Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şeytan bu slayta Çok kızacak

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şeytan bu slayta Çok kızacak"— Sunum transkripti:

1 Şeytan bu slayta Çok kızacak
Gürkan Çetin Ziyapasa İ.Ö.O. Din Kül. ve Ahl. Bilgisi. Ögretmeni

2 Şeytanın Sloganları Designed by ALPERONLINE

3 Şeytanın Sloganları Slogan9:Bu kadar günahtan sonra biraz zor affedilirsiniz Slogan10:Fazla düşünmeyin kafayı yersiniz Slogan11:Cehennemde bir süre yandıktan sonra cennete girmeyecek misiniz_? Slogan12:Biz büyüklerimizden böyle gördük Slogan13:Aman ha dikkat!Beyninizi yıkamasınlar Slogan1:Bir defayla bir şey olmaz ki! Slogan2:Daha gençsiniz Slogan3:Allah kalp temizliğine bakar Slogan4:Allah ile kul arasına girilmez Slogan5:Emekli olduktan sonra Slogan6:Zaman size değil siz zaman uyun Slogan7:Herkes yapıyor! Slogan8:Bir şey olmaz Allah affeder

4 Şeytanın Sloganları Seytan:Beyinlerde gereken alt yapıyı oluşturduktan sonra kandıracağı kişinin arkadaşlarını kullanıp “BİR DEFAYLA BİR ŞEY OLMAZ Kİ !” diyerek bu sloganla o kişiye bütün kötülükleri yaptırır.

5

6 Şeytanın Sloganları “ALLAH KALP TEMİZLİĞİNE BAKAR”…
Şeytan bu sloganıyla muhatabına adeta şunları söyler;Her ne kadar da namaz kılmaz oruç tutmaz ve gerekli ibadetleri yerine getirmesen de önemli değil “Allah kalp temizliğine bakar”

7 Şeytanın Sloganları Slogan4:”Allah ile kul arasına girilmez.”Bu söz yanlış değil ki!Kim Allah ile kul arasına herhangi birini koyarsa büyük suç işlemiş olur…Peki şeytan bu sloganıyla insanları nasıl kandırıyor_?

8

9 Şeytanın Sloganları Şeytanın, muhatabının ibadet yapmasını engellemek için kullandığı sloganlardan biri de; “Emekli olduktan sonra.”Şeytan bu sloganla muhatabına;’ Allah’ın dinine vakit ayırıp fedakarlıkta bulunman için çok erken.’diyerek ibadetlerine daimi engel olur.

10 Şeytanın Sloganları Beni eleştiriyorsun ama herkes yapıyor!Eğer gerçekten yaptığım yanlış olsaydı,diğerleri de yapmazdı. H E R K E S Y A P I Y O R! Şeytan bu zarfı daha çok insanlar tarafından hatası uyarılmaya çalışanlar için kullanır ve onların ağzından insanlar şu sözleri dedirtir;

11 Şeytanın Sloganları Özellikle “Bir defayla bir şey olmaz” tuzağı yetersiz kaldığında, bu sloganı kullanır şeytan. “Bir şey olmaz,bir şey olmaz;Allah affeder!” Yapacağın iş günah ama bir çok kişi bu günahı işledi ve hepsini Allah affetti.Tevbe edersin aff olunur.

12 Şeytanın Sloganları Şeytan;”Bir defayla bir şey olmaz ki” diyerek günahı tattırır;”Tevbe edersen affolunur” diyerek günaha alıştırır ve ne zaman ki o haramdan vazgeçmek ister ;işte o zaman üçüncü aşamaya geçerek sekizinci sloganı uygular.

13 Şeytanın Sloganları Slogan8:”Bu kadar günahtan sonra biraz zor affedilirsiniz.”Şeytan bu sloganla muhatabını ümitsizliğe düşürür.Ve muhatabının şöyle düşünmesini sağlar;”Madem ki affedilmeyeceğim cehennemde cezalandırılacağım; o zaman haramı terketmenin bir anlamı yok!”

14 Şeytanın Sloganları Şeytanın ilahi ikaza kulak veren bazı aldattıkları, ne zamanki doğru ile yanlışı ayırt etmeye çalışarak bazı şeyleri sorgularlar, işte o zaman bu sloganı kullanır; FAZLA DÜŞÜNME KAFAYI YERSİN!

15 Şeytanın Sloganları Slogan10:”Cehennemde bir süre yandıktan sonra cennete girmeyecek misiniz?” Şeytan daha çok ahirete inanıp da imanı zayıf olanların günahlara daha cesurca dalmaları için bu zehiri şırıngalar.Cezayı basit görenlerin suç işleme oranı daha fazladır.Buradan harekete geçen şeytan cehennemin sıradan mekan olduğu yutturmaya çalışır.

16 Şeytanın Sloganları Slogan11:”Biz büyüklerimizden böyle gördük deyin!”
Şeytan;Daha çok,amellerine bidat ve hurafe karışmış insanları eleştiren davetçilere reddiye yapmaları için bu fikri şırıngalar. Şeytanın bu kanaldan kandırdığı insanların büyüklerinden gördüklerinden doğruluk derecesini araştırmamaları,narkoz etkisinin sürdüğünü gösterir.

17 Designed by ALPERONLiNE


"Şeytan bu slayta Çok kızacak" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları