Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız."— Sunum transkripti:

1 Yönetici Modülü’ne tıklayın.

2 Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız.

3 İKS İŞLEM AŞAMALARI 1. Okulun "künye bilgilerinin" işlenmesi 2. "Genel Durum Bilgisi"nin işlenmesi 3. Veli ve Öğrenci listelerinin sistem üzerinden hazırlanması, onaylanması 4. İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin ANKET GİRİŞLERİ ni tamamlaması. (Haziran-2012 son tarih)

4 1. Okulun "künye bilgilerinin" işlenmesi Listede yer alan tüm bilgilerin titizlikle işlenmesi «KAYDET» BUTONU ile kaydedilmesi.

5 2. "Genel Durum Bilgisi" nin işlenmesi Bu formda 451 soruluk bir Durum Bilgisi sorgulanmakta. Tüm soruların istenildiği şekilde cevaplanması.

6 3. Veli ve Öğrenci listelerinin sistem üzerinden hazırlanması Türü: Veli bölümü için 1-8. sınıflar arası, Türü: Öğrenci bölümü için 4-8. sınıflar arası listelerin «Liste Hazırla» butonu ile ayrı ayrı oluşturulması.

7 3. Veli ve Öğrenci listelerinin sistem üzerinden onaylanması Eksik bilginin E-OKUL İlköğretim Öğrenci İşlemleri bölümü Öğrenci Sayfasında «Öğrenci Bilgileri» “Velisi Kim” bölümünde velinin seçilmesi, kaydedilmesi; daha sonra yukarıda «E-okulda Veli Bilgisini Güncelle» butonuna basılması, “Kontrol Eden” kısmının doldurulması ve «Kaydet» butonuyla ONAYIN verilmesi. (TÜM SINIFLAR BU ŞEKİLDE hem veli hem öğrenci için onaylanacak.) eksik

8 Onaydan sonra LİSTE çıktısı alınacak.

9 Son olarak anket giriş adrelerini belirtelim: İdareci ve öğretmenler MEBBİS sistemine TC Kimlik ve kişisel şifreleriyle giriş yapıp anketi dolduracaklar. (Ücretli öğretmenler ile asker öğretmenler hariç. ) Veli ve öğrenciler ise TC ve Öğrenci No ile sisteme giriş yapacaklar. Onlar için sistem adresi: Google aramada "mebbis iks" yazıldığında ilk sitedir. 4. İdareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin ANKET GİRİŞLERİ ni tamamlaması. (Haziran-2012 son tarih)


"Yönetici Modülü’ne tıklayın.. Kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp sisteme giriş yapınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları