Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KÜLTÜREL BİRİKİM Kazanım: Kültürel birikimin kişiliğine ve kariyerine katkılarını belirtir. 12. Sınıf 27 nolu kazanım etkinliği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KÜLTÜREL BİRİKİM Kazanım: Kültürel birikimin kişiliğine ve kariyerine katkılarını belirtir. 12. Sınıf 27 nolu kazanım etkinliği."— Sunum transkripti:

1 KÜLTÜREL BİRİKİM Kazanım: Kültürel birikimin kişiliğine ve kariyerine katkılarını belirtir. 12. Sınıf 27 nolu kazanım etkinliği

2 Aşağıdaki soruyu birlikte cevaplayalım?
Bir kişiye kültürel birikim sahibi, genel kültürü yüksek diyebilmemiz için hangi özelliklere sahip olmasını bekleriz? Saptanan özellikler tahtaya yazılır ve eksik kalan noktalar eklenir.

3 “Kültürel Birikimin Kişiliğine ve Kariyerine Katkıları”
“Kültürel Birikimin Kişiliğine ve Kariyerine Katkıları” size neyi anlatıyor? Çevrenizden ya da ünlü kişilerden yola çıkarak bu konuda neler söyleyebilirsiniz?

4 Aşağıdaki soruları birlikte cevaplayalım?
 Farklı alanlarda, farklı konularda geniş bilgi birikimine sahip olmak kişiliğimizi nasıl etkiler?  Sadece kendi mesleğinde değil farklı alanlarda, farklı konularda geniş bilgi birikimine sahip olmak eğitsel ve mesleki kariyerimizi, başarımızı nasıl etkiler?  Kültürel birikim sahibi, genel kültürü yüksek bir birey olmak için neler yapabiliriz?

5 Kültürel birikimin kişiliğine ve kariyerine katkılarını fark etmek gelecekteki başarınız açısından önemlidir…


"KÜLTÜREL BİRİKİM Kazanım: Kültürel birikimin kişiliğine ve kariyerine katkılarını belirtir. 12. Sınıf 27 nolu kazanım etkinliği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları