Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI"— Sunum transkripti:

1 DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI
ADI=DİLEK YILMAZ SINIFI =6/C NUMARASI=152 DERS=BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMEN=YUSUF ZİYA KINACI

2 DEMI LOVATO`NUN BİYOGRAFİSİ
1992 senesinde Teksas’ta dünyaya gelen Amerikalı pop müzisyeni Demi Lovato, daha 6 yaşındayken rol aldığı ‘Barney & Friends’ dizisiyle sanat hayatına adım attı senesinde ‘Prison Break’ ve ertesi sene de ‘Just Jordan’ adlı dizilerde de rol alarak oyunculuk tecrübesini arttıran Lovato, aynı sene Disney’in ‘As the Bell Rings’ adlı dizisiyle de ekrana yansıdı. 11 yaşından beri gitar ve piyano çalan Demi Lovato, aynı zamanda vokalist olarak da kendisini küçük yaştan itibaren eğitmeye çalıştı.

3 DEMI LOVATO`NUN BİYOGRAFİSİ
20 Haziran 2008 tarihinde Amerika’da vizyona giren Disney’in “Camp Rock” adlı filminde rol alarak ‘Mitchie Torres’ adlı karaktere hayat veren Lovato, film için hazırlanan soundtrack’te filmin diğer oyuncuları Meaghan Jette Martin, Aaryn Doyle ve Jonas Brothers’dan Joe Jonas ile yer aldı.Soundtrack içerisinde yer alan Joe Jonas ile birlikte seslendirdiği “This Is Me” single’ı ile Billboard Hot 100 listelerinde 9 numaraya yerleşen genç sanatçı, filmin tüm oyuncularıyla birlikte seslendirdiği “We Rock” single’ı ile de aynı listelerde 33 numara oldu.

4 DEMI`NIN HAYATINDAN… 23 Eylül tarihinde “Don’t Forget” adlı ilk stüdyo albümünü Hollywood Records etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunan Demi Lovato, albümün prodüksiyonunda John Fields ve Jonas Brothers ile bir araya geldi. Pop rock tarzındaki bu albümle Billboard 200 listelerinde 2 numara olmayı başaran Lovato, albümden şu ana kadar “Get Back” ve “On The Line” adlı çalışmaları single olarak yayınladı ve “Get Back” single’ı ile Billboard Hot 100 listelerinde 43 numara oldu. Albüm sonrasında Jonas Brothers’ın ‘Burning Up’ adlı turnesine dahil olan genç müzisyen, 2009 senesinde Disney’in “Sonny With A Chance” adlı dizisinde ve “Camp Rock 2” adlı filminde rol alarak yeniden sevenleriyle buluşmayı planlıyor.

5 DEMİ`NİN HÜZÜNLÜ ANLARI
 Demi’nin annesi ve babası 2 yaşındayken ayrıldı.Unbroken albümünde ki “For The Love Of A Daughter” şarkısını babası için besteledi.Bir gün anaokulunda sahneye çıktı ve yere düştü o kadar tepkiye rağmen yinede pes etmedi.Okulda ki herkes ondan nefret ediyordu,okulda ki öğrenciler imza toplayıp onu okuldan attırmaya çalıştılar.Dolaba kilitlediler.Yine de güçlü kaldı.11 yaşındayken bileklerini kesmeye başladı.Bir gün Disney Channel’dan gelen teklif ile o kadar laf eden herkesi susturmayı başardı.Oynadığı filmde Joe Jonas ile filmden sonra aşk hayatı yaşadı.Joe Jonas ile evlilik planları yaparken,Joe Demi’yi Twilight filminde ki Ashley Greene ile aldattı.Hem psikolojik sorunları hem de bu sorunu yüzünden rehabilitasyon merkezinde tedavi gördü.

6 DEMİ`NİN HÜZÜNLÜ ANLARI
Aylarca yalnız kaldı.Hayranlarından gelen güçlü kalmalısın mesajları ile güçlü kaldı.Bayramlarını yalnız geçirdi.Kullandığı ilaçlar yüzünden 13 kilo aldı.Etrafından aldığı eleştirilere karşılık “Kendi kişisel sorunlarım bana yetiyor” dedi. Rehabilitasyon merkezinden çıktıktan sonra artık o bir Disney Channel yıldızı değildi. Kendi tarzını yaratmış bir kadındı. Hayranları  sayesinde ayaklarının üzerine basıyordu. Hayranları için yeni bir albüm çıkardı ve sadece onlar için albüm turu düzenledi. Rehabilitasyondan çıktıktan sonra bileklerine “Stay Strong” (güçlü kal) dövmesi yaptırdı;

7 DEMİ`NİN FOTOĞRAFI

8 DEMİ`NİN FOTOĞRAFI 2

9 DEMİ`NİN FOTOĞRAFI 3

10 BİTİŞ  DEMİ LOVATO <3


"DEMI LOVATO ‘NUN HAYATI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları