Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Haberler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Haberler."— Sunum transkripti:

1 Haberler

2 2 yılda 162 adamla yattı İngiltere 46 yaşındaki iki çocuk annesi Suzanne Portnoy’un erotik hatıralarıyla çalkalanıyor. Portnoy'un 162 adamya yattığını itiraf ettiği Kasap, Fırıncı, Şamdancı adlı kitabı daha piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırdı.

3 Cem'le görüsmüyoruz bile
Cem Yılmaz ile barıştıkları ve evleneceklerİ yönünde çıkan haberleri yalanlayan Dere, "Zaten uzun zamandır da görüşmüyoruz. Kimseyle birlikte değilim" dedi. Dizinin İstanbul'daki bölümleri tamamlandığı için Mardin'e döndüklerini belirten Cansu Dere, "Sevdiğim işi yaptığım için çok mutluyum. Mankenlikte benim mutlu olduğum bir iş ve onu da devam ettirmeye çalışıyorum. Film projeleriyle devam etmek istiyorum. Şimdiye kadar çok doğru isimlerle çalıştım. Çok da beğendiğim, saygı duyduğum isimler var. O isimleri söylemek bile bana şu anda doğru gelmiyor. Çünkü ben daha işin çok başındayım" diye konuştu.

4 Buzda Dans’ın Robert’i kaçak
Buzda Dans yarışmasının birincisi Zeynep Tokuş’un partneri Amerikalı buz pateni şampiyonu Robert Beauchamp’ın Türkiye’de reklam yıldızı olması TBMM’ye yansıdı.

5 Arnavutköy'de alısveris
"Hatırla Sevgili" dizisinde karı-kocayı canlandıran Okan Yalabık ile Beren Saat, gerçek hayatta da yakınlaştı.

6 Bai Ling: Hani Deniz Teksas'ta çekilen "Living&Dying" filminin galası için Türkiye'ye gelen Michael Madsen ile Bai Ling, önceki akşam film ekibiyle birlikte önce yemeğe çıktı, ardından da Kokosh adlı kulüpte eğlendi


"Haberler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları