Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Intel® Öğretmen Programı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Intel® Öğretmen Programı"— Sunum transkripti:

1 Intel® Öğretmen Programı
Kendinizi tanıtın. Forum sürecine ilişkin kısa bilgi verin. Intel® Öğretmen Programı Liderlik Forumu

2 Başlarken Forumu Tanıma
Temel Soru Eğitim liderleri, öğrencilerin başarılarını arttırmak amacıyla, öğretmenlerin daha etkili öğretim süreçleri yürütmelerine nasıl yardımcı olabilirler? Sorular Intel® Öğretmen Programı Liderlik Forumu’nun temel amacı nedir? Forum sonunda neler kazanmış olacaksınız? Başlangıç modülündeki ilk etkinlikte yer alan açıklamaları okuyarak soruların cevaplarını aramalarını isteyin. Bir kaç katılımcıya söz hakkı verdikten sonra bir sonraki slayta geçin.

3 Başlarken | Etkinlik 1 Temel Amaç
Intel® Öğretmen Programı Liderlik Forumu, teknolojinin öğretim ve yönetim süreçlerinde bir araç olarak etkili kullanımını teşvik etmek, desteklemek ve model olmak konularında size yardımcı olmak amacıyla oluşturulmuştur. Katılımcıların okumasına izin verin. Burada FORUM kavramı, paylaşımın önemi ve uygulama topluluklarının önemini vurgulayın.

4 Başlarken | Etkinlik 1 Kazanımlar
Sizin hedef(ler)iniz nedir? Neler bekliyorsunuz? Katılımcıların birer kağıt alarak beklentilerini yazmalarını isteyin. Sonra bunları toplayarak biraraya getirin. Bu listeyi Forum sonunda kullanmak üzere saklayın. D

5 Forum Hedefleri Öğrenme-öğretme süreçlerinde teknolojinin etkili ve verimli biçimde kullanımını özendirmede, desteklemede ve bu konuda model ya da örnek olmada eğitim liderlerinin oynadığı önemli rolü incelemek. Mesleki gelişimi, uygulamaları ve öğrencilerin kalıcı öğrenmesini desteklemek için mevcut kaynakları ve teknoloji araçlarını saptamak, bunlara erişmek ve kullanmak. Öğrencilerin daha kalıcı öğrenmesini sağlamak için teknolojiden yararlanmayı teşvik eden belirli liderlik davranışlarının bir listesini oluşturmak. ISTE Temel Koşullarını ve Liderler/Yöneticiler için ISTE Ulusal Eğitim Teknolojisi Standartlarını (NETS-A) incelemek, analiz etmek ve uygulamak. Okulunuzda ya da ilinizde/ilçenizde uygulanacak bir Eylem Planı oluşturmak. Katılımcıların okumasına izin verin. Siz okumadan özetlemeye çalışın. Eylem Planlarını bitiremeyebileceklerini ancak başlamalarının önemli olduğunu vurgulayın. Bu slaytta ayrıca, Türkiye’deki değerlendirme çalışmalarında özellikle Okul Müdürü ve İl Yöneticilerinin teknolojiye olan tanışıklık ve ilgilerinin öğretmen eğitimleri üzerindeki etkisinden sözedebilirsiniz.

6 Ulusal Eğitim Teknolojileri Standartlarını
Yöneticiler için Ulusal Eğitim Teknolojileri Standartlarını (NETS-A) biliyor musunuz? Evet Hayır

7 Başlarken | Etkinlik 2 Tanışmak
Adınız Okulunuzu ya da iliniz/ilçeniz ile ilgili bilgiler Göreviniz Katılımcıların kendilerini tanıtmalarına imkan verin ve notlar alın.

8 Başlarken | Etkinlik 3 Eylem Planı Şablonuna Bakış Kişisel Eylem Planı – KİŞİSEL olarak ne yapabilirim?… Standart Alanı Kısa Vade Orta Vade Uzun Vade I. Liderlik ve Vizyon II. Öğrenme ve Öğretme III. Verimlilik ve Mesleki Uygulamalar/ Üstlenilen Görevler IV. Destek, Yönetim ve İşlemler V. Değerlendirme VI. Sosyal, Yasal ve Etik Konular Bu slaytta standart alanlarını daha sonra ayrıntılı inceleyeceğinizi ve planların kısa, orta ve uzun vadeli olması gerektiğini belirtin. Kitaptaki açıklamaları açımlamaya çalışın.

9 Forum Gündemi Başlarken | Forumun Tanıtımı
Modül 1 | İyi Uygulama ve Kaynakları İncelemek Modül 2 | Web 2.0 Teknolojilerini Keşfetmek Modül 3 | Liderlik Davranış ve Standartlarını İncelemek Modül 4 | Eylem Planını Geliştirmek Kapanış | Değerlendirme Günlük Forum planını bu arada aktartabilirsiniz.

10 Modül 1 | Etkinlik 1: Paradigma Değişimini Fark Etmek
Paradigma, herhangi bir alanda yerleşik yazılı ve yazılı olmayan tüm kurallar ve uygulamalar Günlük yaşamda paradigma değişimi Eğitimde paradigma değişimi Etkinlik 1 Adım 1’deki etkinliği yaptırın. Katılımcıların bazılarına (istekliler kadar isteksizlere de söz hakkı verin ve deneyimlerini paylaşmalarını isteyin) Sonra Adım 2’deki etkinlikleri yapmalarını isteyin. Okul Kültüründe Değişim sunusunun CD’nin Forum Araçları seçeneği altında yer aldığını vurgulayın.

11 Modül 1 | Etkinlik 2: Değişimi Yönetmek
Tablonun anlaşılmayan yönlerini açıklayın.

12 Modül 1 | Etkinlik 2 Varsayımlar
Öğretmenlerin etkililiğini destekleyen liderler … Teknolojinin önemli olduğuna ve öğrenme ve öğretmede fark oluşturduğuna inanır. Teknoloji ve öğretmenleri destekleme konularında isteklidir. Bunun öğrenciler için yapılacak doğru şey olduğuna inanır. Bunlar üzerinde durduktan sonra katılımcıların sonraki slaytlarda yer alan soruları cevaplamalarını sağlayın. Sınıf için anket niteliğinde yapabilir ya da ellerine dağıtarak doldurmalarını isteyebilirsiniz.

13 Soru1 Şimdiki görevim: Müdür Müdür Yardımcısı İl Milli Eğitim Müdürü
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müfredat Yöneticisi Teknoloji Koordinatörü Diğer

14 Soru 2 Liderlikteki deneyimim (kaç yıllık lider olduğum):
1-5 yıl arası 6-10 yıl arası 11-15 yıl arası 16 ya da daha fazla yıl

15 Soru 3 Hangisi görev yaptığım kademeyi en iyi açıklar?
İlköğretim 1. Kademe İlköğretim 2. Kademe Ortaöğretim İl Müdürlüğü Birden fazla kademe

16 Soru 4 Vazgeçemeyeceğim takvim: Kağıttır Elektroniktir

17 Soru 5 Elektronik iletişim (e-posta) trafiğim:
Çok az posta gönderimi/alımı Haftada 20 e-posta (gelen/giden) Her gün en az yarım saat ayırırım, her hafta iki yüzden fazla e-posta E-posta hayatımın büyük bölümünü kapsıyor

18 Soru 6 Bilgisayarda kelime işlemci programını kullanma amacım:
Hiçbir şey için Birkaç kaba taslak yazmak için, ama her hafta değil Hafta boyunca düzenli olarak epeyce Not almak, taslak hazırlamak, takvim oluşturmak ve gündem belirlemek vb. için her gün

19 Soru 7 Elektronik sunular ile ilişkim: Yalnızca izlerim
Birkaç tane yapmayı denedim (10’dan az) 10’dan fazlası için yardım ettim ya da yardım aldım Onları kullanmadan önce nasıl çalışıyormuşum hatırlamıyorum bile

20 Soru 8 Bir avuç içi bilgisayarı/aracı kullanma sıklığım: Nadiren
Ara sıra Her gün Her anım

21 Soru 9 Bir Web 2.0 aracını (Web Günlüğü, Wiki, Facebook vb.) kullanma sıklığım: Nadiren Ara sıra Her gün Her anım

22 Soru 10 Teknoloji kullanımında kişisel üretkenliğimi ve etkililiğimi geliştirmek için yeterlik düzeyim: Yetersiz – Kağıdım kalemim nerede? Biraz yeterli – Teknolojiyi severim ama öğrenmeye zamanım yok. Yeterli – Teknoloji bana yardımcı olur ve teknolojileri, nasıl kullanabileceğimi tanımaktan memnunluk duyarım. Yeterli ötesi – Yeni çıkacak teknoloji ürünlerini beklerken sabırsızlanıyorum! Liderlerin/Yöneticilerin teknoloji kullanımı konusunda kendilerini rahat hissetmeleri ve günlük işlerinde kullanmaları öğretmenler üzerinde nasıl bir etki oluşturur? Bu tür bir soru sorarak katılımcıların fikirlerini alın.

23 Soru 11 Öğretim süreçleri için sınıfta teknoloji kullanımıyla ilgili bilgi düzeyim: Çok az – Nasıl bir şey olduğundan pek emin değilim Orta – Sanırım gördüğümde ne olduğunu anlayabilirim İyi – Ne aradığımı iyi bilirim Uzman düzeyi – Öğretmenlerime öğretim süreçlerinde teknolojiyi kullanma konusunda eğitim verebilirim Öğrenme-öğretme süreçlerinde teknolojiden daha fazla yararlanmayı sağlamak, hangi yönetici işlevlerinden/konulardan önce hangilerinden sonra konumlandırılmalıdır? Öncelikler ne olmalıdır? Teknolojinin yaygınlaştırılması bu öncelik listesinde nerede yer almalıdır? Katılımcıların bu sorular ailişkin fikirlerini alabilirsiniz.

24 Soru 12 Öğretmenlerime sınıfta günlük derslerinde teknoloji kullanımlarına yardımcı olmadaki yeterlik düzeyim: Çok düşük – Sınıflarda teknolojiyle ilgili olarak nelerin işe yarayacağından pek emin değilim Düzeliyor – Birkaç şeyi biliyorum ve bir şeyler öğreniyorum Kendinden emin – Teknoloji ile öğretim konusunda iyi durumdayım ama halihazırda buna ilişkin bir planım yok Giderek gelişmekte – Bir planım var ve çalışarak plan üzerinde ilerliyorum Bir yönetici A’dan B’ye, B’den C’ye ve C’den D’ye nasıl ilerleyebilir? Neler yapması gerekir? Katılımcılara söz hakkı verebilirsiniz.

25 Modül 1 | Etkinlik 3 Intel® Öğretmen Programını Anlamak
Neden Intel eğitime yatırım yapmaktadır? Intel® Öğretmen Programını nasıl buluyorsunuz? Neden? Katılımcıların okumadan önce yukarıdaki soruları tartışmalarını sağlayınız. Sonra okumalarını sağlayınız. Değerlendirme sonuçları konusunda görüşlerini alınız.

26 Modül 1 | Etkinlik 3 Intel® Öğretmen Programını Anlamak
2000 yılında piyasaya sürülmüş dünya çapında yaygın bir programdır 35 ülkede 3 milyondan fazla öğretmen bu programla eğitimden geçmiştir Program, öğrenci başarısını desteklemek için öğretmen etkinliğini geliştirme ve bu süreçte teknoloji araçlarının kullanımı konularının ötesine geçer

27 Modül 1 | Etkinlik 3 Intel® Öğretmen Programı için Temel Değerlendirme Bulguları **
Yönetsel destek önemlidir ama çeşitlilik gösterir Destek çoğunlukla şunlarla sınırlıdır: Teknik kaynaklar Teknik destek personeli

28 Modül 1 | Etkinlik 4 Kaynakları Gözden Geçirmek
Kaynak CD’yi yerleştirin. Buradan Başlayın’a tıklayın ve sonra CD’yi Başlatın’a tıklayın. CD içinde yer alan kaynakları inceleyiniz. Kaynak CD için önerebileceğiniz kaynaklar varsa bunları not alıp Eğitici Liderinize ulaştırın. Katılımcıların CD’yi incelemelerine fırsat verin. CD de yer almasını düşündükleri ya da meslektaşlarıyla paylaşmak istedikleri başka kaynaklar varsa. Size ulaştırmalarını sağlayın.

29 Modül 1 | Etkinlik 5 Teknoloji Kullanımına Yönelik Web Kaynaklarını Saptamak
Kaynak CD’yi yerleştirin. Buradan Başlayın’a tıklayın ve sonra CD’yi Başlatın’a tıklayın. Sol bölmedeki Forum Araçlarını ve sonra da Forum Web Sitesini tıklayın. Bağlantılar üzerine tıklayarak kaynaklara ulaşın. Web sitelerinin içinde dolaşarak ve kitabınızdaki yönergeleri takip ederek kaynakları keşfetmeye çalışın. Here’s the Genel Bakış for our exploration time. We’ve supplied you with all the Web addresses we use in the forum, plus a lot of other resources, on a CD. Locate your Resource CD in the back of your manual, and let’s follow the directions for this Etkinlik, beginning on Modül 2.05. Have participants insert the CD and direct them to work from 2.05 in their manual. [Localization suggestion: The length of this Etkinlik depends on the agenda you have selected for the forum. If you are using a longer agenda, extend the length of this exploration time so participants can explore all that is available at the Intel® Education Web site, as well as other resources you have selected that showcase best practices. If you are working with a shorter agenda (i.e. 4 hours), follow the recommended agenda for exploration time.] Go to the next slide.

30 Modül 1 | Etkinlik 5 Teknoloji Kullanımına Yönelik Web Kaynaklarını Saptamak
Hangi kaynakları yararlı buldunuz? Neden? Hangi ünite planları ilginizi çekti? Öğretmenlere teknoloji kullanımı konusunda yardımcı olurken bu kaynaklar nasıl bir yarar sağlar? We’ll come back to these Sorus after you do some looking around. You’ll have a chance to work with a partner, but know that we’re aiming at the last Soru in particular… 1. Provide time for exploration and additional time for participants to take a break. 2. After the exploration and break time, call the group back together (from their individual work). 3. Ask participants to consider these Sorus and discuss with a partner (or set up small groups). 4. After the pair or small group discussions, conduct a large group discussion. Remember to focus particularly on the third Soru. [Localization suggestion: The length of this discussion depends on the agenda you have selected for the forum. If you are using a longer agenda, extend the length of this discussion time so participants can discuss all Sorus together and have a large group discussion. If you are working with a shorter agenda (i.e. 4 hours), keep this discussion time shorter (around minutes).]

31 Modül 2 Web 2.0 Araçlarını Keşfetmek
Modül Soruları Web 2.0 teknolojilerini, okulumun ya da ilimin/ilçemin teknoloji planları içine nasıl entegre edebilirim? Öğretmenler ve öğrenciler küresel topluluklarla iletişim kurabilmek, öğrenme- öğretme süreçlerini geliştirebilmek için hangi araçları kullanabilirler? Web 2.0 araçları öğretmenlerle, ailelerle, öğrencilerle ve toplum üyeleriyle gerçekleştirilen günlük iletişime nasıl bir katkı sağlar? .

32 Modül 2 | Etkinlik 1 Web 2.0 Araçlarını Anlamak
Okulunuzda ya da ilinizde/ilçenizde Web 2.0 araçlarını kullanıyor musunuz? Nasıl? Bu etkinlikte Web 2.0 ve Web 1.0 arasındaki farka odaklanılmalı ve kolay kullanım sağladığı üzerinde durulmalıdır. Bu arada Web 3.0 ve Web 4.0 üzerinde çalışıldığı ifade edilmelidir.

33 Modül 2 | Etkinlik 3 Web 2.0 Araçları Belirlemek
İnternette araştırma yaparak farklı Web 2.0 araçlarını (Yack Pack, You Tube, Delicious, vb.) ve örneklerini (Blogcu, Wikispaces, Google sites, vb.) katılımcılarla paylaşınız. Bu etkinlikte Web 2.0 ve Web 1.0 arasındaki farka odaklanılmalı ve kolay kullanım sağladığı üzerinde durulmalıdır. Bu arada Web 3.0 ve Web 4.0 üzerinde çalışıldığı ifade edilmelidir.

34 Modül 3 Liderlik Davranış ve Standartlarını İncelemek
Sınıfta teknoloji kullanımının nasıl olduğunu görmemiz için bir fırsat olarak, Modül 3 bizi etkili teknoloji kullanımını destekleyecek belirli liderlik davranışlarına götürecektir.

35 Modül 3 Liderlik Davranış ve Standartlarının İncelenmesi
Modül Soruları Öğretim sürecinde teknoloji kullanımını desteklemek için hangi üç liderlik davranışının temel rol oynadığına inanıyorsunuz? Yöneticilere yönelik hangi ulusal standartlar bulunmaktadır ve öğretim sürecinde teknolojinin etkili kullanımını desteklemek için hangi temel koşullar gereklidir?

36 Modül 3 | Etkinlik 2 Görsel Sıralama Aracını Tanımak
Sıralama için ve listelerdeki maddelerin karşılaştırılması için ücretsiz çevrimiçi kaynak Öğretmenlerin ve öğrencilerin üzerinde çalışabilecekleri serbest bir alan Burada Görsel sıralama aracının nasıl çalıştığını çevrimiçi ortamda gösterin.

37 Modül 3 | Etkinlik 1 Görsel Sıralama Aracını Tanımak
Etkili teknoloji kullanımını desteklemede liderlik davranışlarını sıralamak ve karşılaştırmak için Görsel Sıralama Aracını kullanın Kendi önem sıranıza göre davranışları sıralayın Takım halinede çalışmalarını sağlayın

38 Modül 3 | Etkinlik 2 Sisteme Giriş
Öğretmen Adı: Eğitici Lider Öğretmen Adını buraya girin Takım Adı: Kullanıcıxx (xx 1’den 20’ye kadar size atanmış numaradır) Şifre: Kullanıcıxx (Takım Adıyla aynı) Sonraki etkinliklerde hatırlayabilmeniz için Sisteme Giriş Bilgileri bölümüne bunları yazın Eğitici lider sunu öncesinde buraya adınızı yazmalı, takım kodları ve şifreleri oluşturmalısınız.

39 Modül 3 | Etkinlik 2 - Davranışları Sınıflandırmak ve Sıralamak - Sıralamaları Karşılaştırmak ve Tartışmak Sisteme giriş (bunu zaten yapmıştınız) Sınıflandırın ve sıralayın Karşılaştırın ve tartışın Kaydedin ve sistemden çıkın Farklı grupların çalışmaları karşılaştıklarında neler bulduklarını aktarmalarına izin verin. Takımların sıralamalarda ortaya çıkan farklılıkların nedenlerini tartışmalarına izin verin. Son olarak görsel sıralama aracına ilişkin katılımcıların görüşlerini alın. Yararlı buluyorlar mı? Yönetim ya da öğretim süreçlerinde kullanmak isterler mi? Kullanabilirler mi? Ne tür etkinlikler yaptırabilirler?

40 Lider Davranışlarının Sıralanması (En Önemlileri)
Vizyonun paylaşımı (Ia) Araştırmayı temel alma (Ie) Teknoloji ortamının desteklenmesi (IIb) Nitelikli teknoloji kullanımı (IIe) Teknoloji kullanımında model olma (IIIa) Kaynakların dağıtımı (IVc) Personelin değerlendirilmesi (Vc) Eşit erişim (VIa) Gizlilik/güvenlik (VIc) Büyük grupla bu sıralamayı tartışın.

41 Modül 3 | Etkinlik 3 Yöneticiler için Standartları Anlamak
ISTE – Eğitim Teknolojisi Uluslararası Topluluğu NETS – Ulusal Eğitim Teknolojisi Standartları NETS “A” Yöneticiler için NETS “T” Öğretmenler için NETS “S” Öğrenciler için Gerekirse web sitelerini incelemelerini sağlayın.

42 Modül 3 | Etkinlik 3 ISTE NETS-A Standartlarını İncelemek
I. Liderlik ve Vizyon II. Öğrenme ve Öğretme III. Verimlilik ve Mesleki Uygulamalar/Üstlenilen Görevler IV. Destek, Yönetim ve İşlemlikler V. Değerlendirme VI. Sosyal, Yasal ve Etik Konular Altı alanda sınıflandırıldığını vurgulayın. CD’den Görsel Sırlamayı açarak katılımcıların ayrıntılı incelemelerini sağlayın.

43 Modül 3 | Etkinlik 4: Sıralamayı Tekrar Gözden Geçirmek
Belirlediğiniz en önemli lider davranışlarını hatırlayın NETS-A Görsel Düzenleyicisinde yer alanlar ile kendi belirlediklerinizi karşılaştırın Grubunuzla/arkadaşınızla yaptığınız karşılaştırma sonuçlarınızı paylaşın

44 Modül 3 Soru Modül 3’ün bana en çok yardımcı olduğu konu…
Görsel Sıralama Aracı ISTE NETS-A Görsel Düzenleyicisi Birlikte Konuşma ve Düşünme Katılımcılara sorarak geribildirim alın. Yanlış anlaşılmaları belirleyebilir ve gidermek için zaman ayırabilirsiniz.

45 Modül 4 Eylem Planınızı Geliştirmek
Teknoloji kullanımının nasıl olduğunu ve etkili teknoloji kullanımını destekleyecek liderlik davranışlarının neler olduğunu gördükten sonra, bu Modül kişisel eylem planınızı geliştirirken öğrendiklerinizi uygulamanıza yardımcı olacaktır.

46 Modül 4 Kendi Eylem Planınızın Yapılandırılması
Modül Sorusu: Okulumda ya da ilimde/ilçemde teknolojiden etkili ve verimli biçimde yararlanmak için kişisel olarak neler yapabilirim? Kısa, orta ve uzun vadede hangi liderlik davranışlarını sergileyebilirim? We now turn to your opportunity to start building your own action plan. These are the Sorus that drive Modül 4 and are on the Modül 4 Genel Bakış page. Note the objectives there which interact with the Sorus. Go to the next slide.

47 Modül 4 | Etkinlik 1 Eylem Planı Şablonunu İncelemek
Kişisel Eylem Planı – KİŞİSEL olarak ne yapabilirim?… Standart Kısa Vade Orta Vade Uzun Vade I. Liderlik ve Vizyon II. Öğrenme ve Öğretme III. Verimlilik ve Üstlenilen Görevler IV. Destek, Yönetim ve işlemler V. Değerlendirme VI. Sosyal, Yasal ve Etik Konular

48 Modül 4 | Etkinlik 1 Eylem Planı Örneği
Standart Kısa Vade Orta Vade Uzun Vade I. Liderlik ve Vizyon II. Öğrenme ve Öğretme Teknoloji Komitesi: ISTE NETS-T ile ilgili öğretmenlere sorun III. Verimlilik ve Üstlenilen Görevler Sunum programının nasıl kullanılacağını öğrenin ve personel toplantılarında kullanın IV. Destek, Yönetim ve İşlemlerler V. Değerlendirme İlköğretim 2. kademe için veri toplayıp analiz edebileceğiniz bir sistem kurun VI. Sosyal, Yasal ve Etik Konular Birlikte inceleyin. İsterlerse eklerdeki örnekleri ayrıntılı incelemelerini isteyiniz.

49 Modül 4 | Etkinlik 1 İşlevsel Plan Oluşturmak
İsteklilik Amaçlılık Gerekli kaynaklar Bağlantı kurulacak ya da sürece dahil edilecek kişiler Bu konuda düşündüğünüz başka bir şey var mı?

50 Modül 4 | Etkinlik 2 Eylem Planlarını Paylaşmak
Eylem planınızı uygularken ne tür sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz? Önemli role sahip paydaşların sürece aktif katılımını nasıl sağlayacaksınız? Planınızı uygulamaya yönelik hangi acil eylemleri gerçekleştirmeye çalışırsınız? Okulunuzda ya da ilinizde/ilçenizde teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak ve geliştirmek için bireysel olarak siz ne yapacaksınız? Katılımcıların eylem planlarını bir başka katılımcıyla eşleşerek paylaşmalarını ve yukarıdaki soruların cevaplarını birlikte araştırmalarını sağlayın. Bazı eşleş paylaş gruplarına söz vererek tüm grupla soruların cevaplarını paylaşmalarını sağlayın.

51 Modül 4 Soru Eylem planı için planlama yaparken en fazla aşağıdakilerin hangisinden yardım aldınız? Eylem Planı Şablonu Eylem Planı Şablon örnekleri (Ekler) Eylem Planı fikirleri (Ek D) Eylem Planına ilişkin eşleş-paylaş etkinliği

52 Modül 4 | Etkinlik 3 Sonraki Aşamaya Odaklanmak

53 Modül 4 | Etkinlik 4 Forumu Değerlendirmek
Çevrimiçi ankete katılın: degerlendirme.com/intel/forum bağlantısına gidin. Anketi tamamlamak için ekrandaki yönergeleri takip edin. TÜm katılımcıların çevrimiçi anketi doldurmasını sağlayın. Bu anketin yalnızca Forumu değerlendirmek için olduğunu daha sonra etki analizi yapılacağını belirtin. Bu arada forumun ilk etkinliklerinde katılımcıların belirttikleri beklentilere geri dönerek ne ölçüde karşılandığını tartışabilirsiniz.

54 Tebrikler!!! Intel® Öğretmen Programına Liderlik Forumu’na katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Teknoloji kullanımı konusundaki harcadığınız emek, zaman ve yorumlarınız için sizi tebrik ediyoruz!


"Intel® Öğretmen Programı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları