Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan: Görkem Akalın Sınıf ve Numara: 7-C 359

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan: Görkem Akalın Sınıf ve Numara: 7-C 359"— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan: Görkem Akalın Sınıf ve Numara: 7-C 359
Güllerin Savaşı 10. Bölüm Hazırlayan: Görkem Akalın Sınıf ve Numara: 7-C 359

2 Cihan tekneden suya düşer
Cihan tekneden suya düşer. Gülru, Cihan diye bağırınca hemen Ömer suya atlar. O sırada Gülfem ‘’Cihan yüzme bilmiyor’’ diye bağırıyor. Cihan da bu sırada ‘’yüzme bilmiyorum’’ diye bağırıyor. Ömer Cihan’ı kurtarıyor.

3 Gülfem ve Gülru ağlamalı bir şekilde konuşuyorlar
Gülfem ve Gülru ağlamalı bir şekilde konuşuyorlar. Gülfem, Gülru’ya çok kızgındır. ‘’Pişmanlık mı duyuyorsun, duymalısın çünkü Cihan senin yüzünden şu an burada, hepimiz de senin yüzünden buradayız diye kızar. Gülru daha fazla dayanamayıp hastanenin dışına çıkar. Arkadasından Ömer de gelir ve onu avutmaya çalışır. Başarılı olur.

4 Gülfem salonda oturuyordur. Bu sırada yanına Ömer gelir
Gülfem salonda oturuyordur. Bu sırada yanına Ömer gelir. ‘’Cihan çoktan uyudu ve bana bugün dışarı çıkmanın deniz havasının iyi geldiğini söyledi’’ dedi. Hatta deniz bile iyi geldi dedi. Gülfem de gülümseyerek ‘’tamam’’ der.

5 Gülrü sabah uyanmadan önce tuhaf bir rüya görür ve bu rüya üstüne Mert’le nişan yüzüklerini yine geri takarlar. İkiside bunun için çok mutludurlar. Gülru ‘’Mert hadi Gülfem Hanım hastaneye gidecek’’ dedi Mert arabayı ayarladı ve hastaneye geldiler. Gülfem ‘’sen yarım saat bekle ben o zamana kadar gelirim’’ dedi.

6 Gülru da o gün izinli olduğu için ablasının yanına gitti
Gülru da o gün izinli olduğu için ablasının yanına gitti. Ona gördüğü tuhaf rüyayı anlattı. Ablası çok şaşırmıştı. O sırada Gonca ve Çiçek yürüyorlardı. Çiçek yolda iken ders notlarını unuttuğunu fark eder ve hemen almaya gider. Ama o sırada oldukları yer Gonca’nın eski sevgilisinin evinin önüdür. Gonca ona çok sinirli olduğu için (onu aldatmıştır) arabasını boydan boya anahtarıyla çizer. O sırada Ertan çıkar ve arabasını fark eder.

7 Gonca anahtarı cebine koyarken onu fark eder ve kavga etmeye başlarlar
Gonca anahtarı cebine koyarken onu fark eder ve kavga etmeye başlarlar. O sırada Çiçek gelir ve kavgaya o da dahil olur. Çiçek sinirden Ertan’a tokat atar ve bu sırada babaları gelir. ‘’Ne oluyor burada’’ diye sorar. Çiçek Gonca anlatsn diyerek okuluna gider. Gonca her şeyi yalan olarak söyler. Yalanı da: Ertan, Gonca’ya aşık ona diye yalan söylemiştir. Babası buna çok sinirlenir. Babasını biraz olsun yatıştırır ve Gonca hastaneye işine gider.

8 Gülfem akşam Mert’i arar
Gülfem akşam Mert’i arar. Yarın eve gelme direk atölyeye git en geç saat 10’da orada ol der ve kapatır. Mert atölyeye gider ve anlar ki Gülfem ondan mankenlik yapmasını istemiştir. Mert manken olur. Gülfem ve

9 Gülru podyuma izlemeye giderler
Gülru podyuma izlemeye giderler. Gülfem için intikam alma sırası gelmiştir. Küpesi yere düşmüş gibi yapar ve Gülru’yu çağırır. Küpem aşağı düştü der ve Gülru bakmaya başlar. Mert sahneye çıkar ve Gülfem ‘’Gülru burdaymış’’ der. Küpeyi geri takar. Gülru tam kalkacağı sırada Mert’i görür ve donup kalır.

10 10. Bölüm Sonu


"Hazırlayan: Görkem Akalın Sınıf ve Numara: 7-C 359" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları