Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EKİP ÇALIŞMASI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EKİP ÇALIŞMASI."— Sunum transkripti:

1 EKİP ÇALIŞMASI

2 V şeklinde uçarlar. Yaban kazları, kanatlarını çırptıkça
arkalarından gelen kazın yukarıya çıkmasını kolaylaştıran bir hava akımı yaratırlar. Bunun için Kıtalar arası uçarlarken V şeklinde uçarlar.

3 Öne geçer Öndeki kaz, yorulur dinlenmek için en arkaya sıraya geçer.

4 Öndeki kaz, yorulur dinlenmek için en arkaya sıraya geçer. Öne geçer
Bu bir EKİP işidir. Devamlı yer değiştirerek dinlenirler ve sürü halinde KITALAR arası uçarlar.

5 %70 daha fazla uçabilmektedir.
Yaralı KAZ la birlikte iki KAZ da ona eşlik ederek yere inerler. Kazlar, sürü Halinde uçarlarken bu yöntem sayesinde tüm sürü her 1 yaban kazının tek başına uçabileceği maksimum mesafeden %70 daha fazla uçabilmektedir.

6 GRUBA EKİP DİYEBİMEK İÇİN:
1: Ekip Üyelerinin Belirli Bir Gereksinimlerini Karşılamasına Yönelik Olarak Bir Amaçları Olması Gerekir. 2: Üyeler Karşılıklı Bağlılık İçinde Bir Arada Çalışır. 3: Üyeler Birlikte Çalışarak Ekibin Performansını Nasıl Yükselteceğini Öğrenirler.

7 EKİP OLUŞTURMANIN ADIMLARI
Ekip içerisinden ve dışından bir kimsenin ortaya çıkabilecek sorunların veya fırsatların farkına varması, Ekip üyelerinin birlikte çalışarak sorunlara ilişkin bilgilerin bir araya getirilmesi, Ekip üyelerinin beraber çalışarak faaliyet planı oluşturulması Ekip üyelerinin beraber çalışarak gelişmeleri ve gözlenmesi, sonuçları elde etmesi, ilerleyen faaliyetlerde bulunması, Ekip üyeleri beraber çalışarak gerekli duyulduğu taktirde olası olduğu kadar bu faaliyetleri tekrar etmemeleri.

8 sorunların ve fırsatların farkına varmak
Adım 1: sorunların ve fırsatların farkına varmak Adım 2: bilgilerin toplanması ve analizi Adım 5: sonuçların değerlendirilmesi Ekip çalışması Adım 4: faaliyetlerin uygulanması Adım 3: faaliyetlerin planlanması


"EKİP ÇALIŞMASI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları