Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İspanyol Askeri tarihine kısa bir bakış…. Askeri yapılar İspanyol mühendislerinin becerilerini gösterdikleri nesnelerdir. Bu sunumda, bu konudaki en güzel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İspanyol Askeri tarihine kısa bir bakış…. Askeri yapılar İspanyol mühendislerinin becerilerini gösterdikleri nesnelerdir. Bu sunumda, bu konudaki en güzel."— Sunum transkripti:

1 İspanyol Askeri tarihine kısa bir bakış…

2 Askeri yapılar İspanyol mühendislerinin becerilerini gösterdikleri nesnelerdir. Bu sunumda, bu konudaki en güzel örneklerden biri İbiza kalesinin fotoğrafı vardır. (Gece kulüplerinin karşı tarafında). Kale, Cartagena’lı Philip’in kalesi üzerine inşa edilmiş olup, aynı zamanda Blas de Lezo’nun Perfidious Albion’a karşı muhteşem savaşını kazandığı yerdir.

3 İbiza adası Akdeniz’deki stratejik konumundan dolayı tarih boyunca askeri ve ticari açıdan önem taşımıştır. Daha sonra II.Felipe adını alacak olan Prens Felipe, 1554’de yeni bir kalenin inşaatını başlatmıştır. Calvi’nin orijinal projesi çok sonraları İtalyan mühendis Fratin tarafından ele alınmıştır. Yapı 18. yüzyıla kadar da önemli bir değişiklik geçirmemiştir.

4 Fotoğraf...:

5

6 KALE BURADA


"İspanyol Askeri tarihine kısa bir bakış…. Askeri yapılar İspanyol mühendislerinin becerilerini gösterdikleri nesnelerdir. Bu sunumda, bu konudaki en güzel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları