Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında."— Sunum transkripti:

1 Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında çağrınızı kabul edebilmesi için bir ileti açılır. Çağrının görüntü bölümünü sonlandırmak için kamera simgesinin üzerine gelin ve ardından aşağıdakilerden birini tıklatın: Video © 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Video akışını durdurmak için Görüntümü Durdur. Başkalarının videolarını görmeye devam edersiniz. Tüm videoları görmeyi durdurmak için Görüntüyü Sonlandır. Sesleri duymaya devam edersiniz. İPUCU Bir anlık ileti veya sesli arama sırasında görüntülü arama yapmak için kamera simgesini tıklatın. Office 365 için Lync 2013 Hızlı Başvurusu Video aygıtınızı kurma Videonuzu paylaşmak için bir kameraya ihtiyacınız vardır ancak başkasının videosunu görmek için bu gerekmez. Kameranızı ayarlamak için: Lync ana penceresinde Seçenekler’i ve ardından Video Aygıtı’nı tıklatın. Videonuzun önizlemesini göremiyorsanız kameranın doğru çalıştığından emin olun. Ayarları yapmak için Kamera Ayarları’nı tıklatın. Yerleşimi seçme Görüntülü konuşma penceresinde, Düzen Seçin’i tıklatın ve aşağıdakilerden birini seçin: Tüm katılımcıların videolarını göstermek için Galeri Görünümü. Yalnızca sunucuların videolarını göstermek için Konuşmacı Görünümü. Yalnızca toplantı içeriğini göstermek için İçerik Görünümü. Katılımcıların kutucuklarını küçük bir pencerede göstermek için Kısa Görünüm. Katılımcıları yönetme Katılımcıları yönetmek için bir kişinin video veya fotoğrafını sağ tıklatın ve şunu tıklatın: Sesi kapatmak, açmak veya o kişiyi çağrıdan çıkarmak için Sesi Kapat, Sesi Aç veya Kaldır. Bu kişinin videosunu öne çıkan video yapmak için Görüntü Spotunu Kilitle. Bu kişiyi Galeri Görünümünde tutmak için Galeriye Sabitle. Görünümü seçme Görüntülü konuşma penceresinde, videoları ayrı bir pencerede görmek için Video galerisini aç’ı, videoları büyük görmek için Tam Ekran Görünümü’nü ve normal görünüme geri dönmek için Video galerisini kapat’ı tıklatın.

2 Başka kişileri görüntülü aramaya davet etme 1.Konuşma penceresinde, kişiler simgesinin üzerinde bekleyin ve Daha Fazla Kişi Davet Et’i tıklatın. 2.Yeni davetlileri yazın veya seçin, ardından Tamam’ı tıklatın. Yeni davetlileriniz, aramanıza katılmak için bir istek iletisi alırlar. Anlık ileti konuşmasına görüntü ekleme 1.Konuşma penceresinde, kamera simgesine üzerine gelin ve önizlemenizi denetleyin. 2.Gerekirse kameranızı ayarlayın ve Görüntümü Başlat’ı tıklatın. 3.Videonuzu paylaşmayı durdurmak için Görüntümü Durdur’u tıklatın. İPUCU Görüntünüzü başkalarıyla paylaşmayı durdurmak VE başkalarından size gelen video akışlarını durdurmak için Görüntüyü Sona Erdir’i tıklatın. Görüntülü toplantı başlatma Hemen ilgilenilmesi gereken bir konuyu görüşmek üzere özel bir görüntülü toplantı başlatın. 1.Kişiler listenizde, Ctrl tuşunu basılı tutarak ve adları tıklatarak birden çok kişiyi seçin. 2.Seçili adlardan birini sağ tıklatın ve Görüntülü Arama Başlat’ı tıklatın. Görüntülü arama başlattığınızda, otomatik olarak Lync bilgisayarının sesini kullanırsınız. 3.Toplantıyı yönetmek için video denetimlerini kullanın. Görüntülü aramayı yanıtlama Biri sizi aradığında, ekranınızda bir uyarı görünür. Aramayı yanıtlamak için fotoğraf alanında herhangi bir yeri tıklatın. Aramayı reddetmek için Yoksay’ı tıklatın. Aşağıdakilerden herhangi birini yapmak için Seçenekler’i ve uygun seçimi tıklatın: Görüntü yerine anlık iletiyle yanıtlama. Görüntünüzü paylaşmak istemiyorsanız yalnızca sesle yanıtlama. Durumunuzu değiştirene kadar bu aramayı ve diğerlerini yoksaymak için durumunuzu Rahatsız Etmeyin olarak değiştirme.


"Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları