Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur."— Sunum transkripti:

1

2

3 Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş
Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur. İç ve Dış Hatlarda Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasjet, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir.

4 Nisan 2004’e gelindiğinde, turizm sektöründen ETS Tur ve Öger Tur şirketlerinin güçlerini birleştirmesiyle Atlasjet’te yeni bir yapılanmaya gidilmiştir. Atlasjet 14 Haziran 2004’te Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından "İç ve Dış Hatlarda Tarifeli ve Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı” yapmak üzere ruhsatlandırılmış ve 1 Temmuz 2004’ten itibaren iç hatlarda tarifeli seferlerine başlamıştır.

5 Turizm ve havacılık dünyasındaki son makro gelişmelerden sonra IATA üyesi olan ve IOSA tescilini alan Atlasjet, tarifeli havayolu olarak büyümeye ve bu doğrultuda iç ve dış hatlarda tarifeli sefer sayısını %75-80’e çıkarmaya karar vermiştir. Öger Grubu, mevcut yapısıyla 9’dan fazla havayoluyla çalışmaktadır ve havayollarına eşit mesafede kalmak üzere karar almıştır. 1 Şubat 2006 itibariyle Öger Grubu’nun Atlasjet’te bulunan % 45’lik hissesi ETS Grubu’na devredilmiştir

6 YÖNETİM KURULU BAŞKANI
MURAT ERSOY

7 Şirketin genel müdürü Orhan Coşkun’dur.

8 Vizyonumuz Toplam kalite anlayışını benimsemiş, hizmet kalitesiyle tanınan ve güvenilen bir marka olmak. Misyonumuz Sektöründeki yenilikleri takip ederek sürekli gelişme yönünde, teknolojinin tüm imkanlarını yolcularına ve çalışanlarına sunarak çalışmak.

9 Değerlerimiz Uçuş ve yer güvenliğini/emniyetini en üst seviyeye çıkarmak, Yolcularımızın memnuniyetini ve sürekliliğini sağlamak, Verimliliği arttırmak, İnsan faktörü, iş güvenliği ve çevresel değerlere önem vermek, Operasyonlarımızda zaman uyumunu sağlamak, Tüm süreçlerde süreksel gelişim sağlamak.

10 RAKİPLERİ Türk Hava Yolları Anadolujet Kıbrıs Türk Hava Yolları Onur Air Pegasus Airlines SunExpress

11 Sahip Olunan Yetkiler, Sertifikalar ve Üyelikler     TRTO Eğitim Yetkisi (A321, A320, A319)     LVO CAT-IIIA yetkisi,     RVSM Yetkisi,     PRNAV Yetkisi,     IATA Member (KK)     IOSA     ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasi,     EFQM Mükemmellikte Kararlılık Sertifikası,     TÖSHİD Üyeliği,     WTM (World Tracer Management) Üyeliği,

12 Pelin ABACI Nilay SÖĞÜT


"Atlasjet Havacılık A. Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A. Ş Atlasjet Havacılık A.Ş. 14 Mart 2001 tarihinde Öger Holding A.Ş. tarafından kurulmuştur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları