Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015."— Sunum transkripti:

1 www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015

2 www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN Girişimcilik ekosisteminde önemli bir adım olacak ‘‘İnovasyonda Kadın’’ Girişimcilik Kampı’na Türkiye genelinde ‘Bir fikrim var ve ona hayat vermek istiyorum’ diyen Türkiye’nin en yenilikçi kadın girişimcilerini TÜBİTAK Marmara Teknokent ve KADEM olarak davet ediyoruz.

3 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı TÜBİTAK MARTEK ve KADEM işbirliğinde gerçekleştirilecek olan kadın girişimciliği kampı ile kadınlarımızın güçlendirilmesine yönelik girişimcilik yeteneklerinin arttırılması, girişimcilerin teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri amacına hizmet etmektedir.

4 www.girisimcilikkampi.org Bu kampın en temel amacı; Ülkemizin siyasal, sosyal ve ekonomik düzeninin gelişimine temel olan kadınlarımızın birikimlerini, yeteneklerini verimli olarak kullanabilecekleri ve geliştirebilecekleri uygun ar-ge ve inovasyon odaklı bir kadın girişimciliği platformu oluşturmak ve güçlendirmektir. Bu platformda kadın girişimcilik kültürü oluşturulacak, güçlendirilecek ve yaygınlaştırılacaktır. İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı

5 www.girisimcilikkampi.org Bu etkinlik ile; Türkiye’nin genç kadınlarına rol model olacak, onlara ilham verecek ve “sen de yapabilirsin” diye cesaretlendirecek Türkiye’nin en yenilikçi kadın girişimcileri seçilecek ve ödüllendirilecektir. İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Amacı

6 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı’ na Başvurma Koşulları “İnovasyonda Kadın” temalı girişimcilik kampına Ar-Ge, bilim, teknoloji ve yenilik içeren bir iş fikrine sahip tüm kadın girişimciler katılabilir. Girişim ekibi içinde erkeklerde yer alabilir ancak başvuran girişimcilerin kadın olması gerekmektedir.

7 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampına Başvurma Koşulları Başvuru konusu olan proje; Yeni ürün, hizmet veya süreç iyileştirmeye yönelik olmalıdır. İş fikri niteliğindeki proje yeni ve Türkiye’de uygulanmamış olmalıdır. Proje sahibi aynı proje ile Türkiye’de düzenlenen proje pazarları veya girişimcilik kampları gibi etkinliklere katılmamış ve ödül almamış olmalıdır.

8 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları Kamp üç aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. Birinci aşamada Ar-Ge, bilim, teknoloji ve yenilik içeren iş fikri proje başvuruları 31 Temmuz 2015 tarihine kadar www.girisimcilikkampi.org adresinden kabul edilecektir. www.girisimcilikkampi.org

9 İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları İkinci aşamada TÜBİTAK MARTEK hakemlerinin yapacağı değerlendirmeler sonucunda finale kalan 30 proje seçilecektir.

10 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Aşamaları Üçüncü aşamada finale kalan projeler kampa davet edilecek ve 31 Ağustos - 4 Eylül 2015 tarihleri arasında girişimciler için fikirden plana, plandan teşebbüse uzanan yolda bir platform oluşturularak beş gün boyunca eğitim, tecrübe paylaşımı ve uygulamalar yapılacaktır.

11 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitim İçeriği Bireysel Liderlik Girişimciliğin Döngüsü İş Modeli Hazırlama İş Fikri ve Rekabet Analizi Maliyet Analizi Müşteri Analizi Girişimciler İçin İletişim

12 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitim İçeriği Pazarlama Yönetimi Kamu Destekleri İş Planı ve Sunum Hazırlama Proje Yönetimi Takım Çalışması Tekrarlanan Davranış Değerlendirilmesi Zaman Yönetimi Hedeflerle Yönetim İnsan Kaynakları Yönetimi

13 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Eğitmenler Yrd. Doç. Dr. Azize ŞAHİN Doç. Dr. Hakan KİTAPÇI Yrd. Doç. Dr. M. Şahin GÖK Deniz Yayla

14 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Tecrübe Paylaşımları ve Mentörler Etkinlikte kadın girişimcilere rol model olacak başarılı kadın girişimcilerin tecrübe paylaşımlarına yer verilecek ve mentörlük yapılacaktır.

15 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampı Melek Yatırımcılarla Buluşma Etkinlikte iş fikirlerine sahip kadın kadın girişimci adayları Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarıyla buluşturulacak ve yatırım desteği almaları sağlanacaktır.

16 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampında Ödül Kamp sonrasında belirlenecek olan bir tarihte seçilecek başarılı projelere, ulusal ve uluslararası resmi kurum ve kuruluşlar tarafından verilen finansal desteklerden birini almaya hak kazanılması halinde, proje başına 25.000 TL ilave destek verilecektir.

17 www.girisimcilikkampi.org İnovasyonda Kadın Girişimciliği Kampında Son Başvuru Tarihi Kadın girişimci proje başvuruları 31 Temmuz 2015 tarihine kadar www.girisimcilikkampi.orgwww.girisimcilikkampi.org adresinden tam ve eksiksiz doldurulan proje başvuru formu ile yapılabilir. (Eksik bilgili başvurular dikkate alınmayacaktır).

18 www.girisimcilikkampi.org TEŞEKKÜRLER


"Www.girisimcilikkampi.org İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları