Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BİLİŞİMCİ MARTILAR YEDİ KARINCA MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BİLİŞİMCİ MARTILAR YEDİ KARINCA MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU"— Sunum transkripti:

1 BİLİŞİMCİ MARTILAR YEDİ KARINCA MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU
HATİCE ARPAÖZÜ 7/A ALPARSLAN B. DEĞİRMEN 7/A ESRA ÇAKIR 7/D ÖMER DEMİR 7/C MERVE DERİN 7/B BÜŞRA KARAKOÇ 7/D YAŞAR İNKAYA 7/B LİDER ÖĞRETMENİMİZ İLKNUR MUTLU KAYAPINAR REHBER ÖĞRETMENİMİZ BELGİN DOĞAN

2 PROJENİN ADI: GÜLÜMSETEN İLETİŞİM
KONUSU: OKULUMUZDAKİ İLETİŞİM PROBLEMLERİ İMECE HALKAMIZIN ADI: YEDİ KARINCA SLOGANIMIZ:İLETİŞİM KOPMASIN GÜLEN YÜZLER SOLMASIN

3 Amacımız Genel olarak insan yaşamında iletişimin önemini öğrencilerimize ve velilerimize fark ettirmek ve okulumuzda bulunan iletişim sorunlarına çözüm önerileri getirmek.

4 Proje Adımlarımız Öğretmenlerimiz bize proje ile ilgili bilgi verdi ve katılmak isteyenleri proje ekibine dahil etti. İlk toplantımızda öğretmenlerimiz yaşadığımız sorunların neler olduğunu sordu ve bir hafta düşünmemizi istediler. Bulduğumuz sorunları matris yaparak bizim için en önemli olan konuyu seçtik. Projenin adını, halkamızın ismini, sloganımızı ve amacımızı belirledik ve başvurumuzu gerçekleştirdik. Başvurumuz onaylandı ve çok mutlu olduk. Görev paylaşımı yaptık. Seçtiğimiz konunun balık kılçığı yöntemiyle ana nedenlerini ve kök nedenlerini bulduk. Projemizi yaparken ne tür çalışmalar yapacağımıza karar verdik.

5 BULDUĞUMUZ SORUNLAR 1)Tuvaletlerde hijyen kontrolünün sağlanması
2)Bilgisayarların her zaman kullanabilmemiz 3)Kütüphanedeki kitap sayısının arttırılması 4)Okulumuzda ki iletişim eksikliği 5)Televizyon programlarının öğrencilerdeki olumsuz etkisi 6)Kültürel etkinliklerin azlığı 7)Bazı öğrencilerin sorumsuzluğu

6 MATRİS Oylama sonucunda 4. Konuyu yani okulumuzda iletişim sorunu konusunu seçtik.

7 GÖREV PAYLAŞIMI Öğrenci Lideri: Hatice Arpaözü
Portföy Yöneticisi: Esra Çakır Araştırma Yöneticisi: Ömer Demir Finans Yöneticisi: Merve Derin Web Tasarımcısı: Alparslan Değirmen Lojistik Sorumlusu: Büşra Karakoç Günlük ve İletişim Sorumlusu: Yaşar İnkaya

8 BALIK KILÇIĞI

9 MATRİS Matris sonucunda öğrenci-anne baba iletişimi konusunu seçtik.

10 NELER YAPACAĞIZ. Beyin fırtınası sonucunda neler yapacağımıza karar verdik. Çevremizdeki insanlara iletişim hakkındaki görüşlerini sorup bunlardan afişler hazırlayıp dikkat çekici yerlere asacağız. Okulda ki öğretmenlerimizin de birer veli olduğunu düşünerek konuyla ilgili görüşlerini alacağız. Ailelerimize ve arkadaşlarımıza anket çalışması yaparak iletişim eksiklerimizi saptamaya çalışacağız. Daha sonra bu anketi tekrarlayarak çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Konusu iletişim olan sunular ve bir tiyatro hazırlayıp ailelerimize, arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize sunacağız. Uzman kişilerden yardım almaya çalışacağız.

11 Okulumuza Kendimizi Tanıttık
Okulumuza kendimizi ve projemizi tanıtmak amacı ile çalışmalarımıza başlamadan önce okulumuza kendimizi tanıtan bir afiş tasarladık. Daha sonrada sloganlar bulup iletişimin ne kadar önemli olduğunu anlatan afişler hazırladık.

12 Afişlerimiz (1)

13 Afişlerimiz (2)

14 Afişlerimiz (3)

15 Broşür Ön Yüzü Bu broşürü seminerde velilerimize dağıttık.

16 Broşür Arka Yüzü

17 RÖPORTAJ Öğretmenlerimizin de birer veli olduğunu düşünerek konuyla ilgili görüşlerini aldık.

18 RÖPORTAJ SORULARI(1/2) 1-Kaç çocuğunuz var? 2-Kaç yaşında?
3-İletişim dediğimizde aklınıza neler geliyor? 4-Sizce iletişimin temel amacı nedir? 5-Çocuğunuzun notlarından haberdar mısınız? 6-Çocuğunuzla iletişim kurarken zorlanıyor musunuz? 7-Sizce veli ve öğrenci arasındaki iletişim kopukluklarının nedeni nedir? 8-Çocuğunuzdan olumsuz bir tavır gördüğünüzde ona karşı tavrınızda olumsuz oluyor mu? 9-Çocuğunuzun okuluna gitme sıklığınızı yeterli buluyor musunuz?

19 RÖPORTAJ SORULARI(2/2) 10-Çocuğunuz evde alınan kararlara uymak ister mi? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 11-Bir velinin çocuğuna karşı tavırları nasıl olmalıdır? 12-Çocuğunuzla ne tür sohbetler ediyorsunuz? Yeterli olduğunu düşünüyor musunuz? 13-İletişimsiz bir dünya nasıl olurdu? 14-Çocuğunuzla iyi iletişim kurduğunuzdan emin misiniz? 15-Veliler çocukları kötü not aldıklarında neden onlara kızar? 16-Çocukların kötü not alma sebebi aile içi nedenler olabilir mi? 17-Çocuk kötü not aldığında veli tepki göstermelimidir? 18-Peki siz iyi bir anne/baba olduğunuzu düşünüyor musunuz?

20 RÖPORTAJ 1 Merhaba ben Hatice ARPACIOĞLU.Ben Yasemin UYSAL öğretmenim ile röportaj yaptım. Çok güzel geçti.Öğretmenimiz sorularımı içtenlikle yanıtladı. Kendisine teşekkür ediyorum.

21 Hatice Arpaözü’nün Röportajı(1/2)
1) 2 çocuğum var. 2) 13 ve 5 yaşında 3) İnsanlarıın birbirini doğru anlaması. 4) İnsanların birbirlerini anlamalarını sağlamak 5) Evet her zaman. 6) Hayır iyi anlaşıyorum. Pek fazla problem yaşamıyoruz. 7) Velinin her şeyi okulun ve öğretmenlerin halledeceğini düşünmesi. 8) Bazen oluyor. 9) Yeterli bulmuyorum çalıştığım için fazla ilgilenemiyorum. 10 Evet çoğu kararları beraber alırız. 11) Bu çok kapsamlı bir soru olmuş.Kısaca birbirini anlamaya çalışmalı. Çocuğun yaşının özelliklerine uygun davranılmalı ve olumlu bir iletişim içinde olunmalı diye düşünüyorum.

22 Hatice Arpaözü’nün Röportajı(2/2)
12) Eğitimle ilgili arkadaşlarıyla ilgili ergenlikle ilgili oks ile ilgili onu motive edecek sohbetler ediyoruz. 13 İnsanların birbirini anlamadığı bir dünyada kavgalar savaşlar ve çatışmalar çok fazla olur. Şuanda da olan kötü olayların sebebi aslında insanların doğru iletişimden yoksun olması değil mi. 14 Bazen eksiklerim oluyor çözemediğimiz şeyler oluyor. Ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 15 Çocuklarının maddi ihtiyaçlarını en şekilde karşıladıklarını düşünür ve bunun karşılığının bekler bulamayınca da suçu çocuklarında arar kendilerinde hata görmezler. 16 Etkiler ama sadece tek sebebin bunun olduğunu düşünmüyorum.. 17 Göstermelidir. Çocuğa yapıcı yaklaşmalı neden kötü not aldığını araştırmalıdır. 18 İyi bir anne olduğumu düşünüyorum.

23 RÖPORTAJ 2 Merhaba ben Yaşar İNKAYA. 4\B sınıf öğretmeni Birnur ŞENOCAK ile röportaj yaptım. Öğretmenim düşüncelerini benimle paylaştığı için çok teşekkür ediyorum.

24 Yaşar İNKAYA’nın Röportajı(1/2)
1) 2 çocuğum var 2) 18 – 12 yaşlarında çocuklarım var 3) Öğretmenlerin birbirini anlaması,öğrencilerin kendini öğretmene ifade edebilmesi,karşılıklı birbirini anlama. 4) Birbirini anlamak 5) Evet 6) Evet 7) Çocuklarıyla zaman geçiremiyorlar yemek dinlenme derken ilgilenemiyorlar. 8) Evet bazen oluyor kızıyorum ama özür diliyorum. 9) Evet sürekli gözetimim altında aslında kızımla aynı okulda olmamızın kızıma zararı dokunuyor bazen bir şey unutuyor ben veriyorum. 10) İster

25 Yaşar İNKAYA’nın Röportajı(2/2)
11) Veli o çocuk neyi neden yapıyor anlatılmalı. 12) Onu dinlemeye çalışıp şakalaşırım her türlü şeyi konuşuruz. 13) İnsanlar birbirini anlayamayacak iletişim olmadığı için kavgalar savaşlar çıkacak. 14) Çok fazla iyi değil ama bu çalışanlar için zor bir durum. 15) Aslında velinin kabahati herkes çocuğunun iyi olmasını ister çocuklarını takip etmeliler ne fazla nede az. 16) Tabi ki çocuğa oda uygun bir ortam,çocuğuyla iletişim kurmalılar. 17) Az tepki gösterilmelidir. Ön yargılı olunmamalı, çocuğa güven verilmesi lazım. 18) Evet hatalarım vardır.

26 RÖPORTAJ 3 Merhaba ben Alparslan Buğra DEĞİRMEN. Röportajımı okulumuzun müdürü Ramazan ERYILDIZ ile yaptım.Müdür öğretmenim sorularımı içtenlikle cevapladı. Bu yüzden güzel bir röportaj oldu. Projemizle yakından ilgileneceğini söyledi. Bende kendisine teşekkür ediyorum.

27 Alparslan DEĞİRMEN’ in Röportajı(1/2)
1) 4 tane çocuğum var. 2) 20,15,11,10 3) İki insanın karşılıklı olarak çeşitli konularda etkili bir şekilde konuşması. 4) İnsanların birbirini daha iyi anlamasıdır. 5) Evet haberdarım. 6) Hayır 7) Velilerin çocuklarının kendileri gibi olmalarını istemesi 8) Hayır davranışlarındaki yanlışlıkları düzeltmeye çalışıyorum 9) Evet 10) Evet uymak istediklerini biliyorum.

28 Alparslan DEĞİRMEN’ in Röportajı(2/2)
11) Arkadaş gibi olmalıdır onun sorunlarını anlamalıdır. 12) Düşünmüyorum onların sorunlarına tam çözüm bulamıyorum. 13) Herkesin kendi halinde yaşadığı bir dünya olurdu. 14) İyi iletişim kurmaya çalışıyorum. 15) Kötü not almalarını istemezler iyi bir iş sahibi olmalarını isterler. 16) Olabilir. 17) Hayır göstermemelidir. Konuşarak problemi bulmalı ve beraber çözüm aramalıdırlar. 18) İyi olmaya çalışıyorum iyi ve güzelde sınır yoktur .

29 RÖPORTAJ 4 Merhaba ben Ömer DEMİR. Ben, okulumuzun teknoloji ve tasarım öğretmeni Hafize ELVEREN ile röportaj yaptım. Röportaj sırasında öğretmenim sorularıma içtenlikle cevap verdi. Kendisine teşekkür ediyorum.

30 Ömer DEMİR’ in Röportajı(1/2)
1) 2 tane çocuğum var. 2) Üç ve beş yaşlarında. 3) Konuşmak. Birbirini anlayarak konuşmak. 4) Karşılıklı güven içerisinde anlaşmak 5) Oğlum ana sınıfına gidiyor. 6) Yaşım gereği zorlanıyorum çünkü olaylar sırasında açıklayıcı ve örneklendirici olmaya çalıştığım için zaman alıyor. 7) Karşılıklı konuşma ve paylaşımın olmayışı çünkü günlük yaşamda bizi yoran olaylar yüzünden yoruluyoruz ve en değerli varlıklarımıza zaman ayıramıyoruz. 8) Büyük bir sabır ve sükunetle o bağırsa da açıklamaya çalışıyoruz. 9) Evet

31 Ömer DEMİR’ in Röportajı(2/2)
10) Yapısı ve kişiliğinden dolayı evdeki birçok kurala uymak istemez. 11) Kısacası karşılıklı güven ve konuşarak olmalı. 12) Onun merak ettiği konular ve ana sınıfında yaptıkları hakkında konuşuyoruz. 13) Kesinlikle iletişimsiz bir dünya yaşanmaz olurdu. 14) Evet çocuklarımla iletişim kurduğuma inanıyorum çünkü onları anlayabiliyorum. 15) Evet kesinlikle. 17) Hayır 18) Bir çok konuda iyi yol kat ettiğime inansam da tam olarak 19) İyi veli olduğuma inanmıyorum.çünkü çocukların her yeni yaşı bana yeni tecrübeler kazandırıyor

32 Anket Çalışmamız Biz iki türlü anket çalışması yaptık. Öncelikle iletişim ile ilgili öğrencilerin yaşadığı sorunları ölçmek için 7. sınıf öğrencilerine bir anket uyguladık. İkinci anketimiz ise velilerimizeydi. Çalışmalarımızdan önce uyguladık ve çalışmalarımızın sonunda görüşlerini yazmalarını istedik ve böylece geri bildirim aldık.

33 Öğrencilere Uyguladığımız Anket(1\2)
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMA BİLİŞİMCİ MARTILAR EKİBİNİ GÜLÜMSETEN İLETİŞİM ADLI PROJESİ İÇİN YAPILMAKTADIR LÜTFEN SORULARIMIZA İÇTENLİKLE CEVAP VERİNİZ. TEŞEKKÜRLER 7 KARINCA EKİBİ 1-) Ailem benimle iletişime girdiğinde olumsuz duygu ve düşüncelerimden çok olumlu yönlerimi açığa çıkartırlar Evet Hayır 2-) Ailem bana nasihat vermek yerine,karşılıklı paylaşımı önemserler 3-) Ben bir başarı gösterdiğimde hemen söz veya başka şekilde ödüllendirilirim. Evet Hayır 4-) Ailemden takdir sözlerini hemen hemen her zaman duyarım Evet Hayır 5-) Ailemle bir konuşma yaptığımda beni içtenlikle dinlediklerine inanıyorum

34 Öğrencilere Uyguladığımız Anket(2\2)
6-)Ailemin benimle kurduğu iletişim bana güven veriyor Evet Hayır 7-)Ailem hatalarıma müdahale ettiğinde suçluluk duygusuna kapılmadan dinlerim. 8-) Anne babam bana öğüt verirken kendilerini benim yerine koyabilirler. 9-) Ailemle iletişimde kendimi savunmak yerine açıklayıcı olurum. 10-) Ailem benimle fırsat buldukça gezilere çıkarlar.(Tiyatro ,sinema,piknik gibi. 11-)Ailem affetmeyi iyi biliyor diyebilirim. 12-)Anne babam benimle konuşurken sen böyle yaptığında v.b. gibi cümleler kullanırlar.

35 Anket Değerlendirmesi
Anketimizin değerlendirmesini evetler 10 ve üstü ise öğrenci ve aile arasında olumlu bir iletişim vardır, evetler 5 ve 7 arasında ise orta düzeyde bir iletişim vardır, 5 ve altında ise aile olumsuz bir iletişim yaşıyor şeklinde düşünerek yaptık. Aldığımız cevapları grafik olarak; Görüldüğü gibi iletişim düzeyine baktığımızda olumsuz ve orta düzey birbirine yakın olsa bile olumsuz düzey daha fazla. Bizim amacımız yaptığımız çalışmalarla bu grafiğin hepsini sarı renkte yapmak.

36 Velilere Uyguladığımız Anket(1\2)
ÇOCUĞUNUZ VE SİZ İletişim hakkında daha önce uzman kişilerden bilgi aldınız mı? Evet Hayır Çocuğunuzla yeteri kadar ilgilendiğinizi düşünüyor musunuz? Çocuğunuzun sorunlarını dinliyor musunuz? Çocuğunuzun okuldaki durumunu takip ediyor musunuz? Evet Hayır Veli toplantılarına katılıyor musunuz? Çocuklarınıza baskı yapıyor musunuz?

37 Velilere Uyguladığımız Anket(2\2)
Çocuğunuzdan olumsuz bir davranış gördüğünüzde ona karşı tepkinizde olumsuz oluyor mu? Evet Hayır Çocuğunuzun okuluna gitme sıklığınızı yeterli buluyor musunuz? Evet Hayır Çocuğunuzun sorunları ile yeteri kadar ilgileniyor musunuz? Çocuğunuz evde alınan kararlara katılmak ister mi? Düzenlemiş olduğumuz seminerin size faydalı olduğunu düşünüyor musunuz? Düşünceleriniz………………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………………………………

38 Anket Değerlendirmesi
Seminer öncesi bu anketi velilerimize uyguladık ve seminer sonrası seminer ve çalışmamız hakkında ki görüşlerini aldık. Görüldüğü gibi iletişim düzeyine baktığımızda olumsuz ve orta düzey birbirine yakın olsa bile olumsuz düzey daha fazla. Bizim amacımız yaptığımız çalışmalarla bu grafiğin hepsini sarı renkte yapmak.

39 Sunum Çalışmamıza velileri iletişim nedir?, güzel bir iletişim nasıl olur, çocuklarına nasıl davranmaları gerekir gibi konularda bilgilendirmek için bir seminer hazırladık.Seminerimizin program akışı; 1. Açılış 2. Saygı duruşu. 3.İstiklal Marşı 4.Öğrencilerin hazırlamış oldukları skeç. 5. Öğrenci sunumları. 6. Rehber Öğretmenimiz Fatma KOLUKISA’ nın sunumu.

40 Skeç Ömer ve Alparslan arkadaşımız komik ve düşündürücü bir skeçi velilerimize oynadılar.

41 Sunumumuz İletişimle ilgili hazırlamış olduğumuz sunuyu velilerimize sunduk. Birde bizim gözümüzden iletişimin ne kadar önemli olduğunu görmelerini istedik.Hazırlamış olduğumuz sunuyu sitemizde bulabilirsiniz.

42 Rehber Öğretmenimizin Sunumu
Rehber öğretmenimiz velilerimize “Aile ve İletişim” başlıklı bir sunum yaptı. Yardımlarından dolayı öğretmenimiz Fatma KOLUKISA’ ya çok teşekkür ediyoruz.

43 Günlük(1\4) Gurup olarak lider öğretmenimiz eşliğinde ilk toplantımızı yaptık. Öğretmenimiz bize proje hakkında bilgi verdi. Öğretmenimiz bize proje ile ilgili bir sunum izletti. Daha sonra beyin fırtınası yaparak bizim için önemli olan sorunları yazdık ve matris yöntemiyle bizim için en önemli sorunu bulduk. Toplantımızda proje de alacağımız görevlerin paylaşımını yaptık. Grubumuzun adını ve proje adımızı belirledikten sonra başvurumuzu yaptık. Seçtiğimiz konunun balık kılcığını yaparak ana nedenlerini ve kök nedenlerini bulduk. Ve ne gibi çalışmalar yapacağımıza karar verdik.

44 Günlük (2\4) Arkadaşlarımla yapacağımız etkinliklere karar verirken öncelikle okulumuza kendimizi tanıtan bir afiş yapmaya karar verdik ve afişimizi hazırladık. Tatilde çalışmak için iş bölümü yaptık. İş bölümüne göre herkes iletişim ile ilgili birer afiş hazırlayacak, röportaj için soru hazırlayacak ve iletişimle ilgili konuları araştıracaktı. Arkadaşlarımla toplanarak tatilde yaptığımız çalışmaları birleştirdik ve röportaj sorularımızı oluşturduk ve kimin kim ile röportaj yapacağına karar verdik. Arkadaşlarımızla yaptığımız röportajları değerlendirdik ve bilgisayarda ki klasörümüze kaydettik. Daha sonra öğrencilere hazırlayacağımız anket sorularını oluşturduk. Ve değerlendirme için Büşra ve Esra arkadaşım görev aldılar. Velilere de bir anket uygulama ve sunum yapma kararı almıştık. Onların anket sorularını hazırlamaya başladık ve onlara dağıtmak için birde broşür hazırlamaya karar verdik. Bu işi Ömer arkadaşım üstlendi.

45 Günlük (3\4) Velilerin konuya dikkati çekmek için ve biraz da eğlenelim diye bir skeç hazırlamaya karar verdik. Skeçle ilgili araştırmalara başladık ve Türkçe öğretmenimiz Şükrü ŞİMŞEK’ ten yardım almaya karar verdik. Öğretmenimizin verdiği skeçler içinden bize uygun olanı seçtik. Kimin oynayacağına karar verdik. Ömer ve Alparslan arkadaşımızın oynamasına karar verdik. Daha sonra çalışmalarımızın sunusunu hazırladık. Ve velilere yapılacak sunumu hazırlamak için bir dahaki toplantı tarihine karar verdik. Rehber öğretmenimizden yardım almaya karar verdik. Bizim sunumuzdan sonra uzman bir kişinin de bilgilendirmesinin iyi olacağını düşündük. Rehber öğretmenimizi toplantımıza çağırdık. Bizde anlatacağımız sunuyu hazırlamaya başladık. Sunumumuz için gerekli hazırlıkları yaptık. Velilerimize göndermek için publisher programında davetiye hazırladık. Velilerimize gönderdik.

46 Günlük (4\4) Sunumumuzu velilerimize sunduk.21 sunumluk bir slayt gösterisiydi. Hatice, Büşra, Esra, Yaşar, Merve arkadaşlarımız sunumda görev aldı.Alparslan ve Ömer arkadaşlarımız ise velilerimize kısa bir skeç yaptılar.Daha sonra okulumuz rehberlik öğretmeni Fatma Kolukısa kendi hazırlamış olduğu sunumu velilerimize sundu. Bu toplantımızda ise dün yaptığımız anketleri inceledik. Velilerimizden duygularını yazmalarını istemiştik. Çok güzel şeyler yazmış olduklarını gördük ve gurur duyduk. Bu toplantımızda bundan sonra hafta 3 gün öğlen 12:30 toplanmaya ve web tasarımını hazırlamaya karar verdik. Bu kararı oylayarak aldık. Bazı arkadaşlarım hafta sonu çalışmak istediler ama oylama sonunda okulda çalışmaya karar verdik. Çalışmalarımızı bugün sonlandırdık.

47 Düşüncelerimiz HATİCE ARPAÖZÜ
Bilişimci martılar çok güzel bir proje. Öğretmenimiz projeden bahsettiğinde çok heyecanlandım. Arkadaşlarımla çalışmak ise çok eğlenceliydi. ALPARSLAN B. DEĞİRMEN Ben bu projeyi yararlı buluyorum ve seçtiğimiz konuda çok güzel. Bende böyle bir projede olmaktan ve grup arkadaşlarımdan dolayı mutlu ve gururluyum. ESRA ÇAKIR Bilişimci martılar projesi çok güzel bir proje oldu. Bu projede yaptığımız etkinlikler beğenildi. Özellikle seminerimizi velilerimiz çok beğendi bizde çok mutlu olduk. Bu projeye katılmam çok iyi oldu. Hem aile içi iletişim konusunda hem de yaratıcılığımı geliştiğini düşünüyorum.

48 Düşüncelerimiz ÖMER DEMİR
Böyle bir projede olmaktan çok mutluyum. Bize bir çok konuda katkısının olduğunu düşünüyorum. Zorlandığımız zamanlar oldu ama grup arkadaşlarımla üstesinden geldik. Umarım projemiz beğenilir. MERVE DERİN Çalıştığımız proje çok güzeldi. Arkadaşlarımla birlikte olmaya çok alıştım. Birlikte birşeyler yapmak çok güzeldi. Umarım beğenilir ve yararlı olmuşuzdur. BÜŞRA KARAKOÇ Ben bu proje de yer aldığım için çok memnunum. Hem eğlenip hem de yeni bilgiler öğreniyorum. İyi ki yedi karınca dan birisiyim.Hem bu arada çevremde ki insanlara yararlı bilgiler vermeye çalışıyorum. Onun için çok mutluyum. YAŞAR İNKAYA Çok güzel bir projeydi. Biz çalışırken çok eğlendik umarım yararlı da olabilmişizdir.Bazen problemler çıksada birbirimizi kırmadan devam ettik.

49 Sitemize bekliyoruz.

50 TEŞEKKÜRLER…. Dr. Hayal Köksal’a
MEB, Microsoft, Eğitek ve Kalite Okulları Merekezi’ne Bize destek veren öğretmenlerimize ve okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

51 BİZ ÇALIŞIRKEN ÇOK EĞLENDİK UMARIZ SİZDE ÇALIŞMALARIMIZI ÇOK BEĞENİRSİNİZ.


"BİLİŞİMCİ MARTILAR YEDİ KARINCA MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları