Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

- 1 - Microsoft PowerPoint (1). - 2 - DERSİN AMACI PowerPoint ile etkili sunular hazırlamak Powerpoint ile hazırlanan sayfaları HTML olarak saklamak DERSİN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "- 1 - Microsoft PowerPoint (1). - 2 - DERSİN AMACI PowerPoint ile etkili sunular hazırlamak Powerpoint ile hazırlanan sayfaları HTML olarak saklamak DERSİN."— Sunum transkripti:

1 - 1 - Microsoft PowerPoint (1)

2 - 2 - DERSİN AMACI PowerPoint ile etkili sunular hazırlamak Powerpoint ile hazırlanan sayfaları HTML olarak saklamak DERSİN İÇERİĞİ n Sunu dosyalarıyla çalışma n Sunulacak düşünceleri düzenleme n Metinler üzerinde çalışma n Renk düzenlemeleri ve çizim yapma n Resim, Video, animasyon gibi nesneler ekleme n Slaytları gösteriye hazırlama n Slaytları bastırma (çıktı alma)

3 - 3 - PowerPoint’in Çalıştırılması (Programı Açma) 1. Yol: Start menüsündeki “Programs”dan PowerPoint simgesini tıklayarak. 2. Yol: Office çubuğu üzerindeki PowerPoint simgesini tıklayarak. PowerPoint’i ilk başlatıldığında ekrana çıkan iletişim kutularında çeşitli seçeneklerle karşılaşılır.

4 - 4 - Bir sunu tasarımı seçin.

5 - 5 - Yeni slayta metin girin.


"- 1 - Microsoft PowerPoint (1). - 2 - DERSİN AMACI PowerPoint ile etkili sunular hazırlamak Powerpoint ile hazırlanan sayfaları HTML olarak saklamak DERSİN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları