Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

IPad’e E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "IPad’e E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks"— Sunum transkripti:

1 iPad’e E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks http://support.ebsco.com/training/resources.php

2 İlk defa e-kitap indirirken, sadece bir sefere mahsus, App Store’dan ‘Bluefire Reader’ uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. App Store’a giriniz ve ‘Bluefire Reader’ için arama yapınız. EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi

3 İlk defa e-kitap indirirken, sadece bir sefere mahsus, App Store’dan ‘Bluefire Reader’ uygulamasını yüklemeniz gerekmektedir. App Store’a giriniz ve ‘Bluefire Reader’ için arama yapınız ve ‘Install(Yükle)’ butonuna tıklayınız. EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi

4 Ek olarak, bir Adobe ID’nizin olması gerekmektedir. www.adobe.com sayfasının sağ üst kısmındaki ‘Sign In(Oturum Aç)’ bölümüne giriş yapınız ve ‘Get an Adobe ID’ linkine tıklayınız. www.adobe.com EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi

5 Karşınıza gelecek ekrana bilgilerinizi giriniz ve ‘SIGN UP’ butonuna tıklayınız. Böylece kendinize bir Adobe ID almış olacaksınız.

6 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi Bluefire uygulamasını indirdikten ve Adobe ID’nizi aldıktan sonra, iPad’inizde Bluefire uygulamasını yetkilendirmeniz gerekmektedir.

7 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi Bunu yapmak için Bluefire Reader’ı açınız, Adobe ID’nizi giriniz ve ‘Authorize(Yetkilendir) linkine tıklayınız.

8 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi Artık, e-kitap indirme işlemine başlayabilirsiniz. iPad’inizden bulduğunuz bir e-kitabın altında yer alan ‘Download(Offline)’ butonuna tıklayınız. Eğer kişisel My EBSCOhost hesabınıza giriş yapmadıysanız, otomatik olarak yönlendirileceksiniz. Eğer daha önceden oluşturduğunuz bir hesabınız varsa ‘Sign In to My EBSCOhost’ linkine tıklayınız ve bilgilerinizi giriniz. Eğer kişisel hesabınız yoksa, ilk sefer için ‘Create a new Account’ linkine tıklayınız, yönergeleri takip ediniz ve hesabınızı oluşturunuz.

9 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi Artık e-kitabı ödünç alabilirsiniz. Karşınıza gelecek ekrandan belirli bir gün sayısı seçtikten sonra ‘Checkout & Download’ butonuna tıklayınız.

10 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi E-kitabı başarılı bir şekilde ödünç aldığınızı gösteren bir ekran gelecektir ve e- kitabı Bluefire Reader’da açmak için yönlendirme yapılacaktır. Son gelen ekrandan ise ‘Open in Bluefire Reader’ seçeneğine tıkladğınızda e-kitap indirilmeye başlayacaktır ve açılacaktır.

11 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi İndirme işlemi bittiğinde karşınıza gelecek ekranda şimdi okuma seçeneği ve sonra okuma seçeneği çıkacaktır. Bir e-kitabı ödünç aldığınız süre boyunca, istediğiniz zaman Bluefire Reader’a giriş yaparak okuyabilirsiniz.

12 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi E-kitabınızı okumaya başlayabilirsiniz.

13 EBSCO e-kitaplarının iPad’e indirilmesi Artık Bluefire Reader’ı indirdiğinize, Adobe ID aldığınıza ve bir My EBSCOhost kişisel hesabına sahip olduğunuza göre e-kitapları kolaylıkla indirebilirsiniz. Daha sonra ödünç almak istediğiniz e-kitaplar olduğunda tek yapmanız gereken My EBSCOhost bilgileriniz için oturum açmaktır.


"IPad’e E-Kitap İndirme Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları