Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL"— Sunum transkripti:

1 ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL
YATILI BÖLGE ORTAOKULU

2 MEHMET NECATİ AKEL YBO

3 TARİHÇE Okulumuz 2009 / 2010 eğitim-öğretim yılında hayırsever işadamı Mehmet Necati AKEL’in katkıları ile inşa edilmiş ve eğitim-öğretime başlamıştır.

4 ÖĞRENCİ SAYISI TOPLAM ( Yatılı ve Evci ) : 248 Erkek : 131 Kız : 117
YATILI ÖĞRENCİ : 198 Erkek : Kız : 93

5 İDARECİ SAYISI TOPLAM : 4 Müdür : Münür EROĞLU
Müdür Başyardımcısı : Abdullah TUTUCU Pansiyon Müdür Yardımcısı : Sultan EROĞLU Müdür Yardımcısı : Nevin KICALI

6 ÖĞRETMEN SAYISI TOPLAM : 17 Matematik Öğretmeni : Durmuş SAYGIN
Matematik Öğretmeni : Hanefi YARDIMCI Görsel Sanatlar Öğretmeni : Yalçın YAVUZ Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni : Hakkı Kadir ÖZBEK Türkçe Öğretmeni : Zübeyde GÜNDOĞDU Türkçe Öğretmeni : Erdal DİNÇTÜRK Türkçe Öğretmeni : Ramazan ÇELİK Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni : Mustafa Hamit TORTOP Fen ve Teknoloji Öğretmeni : Göksel TULUK Fen ve Teknoloji Öğretmeni : Adile ŞEKER Beden Eğitimi Öğretmeni : Bircan TULUK Sosyal Bilgiler Öğretmeni : Ali Osman ER Sosyal Bilgiler Öğretmeni : Ahmet İRİBOY İngilizce Öğretmeni : Ufuk ERSOY İngilizce Öğretmeni : Figen TEKELİ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni : Mustafa GENÇER Rehber Öğretmen : Ekrem Sedat ŞAHİN

7 OKULUN ÖNE ÇIKAN YÖNLERİ
Okulumuzun yatılı pansiyon bölümünün olması sayesinde çevre köylerden maddi durumu zayıf olan öğrencilerin eğitim-öğretim görmesinde yardımcı olunabilmektedir.

8 AKADEMİK BAŞARI DURUMU
2013 yılında 91 öğrenci mezun eden okulumuz 77 öğrencisini SBS’ de aldığı puana göre yapılan tercihlerden birisine yerleştirmeyi başardı.

9 OKULUMUZUN AVANTAJLARI
Yatılı pansiyon bölümü sayesinde durumu zor olan öğrencilerimize yardım edebilmesi.

10 OKULUMUZUN DEZAVANTAJLARI
Yatılı öğrencilerimizin çoğunlukta olması ve buna bağlı olarak velilerin çevre köylerde yoğunlukta olması okul-veli işbirliğini olumsuz etkilemektedir.

11 OKULUN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Okulumuzdaki öğretmenler sayısındaki bay-bayan personel dengesizliği pansiyon nöbeti tutulması konusunda azınlıkta olan bayanlarda sıkıntılara yol açmaktadır. Bu konuda ilçemizdeki okullarda görev yapan bayan öğretmenlere duyuru yapılmaktadır. Hizmetli personelin yetersizliği okulumuzun temizlik işlerinde aksaklıklara yol açmaktadır. Yaşanılan bu sıkıntı için gerekli yazışmalar yapılarak kadro isteğinde bulunulmuştur.

12 DERSLİK SAYIMIZ Toplam : 11 Sekizinci Sınıflar : 3 şube
Yedinci Sınıflar : 3 şube Altıncı Sınıflar : 2 şube Beşinci Sınıflar : 3 şube EK OLARAK Fen Laboratuarı : 1 Spor Salonu : 1 Teknoloji ve Tasarım Atölyesi : 1 Çok Amaçlı Salon : 1

13 OKULDAKİ PROJE ÇALIŞMALARI
Okulumuzda düzenlenen kitap fuarıyla öğrencilerimizin sevdikleri kitaplara daha kolay ulaşmaları ve okuma alışkanlığının artırılması amaçlanmıştır. Okulumuz ve Orman Şefliği işbirliği ile okulumuzun çevresinde yeşillendirme faaliyetleri yapılmıştır.

14 GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLERİN GÖRÜNTÜLERİ
Kitap Fuarı

15 Kitap Fuarı

16 Kitap Fuarı

17 Kitap Fuarı

18 Okulumuzdaki Yeşillendirme Çalışması

19 Okulumuzdaki Yeşillendirme Çalışması


"ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları