikte TT KOBİ paketleri yeni abone alımına kapanmıştır.

8 Paket Aşımı/dk (Şİ,ŞA,3RAK,444,UA 1.Kad.)
Profesyonel Özel Tarifeler Tarife Paketi Paket Ücreti TL Bedava Görüşme dk. Paket Aşımı/dk (Şİ,ŞA,3RAK,444,UA 1.Kad.) Paket Aşımı/dk (GSM) Profesyonel Özel 100 25,49 100 32 krş 32 krş Profesyonel Özel 200 32,49 200 32 krş 32 krş Profesyonel Özel 300 39,49 300 32 krş 32 krş Profesyonel Özel 600 59,49 600 32 krş 32 krş Profesyonel Özel 1000 83,49 1.000 32 krş 32 krş Profesyonel Özel 1500 112,49 1.500 32 krş 32 krş Ay içerisinde yeni abone olanlardan aylık paket ücreti, bağlantı tarihi itibariyle 1 ay 30 gün hesabıyla oranlanarak alınır. Tarife paket değişikliği taleplerinin uygulamasına, talep tarihini takip eden ilk tahakkuk dönemi itibariyle başlanır. Tarife kapsamındaki dakikalar Wirofon üzerinden yapılan aramalarda da kullanılabilecektir. 50 hattı olan bir müşteri, yeni bir hat daha alırsa 51. hattı ve sonrasında ilave ettiği hiçbir yeni hattını Profesyonele Özel tarifelerine geçiremeyecektir. SoHo segmentinde yer alan, esnaflara(bakkal vb.) göre daha profesyonel meslek grupları olan avukatlar, eczaneler, diş hekimleri, muhasebeciler, diyetisyenler, mali müşavirler vb. olarak belirlenmiştir. Profesyoneller tarifeleri, genelde şahıs şirketi olarak, kendi ofislerinde faaliyet gösteren işyerlerine yöneliktir. Tüm paketlerde atış periyodu 60 sn, Ücretlere %18 KDV ve %15 ÖİV dahildir En fazla 50 PSTN hattı olan müşteriler faydalanabilir. Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez. Detay alınamayan santrallerden hizmet alan aboneler, bu tarifelerden faydalanamaz. Havuz uygulamasına dahil edilemez. MEY ve Cihaz kampanyaları şuanda tanımlı değildir.

9 GLOBAL PAKET & GLOBAL ARTI PAKET
PSTN ve GSM aramalarında 14,99 TL (Tablo 1) Aylık 60 dakika kullanım 19,99 TL karşılığında Tablo 2 ülkeleri %80 ve %100 kullanımda bilgilendirme Bu paket tek başına satın alınamaz. Global paket alanlar ilave olarak alabilir. İş Avantaj / Kamuya Özel BİZ, İş Avantaj / Kamuya Özel Her Yöne , Esnafa Özel ve Profesyonele Özel pektlerinde bulunan yada geçiş yapan TAAHHÜT alınmaz. Ayrıca Tarife Havuzlarında kullanma imkanı Damga vergisi yok

10 İA & EÖ & PÖ Tarifelere Geçiş Argümanları
Sabit hatlarla cep telefonlarını ve uluslararasını aramak arasında fark yok! Böylece santralinize ekstra cihaz takmanıza gerek kalmaz Birden fazla hattınız varsa bu hatları kurumsal havuz uygulamasına dahil edebilirsiniz. Bu sayede internet, faks veya pos için tuttuğunuz hatların dakikalarını diğer hatlarınızdan kullanabilirsiniz. Uygun fiyatlara arama ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. HER YÖNE HAVUZ UYGUN FİYAT Ev müşterisi olarak kayıtlı olmaya devam ederseniz İhtiyacınız olmayan ve ev müşterilerine yönelik olan teklifler sunulmaya devam eder. İş müşterilerine yönelik hazırlanmış olan fırsatları kaçırmış olursunuz. İşyeri müşterilerinin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış olan kampanya ve avantajlardan faydalanabilmeniz için mutlaka iş tarifelerine geçmelisiniz.

11 DIGITAL HATLAR

12 Dijital Hatlar Dijital İkili Hatlar (ISDN BA)
ISDN (PA) Integrated service digital network Primary Access (çoklu erişim) Dijital İkili Hatlar (ISDN BA) Dijital Çoklu Hatlar (ISDN PA) Firmaların ses hizmetinden daha kolay faydalanabilmesi için 2 adet çağrı girişi/çıkışına olanak sağlayan 2 kanallı erişim sistemidir. Firmaların ses hizmetinden daha kolay faydalanabilmesi için 30 adet çağrı girişi/çıkışına olanak sağlayan 32 kanallı erişim sistemidir. Isdn . Bütünleştirlmiş sayısal ağ hzimetleri ıntegrated service digital network ISDN BA / BRI ISDN Basic Access (BA) ya da diğer bir ifade ile Basic Rate Interface (BRI) tamamen sayısal bir şebekedir. ISDN BA/ BRI servisi, kullanıcıya iki B kanalı ve bir D kanalı sağlar (2B+D). B kanalı 64 Kbps kapasiteli olup kullanıcı verisinin taşınmasını; D kanalı ise 16 Kbps kapasiteli olup kontrol ve sinyalleşme bilgisinin taşınmasını amaçlar. Bazı koşullar altında D kanalı kullanıcı veri iletişimi için de kullanılabilir. Türkiye’ de şu anda Türk Telekom A.Ş. tarafından 42 bölgede hizmete sunulan ISDN BA / BRI, kullanıcıya sağladığı benzersiz olanaklarla önümüzdeki yılların kaçınılmaz tercihi haline gelecektir. ISDN BA / BRI 2B+D (2x64Kbps+16Kbps) kanal yapısına sahiptir. Abone tarafında NT1 (Network Termination Unit) kullanılır. NT1 Türk Telekom A.Ş.’ den gelen U arayüzü (interface) S/T arayüzüne çevirir. ISDN cihazları S/T arayüzüne bağlanır. NT1 cihazının S/T arayüzüne 8 ayrı ISDN cihazı aynı anda bağlanabilir. Primer Erişim (Primary Rate Access, PRA) ISDN PABX ve LAN kullanıcıları, primer erişim sayesinde her biri 64kbit/s’lik 30 B kanalı ve 64 kbit/s’lik bir D kanalı ile 30 servisi aynı anda kullanma imkanına sahip olmaktadır. Ses, metin, görüntü ya da verinin bir terminalden diğerine standart ve uyumlu sayısal bir işarete dönüştürülerek iletilmesini sağlayan, sayısal bir şebekedir ISDN (BA) Integrated service digital network Basic Access (temel erişim)

13 Dijital Hatlar Nerede Kullanılır?
Küçük Ve Orta Ölçekli Şirketlerde Görüntülü Telefon ve Video Konferans Şirket içi Santral oluşturma (DDI) LAN (Yerel Ağ Bağlantısı - Local Area Network) Vikipedi, özgür ansiklopedi Yerel Ağ yüksek hızda veri transferi özelliğine sahip server PC printer gibi birimlerden oluşan bir ağ türüdür. Bu ağda kullanıcı PC ‘ler yazıcılar ve ortak PC'ler arasında bilgi alışverişi veri iletimi elektronik posta alımı ve gönderimi gibi çok sayıda fonksiyon gerçekleştirilmiş olur. Yine bu ağlar server adı verilen yönetici bilgisayarlarla yönetilir ve izlenirler. Kaynak:  LAN Bağlantısı, Dosya Transferleri İnternet Erişimi

14 Dijital Hat özellikleri
Aynı anda veri, ses ve görüntü iletimi, Yüksek performans özelliği Şirket içinde dört rakam çevirerek görüşme imkanı İki kanala sahip olsa dahi, telefon bağlantı olanağı Gerektiğinde sadece veri iletimi Kullanım kolaylığı özellikleri

15 Müşteriye sunulan fayda
Arayan Numarayı görme, Görüşme sürelerini öğrenme, Kontör sayısını öğrenme imkanı, kötü amaçlı arayanları tespit etme imkanı, Faks Şirket içinde santral , 4 rakamla ücretsiz arayabilme ve aranabilme imkanı, Telefon İnternet erişimi Ses veri görüntü erişiminde hepsini aynı hat üzerinden kullanma imkanı Bilgisayar

16 KURUMSAL HAVUZ UYGULAMASI

17 Tarife Havuzları Hedef Kitlesi
Çok sayıda hattı olan KOBİ, Kurumsal ya da Kamu segmentinde bulunan Dakika kullanımını hatları arasında dengelemekte zorlanan Tüzel İş Avantaj BİZ /Her yöne ya da Kamuya Özel Biz/Her yöne Tarifelerine sahip

18 Tercih Sebebi 1 Hatlarına ait dakikaları paylaşarak aşım tehlikesinden büyük ölçüde kurtulmaktadır. 2 Kurumsal havuz uygulaması sayesinde müşterilerimiz: Kampanyalardan tüm hatlarını bir araya getirerek ortak ve daha avantajlı şekilde yararlanabilmektedir. Hatlarında bulunan dakikalarını daha verimli bir şekilde değerlendirebilmektedir. 4 Hatlarını bir bütün olarak değerlendirebilmektedir. 3

19 Ürün Özellikleri PSTN, ISDN BA, ISDN PA, 7 Rakamlı ÖSN, 3 Rakamlı ÖSN ve Centrex hizmet türleri yararlanabilir Bir hat ancak bir adet tarife havuzunda yer alabilmektedir. Teknik olarak minimum 2 adet hat ile havuz açılabilir, üst sınır bulunmamaktadır. Bir müşterinin 1’den fazla Tarife Havuzu olabilmektedir. Havuzda yer alan hatlardan bir tanesi pilot abone olarak seçilmelidir. Tarife havuzlarında tiplerine göre 5 farklı çeşide sahiptir. İş Avantaj Her bir havuz tipinde aynı tipte tarifeye sahip hatlar havuzda yer alabilmektedir. Hatlara ait tarife değişikliği aynı tarife ailesi içinde olduğu sürece havuz içindeyken yapılabilir. Tarife havuzları 444 konuşturan havuzu dışında diğer tüm havuzlarla uyumludur. Kamuya Özel Her Yöne İş Avantaj Her Yöne Tarife Havuzları Kamuya Özel Biz İş Avantaj Biz

20 Ürün Özellikleri Toplam Dakika: 12,900
Havuzun kapatılmasına gerek kalmadan dilendiği zaman hat ekleme ya da çıkarma yapabilmektedir. Tarife havuzları süresizdir. Müşteri dilediği zaman kapatabilir. Müşteriden herhangi bir ücret alınmamaktadır. Havuz dakikaları hesaplanırken PRI’lar x30 & BRI’lar x2 ve PSTN’ler x1 olarak hesaplanmaktadır. Örnek: 5 PSTN, 2 Çoklu Hat ve 1 İkili hat ‘ı olan müşterimize ait havuz dakikaları toplamı: 5 PSTN İş Avantaj Her Yöne 100 : 5x100 = 500 1 PA İş Avantaj Her Yöne : 30x100 = 3000 1 PA İş Avantaj Her Yöne : 30x300 = 9000 1 BA İş Avantaj Her Yöne : 2x200 = 400 Toplam Dakika: 12,900

21 THK, STH & NT İşletmeci Değişikliği

22 Sabit Telefon - İşletmeci Değişiklikleri
THK Altyapının bizde olduğu alternatif operatörün bizden hattı kiralayıp son kullanıcıya ses hizmeti sattığı bir yöntem, STH Son kullanıcının bizde de bir ses paketinin bulunduğu, yani alt yapının bizde olduğu ancak ses hizmetini alternatif operatörden aldığı yöntem olarak özetleyebiliriz. NT Alt yapının alternatif işletmecide olduğu ses hizmeti alan son kullanıcının bizimle ilişkisinin kalmadığı yöntem,

23 TTNET İŞYERİM PAKETLERİ

24 Neden İşyerim paketleri ?
TTNET İşyerim Paketleri TTNET İşyerim Paketleri, küçük işletmeleri teknoloji ile kolayca tanıştıran ve iş yeri sahiplerinin teknolojiyi kullanarak işlerini büyütmelerine ve kurumsallaşmalarına olanak sağlayan faydalar sunan TTNET hizmetidir. Neden İşyerim paketleri ? TTTNET İşyerim Paketleri sadece hızlı internet erişiminden çok daha fazlasını sunar; TTNET Webim sayesinde iş yerinizin alan adı üzerinden kendi web sitenizi kolayca tasarlar, yayınlar ve daha çok müşteri edinirsiniz. TTNET Güvenlik sayesinde interneti güvenle kullanabilir, istemediğiniz e-postaları almak zorunda kalmaz ve önemli dosyalarınızı yedeklersiniz. Kurumsal E-Posta hizmeti ile çalışanlarınıza işyeriniz uzantılı e-posta adresleri oluşturabilir, müşteri ve tedarikçilerinize kurumsal imaj sergilersiniz.

25 TTNET İşyerim Paketleri
4 farklı işyerim paketi vardır: Başlangıç Ekonomik Profesyonel Profesyonel Extra

26 Kobi Satış Direktörlüğü
TEŞEKKÜRLER Kobi Satış Direktörlüğü


"KOBİ KURUMSAL ÜRÜN EĞİTİMİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları