Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURULUŞ ÜRÜN VE HİZMETLER Kuruluş tarihi : 2001

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURULUŞ ÜRÜN VE HİZMETLER Kuruluş tarihi : 2001"— Sunum transkripti:

1

2 KURULUŞ ÜRÜN VE HİZMETLER Kuruluş tarihi : 2001
Kurucu(GM) : Murat TÜZÜNER – ELEKTRONİK VE HABELEŞME MÜHENDİSİ Merkez Ofis : IZMIR ÜRÜN VE HİZMETLER OTOMASYON & ROBOT & MAKİNA Kartezyen Robot Delta Robot Sürtünme Kaynak Makinesi

3 KARTEZYEN ROBOT Kartezyen robot; doğrusal hareketli üç eksenden oluşan endüstriyel bir robottur. Robot kafaları düz bir hat üzerinde birbirine dik açıyla hareket eder. Bu unsurlar aşağı yukarı, ileri-geri, iç-dış hareketi ile görevlerini yerine getirirler. Ana avantajı: Üç eksenli mekanik düzenleme robotun istenen yere hareketini kolaylaştırır. İki ucundan desteklenen yatay unsura sahip bu robotlar Gantry robot olarak adlandırılır.

4 DELTA ROBOT Delta robot; paralel bir eksenden hareket alan robot çeşididir.  Ana ekleme bağlı üç koldan oluşmaktadır. Delta robotlar yüksek hızları (dakikada 150 tur) sebebiyle değişik endüstri dallarının toplama ve paketleme alanlarında tercih edilmektedir. Gıda-Ecza-Temizlik ürünlerinin paketlemesinde özellikle delta robotun bu hızından yararlanılmaktadır. Ayrıca dayanıklılığı ve yüksek hassasiyeti nedeniyle cerrahide ve elektronik operasyonlarda tercih edilmektedir.

5 EKOSIM ROBOT TOPLAMAK DOLDURMAK PAKETLEMEK PALETLEMEK
Yüksek miktarlı ürün paketlemek ya da montaj için zaman ve çabayı aza indirmek isteyen firmalar modern otomasyon teknolojisi ile tanışmalıdır. Paketleme ve montaj hatlarının gerekli hale gelen değişim ve kontrolü robotlarımız tarafından gerçekleştirilir.

6 SÜRTÜNME KAYNAK MAKİNESİ
Rotasyon sürtünme kaynağı, basınçlı yada basınçsız olarak Petrol, Su, Yağ gibi sıvı taşıyan boru ve pistonların, kuvvet uygulanan içi dolu aks ve millerin birbirine dirençli bir şekilde birleştirilmesi için uygulanan standart kaynak metodudur. Bir malzemeyi sabit tutarken diğer malzemeyi döndürerek sürtünme ısısı ile bu iki malzemeyi birbirine birleştirmeye yarar.

7 SÜRTÜNME KAYNAK MAKİNESİ
Sürtünme Kaynak Teknolojisinin firmalara sağlayacağı katkılar: Daha az enerji kullanımı, Zaman tasarrufu, İşçilik maliyetlerinde azalma, İmalat maliyetlerinde düşüş, Uluslararası alanda kabul gören kaynak kalitesi ile gelecek iş potansiyeli Sürtünme Kaynak yönteminin en önemli özelliklerinden biri de, çevreci ve temiz bir kaynak yöntemi olmasıdır.

8 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot

9 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot

10 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot

11 ÖRNEK PROJELER Konveyör Uygulaması

12 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot

13 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot

14 ÖRNEK PROJELER Kartezyen Robot (Kutu Barkod Okuma)

15 ÖRNEK PROJELER Hat Otomasyon

16 ÖRNEK PROJELER Makine Revizyon
GİRİŞ ÇIKIŞ MODÜLLERİ SERVO SÜRÜCÜLER + KONTROLÖR


"KURULUŞ ÜRÜN VE HİZMETLER Kuruluş tarihi : 2001" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları