Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GiTTiĞiN YeR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GiTTiĞiN YeR."— Sunum transkripti:

1 GiTTiĞiN YeR

2 Gittiğin yer çok mu uzak sevdiğim
Gittiğin yer çok mu uzak sevdiğim? Gel deyiversen hemen çıkar gelirim Gittiğin günden sonra Dalgın,kırgın ,üzgün ve yorgunum Kimler sevdalayıp da, Kundak yaptı seni kendine? Kimler koku diye seni sürdü yüreğine Kimlerin aşk ateşi olup da yandın teninde?

3 Vuruyor ayazlar, düşlerimin kıyılarına Gelip dayandım kapılarına Hasret diye hep sen aktın göz yaşlarımda Neden yokum artık aşk dolu bakışlarında? Kimler var şimdi aşk kıyılarında? Bir tek bahar düşmedi senden sonra Ne sabahıma,ne akşamlarıma Özlemimsin diye kuşattım seni her yanıma

4 Kaç gece kurşunladım ayrılıkları Sana yazdım, seni yazdım Tüm şiirlerimde mısralarıma Ah bu ayrılık nasıl geldi dayandı kapıma?

5 Hayallerim bırakıp gitti çoktan Düşlerim birer birer döküldü yerlere Anlattım seni bütün çiçeklere Anlattım esen yellere Geceye ay düştü Güllerime güz düştü Sevinçler uzak,gülüşler yok Bir sevdaya kapıldı yüreğim hasretler çok..

6 Sevdamı astım ayrılık acısına Dayanılmıyor bilsen sancısına Gözlerimde yanıyor,kirpiklerimde tutuşuyorsun Kıvılcım olup yüreğime düşüyorsun Senden sonra hiç güneş açmadı gözlerim Hep karanlık,hep parçalı bulutlu Her yer yağmur ,her yer sen kokulu Ah sevdalım gidişin beni yüreğimden vurdu... MıSRa


"GiTTiĞiN YeR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları