Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir."— Sunum transkripti:

1 Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir.
BAĞLANMAYACAKSIN Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir. SESLİ İZLEYİNİZ

2 Bağlanmayacaksın bir şeye
Öyle körü körüne “O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki. Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın. Ve zaten genellikle o daha az sever seni, Senin O’nu sevdiğinden..

3 Çok sevmezsen, Çok acımazsın, Çok sahiplenmeyince, Çok aitte olmazsın hem. Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini, Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.

4 Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, Ayı, Yıldızları, Mesela kuzey yıldızı, Senin yıldızın olacak. “O benim “ diyeceksin, Mutlaka sana iat olmasını istiyorsan bir şeylerin… Mesela,gökkuşağı senin olacak,

5 İllede bir şeye ait olacaksan,
Renklere ait olacaksın, Mesela turuncuya, Yada pembeye, Ya da cennete ait olacaksın. Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.

6 Senin değillermiş gibi davranacaksın,
Hem hiçbir şeyin olmazsa, Kaybetmektende korkmazsın, Onlarsızda yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın, Çok eşyan olmayacak mesela evinde, Paldır küldür yürüyebileceksin. İllede bir şeyleri sahipleneceksen, Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin,

7 sevinç Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak… sevinç

8 www.herice.com fatih5245 Google Grubu
Üye sayisi ile Türkiyenin en büyük paylasim grubu.. Günlük ortalama 5 mail alarak sizde bu dev platformda yerinizi almak isterseniz TIKLAYINIZ Fikir alisverisi ve paylasimda bulunmak için Sizide forum sayfamiza bekliyoruz.


"Slaytta yer alan sözler Can YÜCEL bey’e aittir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları