Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

WEB 2.00.  PREZİ PREZİ  FACEBOOK  GOOGLE DRİVE  WEBSPARATİON  SKYPE SKYPE.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "WEB 2.00.  PREZİ PREZİ  FACEBOOK  GOOGLE DRİVE  WEBSPARATİON  SKYPE SKYPE."— Sunum transkripti:

1 WEB 2.00

2  PREZİ PREZİ  FACEBOOK  GOOGLE DRİVE  WEBSPARATİON  SKYPE SKYPE

3  Tim O‘Reilly'e göre Web 2.0'ın kısmen tanımı şöyledir: "Web 2.0 bilgisayar endüstrisinde internetin bir düzlem olarak ilerlemesiyle bir işletme devrimi ve bu düzlemin kurallarını başarı için anlamaya çalışmaktır. Bu kurallar arasında başlıcası şudur: Ağ etkilerini daha çok insanın kullanabilmesi için programlar kurmak." Tim O‘Reilly

4  internet üzerinden, görsel olarak gerçekten çekici ve değişik sunum hazırlamanızı sağlayan bir platform. Sunumları daha eğlenceli ve verimli bir hale getiren bir yazılımdır.

5  Günümüzün en çok takip edilen arkadaşlık sitesidir. Arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla iletişim kurmanızı ve ortak paylaşımlarda bulunmanızı sağlar.

6  Google bu konuda size harika fırsatlar sunuyor. Dosyalarınızı istediğiniz gibi saklayabiliyorsunuz. İnterneti daha verimli kılan bu yazılım kullanılmaya değer.

7  Bu yazılımda ister bröşür hazırlayın ister davetiye. Size her türlü seçeneği sunan bu yazılım sayesinde neredeyse hiçbir yazılıma gerek kalmıyor.

8  Skype son zamanlarda sık sık kullandığımız bir yazılım. Görüntülü konuşma ve yazışma özelliği sayesinde oldukça kullanışlıdır.


"WEB 2.00.  PREZİ PREZİ  FACEBOOK  GOOGLE DRİVE  WEBSPARATİON  SKYPE SKYPE." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları