Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNTERNET HAFTASI ( NİSAN 2014)

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNTERNET HAFTASI ( NİSAN 2014)"— Sunum transkripti:

1 İNTERNET HAFTASI (07 -20 NİSAN 2014)
YAĞMUR KÖSE 902 5/A EFE ÇULHA 901 5/A

2 İNTERNET HAFTASI: İnternet haftasının amacı insanların interneti amacına uygun olarak bilinçli bir şekilde kullanmalarıdır. Günümüz; bilgi çağı, bilgi çağının en önemli bileşenleri de elbette bilişim teknolojileri, bunun da olmazsa olmazı internettir. Bu sanal deryada bilgiye ulaşmak çok kolaydır. Önemli olan doğru bilgiyi almak ve amacımız doğrultusunda kullanmaktır.    İnternetle birlikte bilginin paylaşımı kolaylaşmıştır. Proje üretme ve tüm dünyadaki gelişmeleri kısa sürede takip edebiliyoruz. İnternet bağımlısı olmadan güvenli bir şekilde kullanmak elzemdir.

3 İZMİR’DE İNTERNET HAFTASI
İzmir İnternet Haftası 2014 yılı etkinlikleri çerçevesinde, bireylerin interneti doğru kullanmalarını desteklemenin yanı sıra Fatih Projesinin de amacına ulaşması, beklenen etkiyi yaratması için 2014'de İzmir İnternet Haftası dahilinde çalıştay ve atölye günleri düzenlenmesi planlanmaktadır. Eğitimde iyi örnekler ve atölye çalışmaları, başvurular doğrultusunda birer günlük etkinlikler halinde  Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

4 İNTERNET HAFTASI NE ZAMANDAN BERİ KUTLANMAKTADIR?
Türkiye İnterneti 7 nisanda 21. yılını doldurmuş olacak. Türkiye İnternet Kamuoyunu, Nisan'da gerçekleşecek 17. İnternet Haftasını bir şenlik havasında tüm ülkede internetin 20 yaşı kutlanacaktır.

5 İNTERNET Bilimsel düşünceye  Eriştirir internet,  Bilgi ve beceriyi  Geliştirir internet.  Sevgi ve paylaşmayı  Benimsetir internet,  Mutlu eder insanı  Gülümsetir internet.  Demokratik davranış  Kazandırır internet,  Evrenseldeğerlere  Uzandırır internet.  İsmail Malatya

6 KARİKATÜRLER:

7 KAYNAKÇA


"İNTERNET HAFTASI ( NİSAN 2014)" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları