Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Her geçen yıl başarısı devam etmektedir

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Her geçen yıl başarısı devam etmektedir"— Sunum transkripti:

1 Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ Van’da en çok tercih edilen okullar arasındadır.

2 Her geçen yıl başarısı devam etmektedir
YGS başarısı ve istikrarlı kadrosu nedeniyle okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ daha çok tercih edilen okul olmuştur.

3 Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ 2014 yılı nakil işlemlerinden sonra, eğitim kalitesi, merkezi yapısı ve uygun kontenjan ’ı nedeniyle Anadolu liseleri arasında 1. sıraya yerleşmiştir.

4

5 Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ ‘ nin öğretmen kadrosu 7 yıldır istikrarlı bir şekilde eğitim vermektedir. Ayrıca gelişen ve tercih edilen yapısı ile her geçen yıl alanında uzman , özverili öğretmenler dahil olmaktadır.

6 Okulumuzda öğrenci sayısının ideal olması öğretmenlerimizin öğrencilerimize daha verimli vakit ayırabilmelerini sağlamaktadır.

7 Okulumuz kaliteli eğitimi , akıllı tahta ve tablet destekli dersleri , deneme sınavları ve rekabet ortamı ile üniversite başarısı yüksek bir okuldur

8 Okulumuz NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ hem üniversite yerleştirme başarısı hem de sportif faaliyet ve etkinliklerle öğrencilerimizin ve velilerimizin beğenisini kazanmıştır.

9 2015 yılı TEOG tercihlerinde ilk yerleştirme sonuçlarıyla da Anadolu liseleri arasında 1. olması öngörülmektedir.


"Her geçen yıl başarısı devam etmektedir" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları