Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Gösteri'nin başındaki ve sonundaki yazılar: "Bu resim ve suluboyalar her hangi bir stil veya gerçek bir san'at olmayıp, okul çalışmaları dışında bir değer.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Gösteri'nin başındaki ve sonundaki yazılar: "Bu resim ve suluboyalar her hangi bir stil veya gerçek bir san'at olmayıp, okul çalışmaları dışında bir değer."— Sunum transkripti:

1 Gösteri'nin başındaki ve sonundaki yazılar: "Bu resim ve suluboyalar her hangi bir stil veya gerçek bir san'at olmayıp, okul çalışmaları dışında bir değer ifade etmezler. Ve de, bunları çizenin Viyana Güzel Sanatlar Akademisi'ne Girmeyi hayal ettiği düşünülürse... Akademi'ye kabul edilmiş olsaydı, hiç şüphesiz, dünya bu günkünden çok farklı olurdu.

2 Ces dessins et aquarelles ne sont rien d’autre que des études d’école : ni style, ni véritable artistisme. Et penser que leur auteur rêvait faire l’Académie des Beaux-arts de Vienne…

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 Le monde aurait sans doute été différent s’il avait été admis à l’Académie. L’auteur de ces dessins et aquarelles s’appelait …Adolphe Hitler. Bu resim ve suluboyaları yapan kişinin adı Adolphe Hitler'dir.


"Gösteri'nin başındaki ve sonundaki yazılar: "Bu resim ve suluboyalar her hangi bir stil veya gerçek bir san'at olmayıp, okul çalışmaları dışında bir değer." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları