Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İlköğretim 8.Sınıf Türkçe Dersi Anlatım Bozukluğu için Önerilebilecek İlk 3 Site.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İlköğretim 8.Sınıf Türkçe Dersi Anlatım Bozukluğu için Önerilebilecek İlk 3 Site."— Sunum transkripti:

1 İlköğretim 8.Sınıf Türkçe Dersi Anlatım Bozukluğu için Önerilebilecek İlk 3 Site

2 1. Vitamin Eğitim 2. E-İLKOGRETİM.NET 3. Türkçe Dersi Kaynak Sitesi

3 1.Vitamin Eğitim

4 Neden Vitamin Eğitim? Öğretilecek konular, salt bilginin yanı sıra videolar, oyunlar ve görsellerle desteklenmiştir. Site içerisinde öğrencilerin vaktini alabilecek ya da onları başka bir siteye yönlendirebilecek reklamlar kullanılmamıştır. Sitenin belirli bir düzeni vardır. Bu düzen sayesinde konu karmaşası engellenmiştir.

5 Sitenin adresi: (http://www.vitaminegiti m.com/)http://www.vitaminegiti m.com/

6 2.E-İLKOGRETİM.NET

7 Neden E-İLKOGRETİM.NET? Sitenin sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik olması, öğrencilerin daha hızlı ve kolay bir şekilde konulara ulaşmayı sağlamaktadır. Vitamin Eğitim de olduğu gibi bu site de belirli bir düzene sahiptir ve öğrenciler sekmeler yardımıyla kısa sürede aradıklarını bulabilmektedir. Site deneme sınavları, testler, yazılı soruları vs. ile öğrencilere yardımcı olmaktadır.

8 Sitenin Adresi: (http://e-ilkogretim.net/)http://e-ilkogretim.net/

9 3.Türkçe Dersi Kaynak Sitesi

10 Neden Türkçe Dersi Kaynak Sitesi? Diğer sitelerden farklı olarak Türkçe Dersi Kaynak Sitesi, forum özelliği taşıyan bir sitedir. Ancak Dosya Gönderme özelliği taşıdığı için öğrencilere diğer sitelerden farklı olarak birçok kaynak sunmaktadır. Öğrencileri bilgilendirmenin yanı sıra hikaye paylaşımları, kitap tanıtımları vs. ile öğrencilerin kültürel faaliyetlere de katılımını sağlamaktadır. Forum özelliği dolayısıyla öğrenciler dosya paylaşımını yapan kişiye sorular sorup cevaplarını almaktadır.

11 Sitenin Adresi: (http://www.turkcedersi.g en.tr/)http://www.turkcedersi.g en.tr/

12 Diğer 12 Site 1. Türkçeciyiz Biz (http://turkceciyiz.biz/)http://turkceciyiz.biz/ 2. Türkçe Öğretmeni (http://turkceogretmeni.com/default.asp)http://turkceogretmeni.com/default.asp 3. Türkçe Dersi Kaynak ve Paylaşım Sitesi (http://www.dersimizturkce.gen.tr/)http://www.dersimizturkce.gen.tr/ 4. Türkçe ve Edebiyat Öğretmenlerinin Kaynak Sitesi (http://www.edebiyatogretmeni.net/)http://www.edebiyatogretmeni.net/ 5. Ekol Hoca (http://www.ekolhoca.com/)http://www.ekolhoca.com/ 6. Türkceciler (http://www.turkceciler.com)http://www.turkceciler.com 7. Edebiyat Forum(http://www.edebiyatforum.com)http://www.edebiyatforum.com 8. Soru Cenneti (www.sorucenneti.net)www.sorucenneti.net 9. Sınıf Öğretmeniyiz Biz (http://sinifogretmeniyiz.biz/default.asp)http://sinifogretmeniyiz.biz/default.asp 10. Bilgicik (www.bilgicik.com)www.bilgicik.com 11. Konu Anlatım (http://konuanlatim.net)http://konuanlatim.net 12. Testimiz.com (www.testimiz.com)www.testimiz.com

13 Teşekkürler Ayşe Akıncı Türkçe Öğretmenliği Programı Örgün Öğretim 20110904006


"İlköğretim 8.Sınıf Türkçe Dersi Anlatım Bozukluğu için Önerilebilecek İlk 3 Site." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları