Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HABERLERR Yaprak Yurdakull : ). Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HABERLERR Yaprak Yurdakull : ). Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı."— Sunum transkripti:

1 HABERLERR Yaprak Yurdakull : )

2 Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın toprak bütünlüğü içinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Aynı şeyi düşündüğünü ve istediğimiz zaman Kerkük’teki demografik yapıyı kontrol etmek için Kerkük tapusuna bir heyet gönderebileceğimizi söyledi" dedi. 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yle görüşme konusunda çok önemli bir bilgi veriyor. Erdoğan, "Kerkük’ün Irak’ın toprak bütünlüğü içinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Aynı şeyi düşündüğünü ve istediğimiz zaman Kerkük’teki demografik yapıyı kontrol etmek için Kerkük tapusuna bir heyet gönderebileceğimizi söyledi" dedi.

3 Cameron Diaz, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Justin Timberlake için aldığı ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazan saati en iyi arkadaşı Drew Barrymore’a vermiş. Drew, önce Cameron’dan saati satın almayı önermiş ancak Cameron, bu jestinden vazgeçmemiş. Justin’in yokluğunu Drew ile hafifletmeye çalışan Cameron, geç bulduğu arkadaşını bir an olsun yanından ayırmıyormuş. Cameron Diaz, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Justin Timberlake için aldığı ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazan saati en iyi arkadaşı Drew Barrymore’a vermiş. Drew, önce Cameron’dan saati satın almayı önermiş ancak Cameron, bu jestinden vazgeçmemiş. Justin’in yokluğunu Drew ile hafifletmeye çalışan Cameron, geç bulduğu arkadaşını bir an olsun yanından ayırmıyormuş.

4 Madonna’yı nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen bir pop yıldızı olarak tanırız ama son zamanlar da o da bundan sıkılmış olacak ki, Los Angeles’taki Kabbalah törenine 20’li yılların vamp kadınları gibi giyinip gitmiş. Bununla da yetinmeyen Madonna, eşi Guy Richie’ye de 1970’lerin polis üniforması kostümünü uygun görmüş. Eğer şakacı bir arkadaşı Madonna’ya katılacağın törenin kıyafet balosu olduğunu söylemediyse, Madonna, dikkat çekmenin ucuz yollarını arıyor ve bu bir pop kraliçesi için hiç de uygun bir yol değil Madonna’yı nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen bir pop yıldızı olarak tanırız ama son zamanlar da o da bundan sıkılmış olacak ki, Los Angeles’taki Kabbalah törenine 20’li yılların vamp kadınları gibi giyinip gitmiş. Bununla da yetinmeyen Madonna, eşi Guy Richie’ye de 1970’lerin polis üniforması kostümünü uygun görmüş. Eğer şakacı bir arkadaşı Madonna’ya katılacağın törenin kıyafet balosu olduğunu söylemediyse, Madonna, dikkat çekmenin ucuz yollarını arıyor ve bu bir pop kraliçesi için hiç de uygun bir yol değil

5 Sinema Konusu Antartika’nın derinliklerindeki büyük İmparator Penguenler ülkesinde, şarkı söyleyemediğiniz takdirde bir hiçsinizdir. Bu, dünyanın en kötü şarkıcısı olan Mumble için talihsiz bir durumdur. O kendi ritmiyle dans ederek, step dansı yaparak doğmuştur… Mumble tek kelimeyle farklıdır; özellikle de sonradan kendisini topluluktan atacak olan, İmparatorluk Ülkesi’nin sert lideri Yaşlı Noah için. Evinden ilk defa uzak kalan Mumble, bir İmparatorlar-gibi-olmayan-penguenler grubu olan Adelie Amigolar’la tanışır. Ramon’un önderliğindeki Amigolar, Mumble’ın ‘cool’ dans hareketlerine hemen kucak açarlar. Mumble, Lovelace ve Amigolarla birlikte, uçsuz bucaksız buzullarda bir yolculuğa çıkar ve destansı bazı maceralardan sonra, insanın özüne sadık kalarak dünyada her zaman fark yaratabileceğini kanıtlar. Konusu Antartika’nın derinliklerindeki büyük İmparator Penguenler ülkesinde, şarkı söyleyemediğiniz takdirde bir hiçsinizdir. Bu, dünyanın en kötü şarkıcısı olan Mumble için talihsiz bir durumdur. O kendi ritmiyle dans ederek, step dansı yaparak doğmuştur… Mumble tek kelimeyle farklıdır; özellikle de sonradan kendisini topluluktan atacak olan, İmparatorluk Ülkesi’nin sert lideri Yaşlı Noah için. Evinden ilk defa uzak kalan Mumble, bir İmparatorlar-gibi-olmayan-penguenler grubu olan Adelie Amigolar’la tanışır. Ramon’un önderliğindeki Amigolar, Mumble’ın ‘cool’ dans hareketlerine hemen kucak açarlar. Mumble, Lovelace ve Amigolarla birlikte, uçsuz bucaksız buzullarda bir yolculuğa çıkar ve destansı bazı maceralardan sonra, insanın özüne sadık kalarak dünyada her zaman fark yaratabileceğini kanıtlar. Geçen yılın en çok sözü edilen filmlerinden biri olan Neşeli Ayaklar, seyirciyle buluşuyor. Senaryosunu Warren Coleman-John Collee'nın yazdığı filmin seslendirmesinde Nicole Kidman, Robin Williams, Elijah Wood, Hugh Jackman gibi beyazperdenin ünlüleri görev aldı.

6 Son dakika! Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu. Ulukavak Mahallesi'nde Mehmet Değirmenci (23), dün gece birlikte alkol aldığı arkadaşı E.Ç. (17) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada birbirlerini darp eden gençler, daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı arkadaşını tabancayla öldürdükten sonra Cumhuriyet Savcılığına teslim oldu. Ulukavak Mahallesi'nde Mehmet Değirmenci (23), dün gece birlikte alkol aldığı arkadaşı E.Ç. (17) ile henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada birbirlerini darp eden gençler, daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Sabah saatlerinde Değirmenci'nin evinin bulunduğu yere gelen E.Ç, çalıştığı inşaata gitmek için 19 DN 986 plakalı otomobili ile evden ayrılmakta olan Mehmet Değirmenci'ye tabancayla ateş etti.Olaydan yara almadan kurtulan Değirmenci, aracını bırakarak kaçmaya başladı. E.Ç, bir süre kovaladığı Mehmet Değirmenci'yi Çorum-Osmancık kara yolu üzerinde başından vurarak öldürdü.E.Ç, daha sonra Adliye Sarayına giderek Cumhuriyet Savcılığına teslim olmak istedi. Adliye girişindeki polisler tarafından gözaltına alınan E.Ç, sorgulanmak için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Bu arada, olayla ilgili 4 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Sabah saatlerinde Değirmenci'nin evinin bulunduğu yere gelen E.Ç, çalıştığı inşaata gitmek için 19 DN 986 plakalı otomobili ile evden ayrılmakta olan Mehmet Değirmenci'ye tabancayla ateş etti.Olaydan yara almadan kurtulan Değirmenci, aracını bırakarak kaçmaya başladı. E.Ç, bir süre kovaladığı Mehmet Değirmenci'yi Çorum-Osmancık kara yolu üzerinde başından vurarak öldürdü.E.Ç, daha sonra Adliye Sarayına giderek Cumhuriyet Savcılığına teslim olmak istedi. Adliye girişindeki polisler tarafından gözaltına alınan E.Ç, sorgulanmak için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Bu arada, olayla ilgili 4 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.


"HABERLERR Yaprak Yurdakull : ). Kerkük’e tapu heyeti yollayın Kerkük’e tapu heyeti yollayın 30 Mart 2007 Başbakan Riyad dönüşü uçakta, Irak Cumhurbaşkanı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları