Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜHENDİS DEYİP GEÇME.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜHENDİS DEYİP GEÇME."— Sunum transkripti:

1 MÜHENDİS DEYİP GEÇME

2 1. İKİ MÜHENDİS İki mühendislik öğrencisi kampus içerisinde yürürken biri diğerine sorar: - Bu muhteşem bisikleti de nereden buldun ? Diğeri cevap verir: - Dün tek başıma dolaşırken bir yandan da okulu bitirince ne iş yapacağımı düşünüyordum.Birden bu bisikletin üzerinde nefis bir kız geldi ve yanımda durdu.Bisikleti çimenlerin üzerine bıraktı ve üzerindeki bütün giysileri çıkarttı.Sonra da bana: - “Hangisini istiyorsan al.” dedi. Diğer öğrenci arkadaşını doğrularcasına başını sallayarak: - İyi seçim yapmışsın, elbiseler belki sana uymayabilirdi.

3 2. KEDİ VE MÜHENDİS Adamın biri bir gün yolda giderken otostop yapan bir kedi görür, durur ve arabaya alır.Kedi ön koltuğa geçer ve dile gelir: -“Ben aslında bir insanım, eğer benim başımı bir kere okşarsan çok güzel bir prenses haline gelirim.” der. Adam güler ve arabayı sürmeye devam eder. Kedi tekrar dile gelir: -“Eğer benim başımı okşarsan çok güzel bir prenses olacağım ve seninle bir hafta kalmaya razıyım.” der. Adam tekrar güler ve iki elini de direksiyondan ayırmayarak sürmeye devam eder. Kedi sıkılmaya başlar ve der ki: - Eğer benim başımı okşar ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım. Adam yine güler. Sonunda kedi dayanamaz:

4 Senin neyin var? Sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen bir hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim. Neden beni öpmüyorsun? Sonunda adam konuşur: - Bak, ben bir mühendisim. Konuşan bir kedi, bir prensesten daha ilginç geliyor.

5 3. MÜHENDİS CEHENNEME GİDERSE Bir mühendis ölmüş ve büyük bir yanlışlık sonucunda cehenneme atılmış. Cehennemin konforundan hoşnut kalmayan mühendis bir takım iyileştirmeler yapmaya başlamış. Kısa bir süre sonra cehennem, klimalı odaları, otomatik tuvaletleri, asansörleri, içecek otomatları ve diğer lüksleri ile bayağı rahat bir yer haline gelmiş. Bu arada mühendisin de iyice tanınıp sevildiğini söylemeye gerek yok. Derken, günün birinde cennet meleği, şeytanı aramış: -Selâm, cehennemde işler nasıl gidiyor? Neler yapıyorsunuz? Şeytan, memnun mesut gülümsemiş: -Ohoo... Biz burada çok iyiyiz. Bir mühendis düştü buraya ki sorma gitsin.

6 İnanılmaz lüks ve konforlu bir yer yaptı bizim orayı
İnanılmaz lüks ve konforlu bir yer yaptı bizim orayı. Bir görsen, tuvaletlerimiz otomatik, kola makinemiz bile var. Melek şaşırır: -Nee! Mühendis mi dedin?O adamın burada olması lazımdı. Çabuk onu buraya gönderin! Şeytan: -Mümkünü yok! Kadromda bir mühendisin olmasından çok memnunum ve onu burada tutacağım, diye çıkışmış. Cennet meleği sinirle bağırmış: Onu çabuk buraya gönder, yoksa seni dava ederim! Şeytan katıla katıla gülerken şunları söylemiş: -Yok yaa! Nasıl yapacaksın bunu? Bütün avukatlar bizim tarafta!...


"MÜHENDİS DEYİP GEÇME." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları