Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 İFTİRAYA UĞRAYAN KADIN. İFK HADISESI  1.Bu hadise iftira ile karşılaşan Müslümanlara nasıl davranacaklarını öğretmesi açısından son derece önemli bir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " İFTİRAYA UĞRAYAN KADIN. İFK HADISESI  1.Bu hadise iftira ile karşılaşan Müslümanlara nasıl davranacaklarını öğretmesi açısından son derece önemli bir."— Sunum transkripti:

1  İFTİRAYA UĞRAYAN KADIN

2 İFK HADISESI  1.Bu hadise iftira ile karşılaşan Müslümanlara nasıl davranacaklarını öğretmesi açısından son derece önemli bir hadisedir.

3  2. Başta iftiraya uğrayan Müslümanlar olmak üzere Müslümanların görüntüde şer olarak gördükleri şeyler onlar için hayır olabilir.

4  3. Mümin bir kimse, iftiraya maruz kalan biri ile karşılaşırsa hemen onları suçlamak yerine meseleye olumlu yönden yaklaşmalıdır.  4. Müslüman, iftiraya uğrayan kardeşine yöneltilen suçlamaları inkâr ederek onu savunmalıdır.

5  5. İnsanların suçlardan uzak kalmaları yeterli olmayıp, işlenen suçlara engel olmaları da gerekmektedir.

6  6. Evlilikte eşlerarası güven esastır. Karile koca hakkında söylenilen şeyler nekadar olumsuz da olsa söylenilenlere inanmak yerine eşine güvenmelidir. Aksi takdirde eşlerden biri hakkında söylenilen olumsuz bir ifade ailedeki huzuru yok edip boşanmaya sebep olabilir.

7


" İFTİRAYA UĞRAYAN KADIN. İFK HADISESI  1.Bu hadise iftira ile karşılaşan Müslümanlara nasıl davranacaklarını öğretmesi açısından son derece önemli bir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları