Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi"— Sunum transkripti:

1 Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK ÖĞRENCİLERİ İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ Bilgilendirme Sunusu Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

2 İçindekiler Sayfaya Erişim Kişisel Bilgilerin Girilmesi Tercih Yapma
Yazdırma

3 Sayfaya Erişim/Sistem Giriş
Eğer daha önce kayıt yaptıysanız kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazarak Giriş yapabilirsiniz. Bu sayfaya daha önce hiç kayıt yaptırmadı iseniz ve kayıt yapmak istiyorsanız Yeni Kullanıcı butonuna tıklayınız. Tc Kimlik numarasıve şifrenizi yazarak sisteme giriş yapınız.

4 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Yeni Kullanıcı butonuna tıkladıktan sonra karşınıza kişisel bilgilerinizi girebileceğiniz ve tercih yapabileceğiniz sayfa gelecektir. * ile işaretli alanlar girilmesi zorunlu alanlardır. Fotograf eklemek ve sonuç belgesi eklemek için gözat/browse butonuna tıklayıp dosyanın yolunu belirtiniz. Sonuç belgesi yüklenen dokümanlar kısmına gelecektir.

5 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Kişisel Bilgiler başlığı altındaki bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurunuz.OBP, YGS puanı mutlaka girilmelidir.Lise bilgilerinide mutlaka girmelisiniz.Puan girerken 355,55 şeklinde giriniz.

6 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Lütfen Doğum Tarihinizi doğru giriniz.

7 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Lütfen Adres, Telefon, ve E-posta bilgilerini eksiksiz doldurunuz. Daha sonra size ulaşmamız gerektiğinde bu bilgiler gereklidir.

8 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
İletişim ve Lise Bilgilerinizi, Puan doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak Bilgilerimi Kaydet butonuna tıkladığınızda bilgileriniz kaydedilecektir. Bilgilerimi Güncelle butonuna tıklayarak daha önce girmiş olduğunuz bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Yazdır(Önizleme) butonuna tıklayarak bilgilerinizin dökümünü alabilirsiniz. Bilgilerinizi eksiksiz olarak girip başarılı bir şekilde kaydınızı yaptıktan sonra tercihlerinizi yapabilirsiniz. Sınav Giriş Belgesi Yazdırmadan önce mutlaka tercihlerinizi yapınız.

9 Tercih Yapma Tercih yapmak istediğiniz Bölüm/Program adını seçiniz.
İlgili alanlara tercih yapanlarla ilgili kontenjan ve tercih eden sayıları gelecektir. (Tercih yapabilmeniz için Toplam Kontenjan 0’ dan farklı olmalıdır.) Uygun olduğunu düşündüğünüz tercihinizi seçtikten sonra Tercih Kaydet/Ekle butonuna tıklayıp tercihinizi ekleyebilirsiniz. İlk eklediğiniz 1. tercihiniz olacak şekilde tabloyu doldurunuz. Silmek istediğiniz tercihi tablonun en sağındaki SİL yazısına tıklayarak tablodan çıkarabilirsiniz.

10 Tercih Yapma Önce ilgili Bölüm seçilmelidir. Seçim yaptıktan sonra sisteme tercih eklenir. Kesin yazdırmadan önce Tercihler silinip tekrar eklenebilir. Tercih yoksa alt kısımda TERCİH BULUNAMADI yazısı çıkacaktır.

11 Tercih Yapma Tercih sisteme eklenince Tercih Kaydı yapıldı uyarısı alırsınız. Tamam butonuna tıklayıp diğer tercihe geçiniz.

12 Tercih Yapma Plastik Sanatlardan tercih yapan Müzik bölümü veya Sahne Sanatları bölümünden tercih yapamaz. Tercih yapıldığı takdirde aşağıdaki uyarı yazısı çıkacaktır.

13 Tercih Yapma Tercihler yapıldıktan sonra tabloda yapılan tercihler Tercih sırasına göre listelenecektir. Eğer bu kısımda tercihiniz yoksa sistem sizi herhangi bir bölüme yerleştirmeyecektir.

14 Yazdırma İşlemi Bilgilerinizi Sınava Giriş Belgesi Yazdır (Ön İzleme) butonunu tıklayarak kontrol edebilirsiniz. Eğer Sınav Giriş Belgesi Yazdır(Kesin Kayıt) butonuna tıkladı iseniz tekrar güncelleme veya silme işlemi yapamazsınız. Tercih değiştirme veya tekrar güncelleme işlemi yapılamaz.

15 Önizleme Ekranı

16 Sınav Giriş Belgesi Yazdır(Kesin Kayıt) butonuna basılınca aşağıdaki uyarı ekrana gelecektir. Evet denildiğinde yazdırma işlemi için pdf dokümanı karşınıza çıkacaktır. Bu dokümanı yazdırmanız gereklidir.

17 Buraya Tıklayarak Pdf Yazdırabilirsiniz.

18 Sistem Hataları Tüm sistem hataları için adresine mail atabilirsiniz.


"Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları