Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Firmamızın 59 adet öz mal araç filomuz ile Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya ve Arnavutluk ülkelerine yaptığımız komple ve günlük parsiyel çıkışlarımızla müşterilerimize en hızlı hizmeti sunmaktayız. Bu ülkelere yapılan taşımalarda kalitesini ispatlamış bir firmayız. 20 yıla yaklaşan tecrübemizle şimdi 4 yeni ülkeye daha hizmet vermeye başladık. Polonya, Slovakya, Macaristan ve Romanya bu ülkelere komple ve parsiyel çıkışlarımız başlamış en iyi hizmeti vermek için yatırımlarımızı tamamlamış durumdayız. Seray Uluslararası Taşımacılık bu 8 ülkede acente ağlarını tamamlamış durumdadır.

3 Seray Uluslararası Taşımacılık, dağıtım ağı, eğitimli personeli ve modern filosu ile gönderilerinizin sevkiyatını planlar, gerektiği zaman gerektiği yerde istenilen koşullarda müşterilerinize ulaştırılmasını sağlar. Üretim noktanızdan müşterilerinize ulaşana kadar geçen tüm süreçte gönderileriniz, Seray Uluslararası Taşımacılık güvencesi altındadır.

4 VİZYONUMUZ ● Piyasa ve sektör teslimatınızda kaza, hasar ve teslimatınızda kaza, hasar ve eksikliklerin sıfıra indirgenmesi, ● Piyasadaki uygun maliyetlere hedef yönetim anlayışını karşılamak amacıyla uygun fiyatlandırma sağlamak, ● Müşteri odaklı bakış açısı ile en hızlı en güvenilir taşıyıcı unvanının sürdürülebilirliği, ● Başta 20 yıla yaklaşan balkan ülkelerine taşımacılıkta sektörün liderliğinin korunması, yeni başladığımız ülkelere en iyi hizmeti sunmak.

5 MİSYONUMUZ MİSYONUMUZ ● Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, depolama, fiziksel dağıtım ve elleçleme alanında en üstün kalite ve en minimum maliyet politikalarının korunması sağlamak, ● İşbirliği yaptığımız müşterilerimizle taşımacılık konusunda en uygun maliyet, en yaratıcı, en hızlı, sürdürülebilir, düzenli ve lojistik servis sağlayıcısı olmak, ● Tedarik zinciri yönetimindeki görevimizi müşterilerimizin hedefleri doğrultusunda geliştirmek.

6

7 BALKAN HATTINDA BİZİ TERCİH ETMENİZİN BİRÇOK NEDENİ VAR… ● İSTANBUL’ UN MERKEZİ OLAN SEFAKÖY’ DE MÜSTAKİL DEPOMUZUN OLMASI, TOPLAM 15 RAMPAMIZ İLE YÜK KABULÜNÜ HEMEN GERÇEKLEŞTİRMEMİZ, ● HER GÜN KESİN ÇIKIŞLARIMIZIN OLMASI VE TERMİN SÜREMİZİN SELANİK 18, ATİNA 36, TİRAN 36, ÜSKÜP 24, BULGARİSTAN 24 GENELİNDE 24 SAATİ AŞMAMASI, ● POLONYA 5, SLOVAKYA 5, MACARİSTAN 4, VE ROMANYA 2 GÜN TERMİN SÜREMİZ İLE PARSİYEL VE KOMPLE ÇIKIŞLARIMIZIN OLMASI, ● YUNANİSTANDA TÜRKÇE BİLEN PERSONEL DAHİLİNDE SELANİK VE ATİNA DA KENDİ ACENTALARIMIZ, DİĞER BÖLGELERDE ANLAŞMALI ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZIN BULUNMASI, ● GELİŞEN PAZARLARA VE REKABETE HİTAP ETMEMİZ, BUNUN SONUCUNDA SÜREKLİ HİZMET KALİTEMİZİ YÜKSELTMEMİZ, YATIRIM YAPMAMIZ, FİYAT ANLAYIŞIMIZ VE VADE SEÇENEKLERİMİZ İLE SİZLERE ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAMIZ.

8 HİZMETLERİMİZ Parsiyel ve Komple yüklemeler, Güvenli ve zamanında teslimat, Kapıdan kapıya teslimat, Uydu üzerinden araç takibi, Hepsi Türkiye plakalı 59 adet öz mal araç filosu, Askılı araçlar ile tekstil yüklemeleri, Fuar ve proje taşımacılığı, Ofis ve ev eşyası taşımacılığı, Geniş araç filosu, Yaygın acente ağı, Deneyimli ve uzman kadro, Depo kullanım imkanı, İç nakliye hizmeti, Fuar planlaması, Gümrük çözümü, İhracat ve ithalat hizmeti, Mal sigortası, ADR’li taşımalar..

9 REFERANSLARIMIZ REFERANSLARIMIZ

10 WEB SİTESİ VE SOSYAL MEDYA WEB SİTESİ VE SOSYAL MEDYA https://twitter.com/Seraytrans https://www.facebook.com/seraytrans http://seraytrans.com/


"HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları