Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen."— Sunum transkripti:

1

2  1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen Emek Tavukçuluk, kuluçka tesisleri ve kesimhanenin kurulması, çiftliklerin artmasıyla 1999 yılında unvan değiştirerek Şeker Piliç adını aldı.  Türkiye’nin halka açık iki beyaz et firmasından biri olma özelliği taşımaktadır.

3  Piliç Markası  Su Markası

4  ETLİK DAMIZLIK ÇİFTLİKLERİ  YEM FABRİKASI  KULUÇKA TESİSLERİ  ÜRETİM; Şeker Piliç, tüm üretimini Bandırma’daki kesimhanelerinde gerçekleştiriyor.

5  Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Bandırma Şeker Ev Öğrenim Birimi ile “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Değişir” sloganı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Sokak sergisi, dans gösterileri ve gitar dinletileri içeren şenlikler düzenlemişlerdir.

6  Misyon Köklü geçmişe sahip Şeker Piliç ailesi, toplumun değişen gereksinimlerini göz önünde bulundurarak piliç eti ve ürünlerini gıda güvenliği ilkelerine uygun şekilde üreten, toplumsal fayda ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan, insana ve çevreye duyarlı bir kuruluştur.  Vizyon Şeker Piliç, gıda ve lezzet denince akla gelen ilk kuruluş haline gelmiş, sektörüne yön vererek ilkleri başarmış, markasını yurtdışında tanıtmış ve sahip olduğu kalite bilincini toplumun tüm kesimlerine yaymış dev bir aile olmaktır.

7 BBu başarı öyküsünün kurucuları, bugünün Şeker Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali BOR ve Başkan Yardımcısı Osman BOR kardeşler.


" 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları