Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 19 Kasım 2009 Perşembe Bir çıkarma işleminde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 19 Kasım 2009 Perşembe Bir çıkarma işleminde."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 19 Kasım 2009 Perşembe Bir çıkarma işleminde eksilen 87, çıkan 25 olduğuna göre fark kaçtır? 16’yı hangi sayıyla toplarsak 25 eder? 23’ü hangi sayıyla toplarsak 32 eder? Bir toplama işleminde toplananlardan biri 43, toplam 89 ise verilmeyen toplanan kaçtır? …. santimetre Saat 15.00’dan sonra yaptıklarınızın saatini göstererek yazmanızı istiyorum.

3 Mitat Zorlu 2 Sabah evden çıkarken yaşlı komşunuzla karşılaştınız. Sizden markete kadar gidip kendisine ekmek almanızı istedi. Ne yaparsınız? Tanımadığınız bir ağabey sizin ev adresinizi öğrenmek istese, ona ne cevap verirsiniz? “Yavrum, ben senin babanın arkadaşıyım. Sen beni tanımazsın. Babanın yanına gidiyorum. Gel seni de götüreyim.” Diyerek sizinle konuşmaya başlayan kişiye güvenip gider misiniz? Gitmem diyorsanız, nedenini yazar mısınız? Aşağıda verilen kelimeleri, numaralandırılmış kutulara sözlük sırasına göre yazınız. Sonra taranmış kutularda oluşacak özel adı cümle içinde kullanınız. Fular-pirinç-müzik-Türkçe-destek-arkadaş-ıstakoz 1 2 3 4 5 6 7 Bildiğiniz bitki ve hayvan adlarından iki heceli olanlarına örnekler yazınız. İki heceli bitki İki heceli hayvan

4 Mitat Zorlu 3

5 4

6 5

7 6 Menekşe Kasımpatılar laleler papatyalar


"Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… 19 Kasım 2009 Perşembe Bir çıkarma işleminde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları