Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CANSU ALTIN T ÜRKÇE Ö ĞRETMENLIĞI Ö RGÜN Ö ĞRETIM 20110904010 Türkçe Dersi İçeriğine Uygun Siteler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CANSU ALTIN T ÜRKÇE Ö ĞRETMENLIĞI Ö RGÜN Ö ĞRETIM 20110904010 Türkçe Dersi İçeriğine Uygun Siteler."— Sunum transkripti:

1 CANSU ALTIN T ÜRKÇE Ö ĞRETMENLIĞI Ö RGÜN Ö ĞRETIM 20110904010 Türkçe Dersi İçeriğine Uygun Siteler

2 Slaytın amacı Türkçe dersiyle ilgili içerik,düzen,konu,güvenilir bilgi ve daha pek çok açıdan öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanabileceği, yararlanabileceği değişik uygulamalar içeren siteler bulup tanıtmaktır.

3 İLK SITEMIZ HTTP :// WWW. TURKCEOGRETMENIYIM. NET /

4 SİTENİN İÇERİĞİ VE ÖZELLİKLERİ Bu sitenin en öne çıkan özelliği video dershane uygulaması içermesi ve öğrencilerin eksiklerini bu videoalardan izleyerek de tamamlama seçeneği sunmasıdır. Çalışma kağıtları uygulamasıyla da öğrencilere sınav öncesi kendini sınama imkanı sağlaması ayrıca bir olumlu özelliktir. İçerdiği afişlerle de görselliğe hitap ederek içerdiği bilgiyi desteklemiş ve dikkat çekmeyi başarmıştır.

5 İKİNCİ SİTEMİZ HTTP :// WWW. TURKCECILER. COM /

6 SİTE İÇERİĞİ VE ÖZELLİKLERİ Bu site İçeriğini oluşturan bilgiler Bilgilere ulaşma kolaylığı bakımından Site içi bir düzen hakim olmasından dolayı Türkçe dersi için öğretmenler ve öğrencilerin güvenle kullanabileceği bir sitedir.

7 ÜÇÜNCÜ SİTEMİZ HTTP :// WWW. TURKCEDERSI. GEN. TR /

8 SİTENİN İÇERİĞİ VE ÖZELLİKLERİ Rehberlik, e-kitap, fon müzik uygulamalarını da içermesiyle öğrenciyi sıkmadan ve seçenek sunarak yardımcı olmayı başarmış. Bu sitenin diğer sitelerden ayrılan yönü dosya deposu ve belirli günler ve haftalar sayfalarıyla öğrencilere yardımcı olmasıdır. Dilbilgisi konularında da orijinal örneklerle öğrencilere konuda farklı örnek seçenekleri sunulmuş.


"CANSU ALTIN T ÜRKÇE Ö ĞRETMENLIĞI Ö RGÜN Ö ĞRETIM 20110904010 Türkçe Dersi İçeriğine Uygun Siteler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları