Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün."— Sunum transkripti:

1

2

3 Sesi AçınızAkışına Bırakınız

4 Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün de yokluğunu içtim Bulutların dudaklarından. Bugün de gözlerini araladım Zifiri karanlıklardan.

5 Koskoca şehir ve yokluğun. Üşüyorum içten ice, Sen olsaydın yanımda Üşütür müydü beni sıcak soluğun?

6 Bizler iki uçurumda açmış Sevda çiçekleriyiz. İmkansızlığın içinde Umudu yaşatan iki aşk neferiyiz. Aldırma sen karanlığa. Boyun eğme yalnızlığa.

7 Ben seni, Güneşi dilenen çiçekler gibi Yağmuru bekleyen toprak gibi İçimde seviyorum. Yüreğinin imkansızlığını, Gözlerindeki ıslaklığını, Yanaklarının utangaçlığını seviyorum.

8 Dayan ne olur, Ellerimiz terlemese de avuçlarımızda, Eğme mahcup yüreğini, Göğsümüzü dikenler kanatsa da, İçinde çek sevdanın kor nefesini. Ölümle ayırsalar da bizi, Yüreğime mühürle o güzel ismini.

9


"Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları