Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi."— Sunum transkripti:

1

2 Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046

3 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi denir., Müzeyi sözcüğünün KAYNAĞI mitolojideki Musalar `dir. Yani,, Müzeyi ilham perisi demektir.

4 YEŞİL SALON SAFRANBOLU EVLERİ

5 türkiye’de en güzel açık HAVA müzelerini sizler için araştırdık 10 tanesini seçtik. Böylesine güzel yerlerin hepsi Türkiye'de.. Peki hangisine gittiniz acaba? Efes Antik Kenti / izmir Meryem Ana... İzmir'in 70 kilometre güneyinde, Küçük Menderes deltasında yer alan Efes Antik Kenti'nin Tarihi, Arkeolojik buluntulara göre İÖ 5000 yıllarına kadar dayanıyor.En Önemli yapıları Amfitiyatro, Celcius Kütüphanesi, Odeon Meydanı, Artemis Tapınağı'na ve Yamaç Evleri.

6 PERİ BACALARI PAMUKKALE

7


"Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları