Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FIRST ENGLISH ANKARA 2011 4. ve 5. Sınıflar için.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FIRST ENGLISH ANKARA 2011 4. ve 5. Sınıflar için."— Sunum transkripti:

1 FIRST ENGLISH ANKARA 2011 4. ve 5. Sınıflar için

2 FIRST ENGLISH First English, İngilizce dil eğitimine yeni başlamış ilköğretim 4 ve 5. sınıf öğrencileri için özel olarak geliştirilmiş ve temel eğitim müfredatını destekleyen bir çoklu-ortam yazılımıdır. Genel amaçlı İngilizce dili kullanımı için gerekli cümle yapıları ve kelimelerin yan ısıra,okul yaşamında ve sınıfta kullanılan İngilizce iletişim diline de odaklanır.

3 8 üniteden oluşan First English, ilköğretim 4.sınıfta başlangıç düzeyinde 1,2,3 ve 4. ünitelerde alfabe ile başlar,harf-ses ilişkisiyle devam ederek okuma becerisini de geliştirir. “ Orta-öncesi ” düzeye geçişin gerçekleştiği ilköğretim 5. sınıfta ise 5,6,7 ve 8. ünitelerle dinleme,konuşma,gramer,kelime bilgisi ve okuma becerileri pekiştirilir. FIRST ENGLISH

4 Öğrenciler yeterli çalışmaları tamamladıktan sonra beceri sınavları ile test edilir. Yazılımın en güçlü özelliği iyi tanımlanmış içerik sıralamasıdır.Her ünite kısa bir konu anlatımı ve ardından anlama sorularının olduğu dinleme çalışması ile başlar, daha sonra gramer, akıcı konuşma ve yazma becerilerinin geliştirildiği çeşitli çalışmalar gelir. FIRST ENGLISH

5 First English yazılımının her ünitesi beş ayrı bölümden oluşmaktadır. 1- Listening ( Dinleme ) 2- Dialogue ( Karşılıklı Konuşma ) 3- Vocabulary ( Kelime Bilgisi ) 4- Grammar ( Dilbilgisi ) 5- Letters & Numbers ( Harfler ve Sayılar ) FIRST ENGLISH

6 1- Listening ( Dinleme ) FIRST ENGLISH - Dilin ana kavramlarını tanıtır. - Yoğun dinleme ve konuşma sağlar. - Öğrenciler kavrama çalışmaları ile anlam odaklı “Evet-Hayır” sorularıyla alıştırma yapabilirler. - İşlenen konular arasında yaş,milliyet, aile, günlük plan ve yer/konum örnek olarak sıralanabilir.

7 2- Dialogue ( Karşılıklı Konuşma ) FIRST ENGLISH - Okul ortamına ve öğrencinin yaşına uygun karşılıklı konuşma alıştırmalarını içerir. - Bu bölümde çizgi karakterler kullanılarak İngilizce dilinin işlevsel kullanımı öğretilir.

8 3- Vocabulary ( Kelime Bilgisi ) FIRST ENGLISH - Okul düzeninde önemli olan nesne ve eylemlerle ilgili kelime bilgisini içerir.

9 4- Grammar ( Dilbilgisi ) FIRST ENGLISH - Temel İngilizce dilbilgisi kurallarına odaklanan bu bölüm sayesinde öğrenciler İngilizce dil yeteneklerini geliştirirler.

10 5- Letters & Numbers ( Harfler ve Sayılar) FIRST ENGLISH - İlgili konularda kelime bilgisi ve okuma becerisini geliştirir. - İşlenen konular arasında alfabe, ses bilgisi, sayılar, zaman ve takvim dili örnek olarak verilir.

11

12

13 Teşekkürler...


"FIRST ENGLISH ANKARA 2011 4. ve 5. Sınıflar için." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları