Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son."— Sunum transkripti:

1

2 Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son care yaninda calisan adamin evini ariyor......

3 - EFENDIM- diye sessizce bir cocuk sesi geliyor. - Merhaba baban evdemi? - EVET BURDA... – yine sessizce söylüyor. - Babanla konusa bilirmiyim? - HAYIR- der kücük cocuk sessizce.

4 Patron yavasca sinirlenmeye basliyor ve soruyor: - Peki ya annen? O evdemi? - EVET - Annenle konusa bilirmiyim? - HAYIR. ONUN SU AN ISI VAR.

5 - evde konusa bilecegim baska biri varmi? - EVET... - (sessizce). - Kim var? - POLISLER. Patron sasirmis bir sekilde : - Polisin ne isi var orda?

6 - Annemle babamla birde kurtarma ekipiyle konusuyor. Birden patron cok büyük sesler duyuyor cocugun oldugu yerden - Bu sesler ne öyle?

7 -H-Helikopter. - Helikoptermi? -E-EVET ikinci bir kurtarma ekipi. -C-Cocugum söylermisin neler oluyor orda? Sessizce ve gülerek cocuk derki:

8 "- BENI ARIYORLAR !!! "... Diger byEFSaNe PPS Sunumlar icin TIKLAYIN


"Patron merak ederek Saate bakiyor cünki yaninda calisan isci hala ortada yok, ve 10 dakka sonra önemli bir toplantida olmalari gerekiyor..buyüzden son." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları