Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DAEMON TOOLS ALİ İNAL 10/AA 86.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DAEMON TOOLS ALİ İNAL 10/AA 86."— Sunum transkripti:

1 DAEMON TOOLS ALİ İNAL 10/AA 86

2 DAEMON TOOLS NEDİR Daemon tools bir çok bilgisayar kullanıcısı tarafından sıkça kullanılan bir bilgisayar yazılımıdır.  Daemon tools tüm dünyada saygın bir yeri bulunan ve çok kullanılan bir programdır.  Daeman tools bir Emülatör yazılımdır. Daemon tools ücretsiz bir yazılımdır fakat Daemon tools'un ücretli yazılımıda bulunmaktadır.  Daemon tools'un ücretli yazılımında daha fazla özellik bulunmaktadır.  Daemon tools yazılımın üretici firması Disc Soft'tur. Daemon tools'un Türkçe dil desteğide bulunmaktadır. Emülatör : herhangi bir bilgisayar ortamında başka bir bilgisayar sistemini taklit eden, taklit işini yapan yazılımdır.

3 Daemon tools ne işe yarar?
Daemon tools emülatör yazılımıyla bilgisayarınızda hayali cd/DVD sürücüleri gerçekte varmış gibi yaratılır. Bu sürücülerde *.bin , *.iso , *.ccd , *. Clone CD, *Nero, , *.cdi * gibi uzantılı sanal imaj dosyalarınızı çalıştırabilirsiniz. Daemon tools'un 4 adet  sanal sürücü  desteği bulunmaktadır. Yani bilgisayarınıza fiziksel cd/dvd sürücünüz hariç 4 adet daha cd/dvd sürücüsü ekleyebilirsiniz. Daemon tools ile fiziksel bir şekilde elinizde bulunan film, oyun, program, görsel eğitim gibi medyaları  *.cue , *.iso , *.ccd , *.bwt* vb. uzantılı sanal imaj dosyalarına çevirebilir ve bilgisayarınızda depolayabilirisiniz.

4 Daemon tools'un yararları nelerdir?
Cd/dvd gibi medyalarda bulunana film, oyun, program, görsel eğitim vb. gibi içeriklerinizin bir kopyasını  alabilirsiniz. Cd/dvd  yer kaplamaz, sadece bilgisayarınızın harddiskinde boyutu kadar yer kaplar. Oluşturacağınız *.cue , *.iso , *.ccd , *.bwt , *.mds , *.cdi uzantılı sanal imaj dosyalarının dağıtımı kolaydır. Cd/dvd arama gibi bir derdiniz olmaz. Cd yada Dvd'niz bozulsa bile bilgileriniz kaybolmaz. Cd/dvd Sürücülere nazaran içeriğe erişim çok daha hızlıdır. Cd/dvd Sürücüler gibi sesi okuma sesi çıkarmazlar. Birden fazla cd/dvd'li medyaları tak, çıkar yapmadan çalıştırabilmenizi sağlar. Hızlı bir biçimde *.cue , *.iso , *.ccd , *.bwt , *.mds , *.cdi uzantılı sanal imaj dosyaları çoğaltılabilir.

5 Artıları Az kaynak kullanıyor Çok sayıda dosya biçimini destekliyor CD / DVD yazma ihtiyacını ortadan kaldırıyor Gerçek CD sürücülerinden daha hızlı çalışıyor Eksileri Kurulumdan sonra bilgisayarın yeniden başlatılmasını gerektiriyor Sanal sürücü sayısı 4 ile sınırlı.


"DAEMON TOOLS ALİ İNAL 10/AA 86." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları