Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YALAN DÜNYA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YALAN DÜNYA."— Sunum transkripti:

1 YALAN DÜNYA

2 Yalan Dünya, screenplay written Gülse Birsen and D Construction production carried out by the Turkish state living side by side in Cihangir is a comedy, Turkey from the two extremes of life style tackles humorous stories of two families Yalan Dünya, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve D Yapım tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen Türk durum komedisidir Cihangir'de yan yana yaşayan, Türkiye'nin iki uç hayat tarzından gelen iki ailenin komik hikâyelerini ele almaktadır.

3 SELAHATTİN: Selahattin Kocabaş prodigal son of the family. Gülistan his mistress is cheating with Tülay. Selahattin, Kocabaş ailesinin hayırsız damadı. Gülistan'ı, metresi Tülay ile aldatıyor.

4 GÜLİSTAN ÇAKALER: forties and the jerk, is the daughter of a house next class is in trouble. There are an unhappy marriage with Selahattin kırk yaşlarında ve görgüsüz, sınıf atlama derdinde olan bir ev kızıdır. Selahattin ile mutsuz bir evlilikleri vardır

5 ŞEHMUZ KOCABAŞ: Şehmuz Kocabaş authoritarian father of the family. Deniz, Bora and Emir owns the house in which they live. Şehmuz, Kocabaş ailesinin otoriter babası. Deniz, Bora, Açılay ve Emir'in yaşadıkları evin sahibi.

6 EYLEM: Vasfiye Orçun s girl friend.
The family's Antioch from acquaintances

7 NURHAYAT: RIza's girlfriend, the woman is forced to leave again
Rıza'nın kız arkadaşı, ayrılıp yine mecburen birlikte olduğu kadın.

8 DENİZ ALSANCAK: Part of acting came from Izmir to Istanbul to perform
Bölüm oyunculuğu yapmak üzere İzmir'den İstanbul'a gelmiştir.

9 BORA ALSANCAK Deniz's brother, Deniz with and Emir Kocabaş family lives in the house rented  Deniz'in erkek kardeşi, Deniz ve Emir'le birlikte, Kocabaş ailesinin kiralık evinde yaşıyor

10 EMİR DANIŞMAN: Bora's high school friend, a popular actress.
 Bora'nın liseden arkadaşı, popüler oyuncu.

11 ÇİĞDEM TİMUR ALSANCAK:
She is the mother of Bora and Deniz Deniz ve boranın annesidir. intellectual is a man. He is the father of Deniz and Bora. entellektüel bir adamdır. Deniz'in ve Bora'nın babasıdır.

12 ZERRİN: with Tülay'l running mate in the pavilion.
Zerrin İffet, Tülay'la birlikte pavyonda çalışan arkadaşı.

13 Eylem is more scary than Vasfiye.
Eylem Vasfiyeden daha korkunçtur. Selahattin is more thinner than bora. Selahattin Bora dan daha kısadır. I think Selahattin and Zerrin are very comic. Bence Selahattin ve Zerrin çok komik. I think Bora and Emir funniest than other carechters.

14 AYŞENUR TAŞCI 10/B

15


"YALAN DÜNYA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları