Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BASIN HABERLERI UNLU GAZETECI GIZEM UNAL TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR.COK BUYUK UGRASLAR SONUCU ELE GECIRILEN BU HABERLER BASKA HICBIR YERDE YOKTUR. SIKAYET.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BASIN HABERLERI UNLU GAZETECI GIZEM UNAL TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR.COK BUYUK UGRASLAR SONUCU ELE GECIRILEN BU HABERLER BASKA HICBIR YERDE YOKTUR. SIKAYET."— Sunum transkripti:

1 BASIN HABERLERI UNLU GAZETECI GIZEM UNAL TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR.COK BUYUK UGRASLAR SONUCU ELE GECIRILEN BU HABERLER BASKA HICBIR YERDE YOKTUR. SIKAYET YA DA SORULAR ICIN: 05135435473873543

2 TECAVUZCU BABAYA SOKAKTA HESAP SORDU!!! Magdur kiz sokakta Tecavuz eden babasina Sokakta herkesin Onunde hesap sordu. Soruyorum sizlere Bu mudur babalik! Ulkemizi emanet edecegimiz Cocuklarimizin basina gelenlere Bakin!

3 Norvec-turkiye macinin ardindan beceriksiz kaleci mhyre ile konustuk ! Gizem: mhyre mac Sonrasi baya bi agladin Ne dusunuyosun bu Konuda? Mhyre: ya o hamit bitirdi Beni Turkiye de ne futbolcular Varmis meger.tebrikler!

4  ŞOK HABERLER DÜNYA BASININDA!  Kuhn'un söylediği "Futbolculara dayak" olayı dünya basınında !.. Güvenlik görevlilerinin 2 İsviçreli futbolcuyu döverek hastanelik ettiği haberleri Alman basınında yer aldı !.. İşte Ajansspor farkıyla bir başka son dakika haberi..  16 Kasım 2005, 23:55

5 Memodan double double  Batı Konferansı Kuzeybatı  Grubu'nda play-offlara çıkmayı  garantileyen Utah Jazz,  Minnesota Timberwolves'i  108-102 yendi.Mehmet Okur,  23 sayı ve 12 ribauntla  "double double" yaptı.


"BASIN HABERLERI UNLU GAZETECI GIZEM UNAL TARAFINDAN HAZIRLANMISTIR.COK BUYUK UGRASLAR SONUCU ELE GECIRILEN BU HABERLER BASKA HICBIR YERDE YOKTUR. SIKAYET." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları