Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE..."— Sunum transkripti:

1 YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...

2 Hüzünlendirmiyor beni yokluğun,
Ben yarını düşünmeyi sevmem. Ne olacaksa hemen şimdi olsun isterim. Seveceksem Öpeceksem Susacaksam Güleceksem şimdi şimdi şimdi şimdi Zaman bir kez geçer insanın eline. O anın bir daha tekrarı yoktur. Ne yaşarsan bir kere yaşarsın. Bu yüzden sevmem beklemeyi. Bu yüzden bekleyerek geçen zamana acırım.

3 bir şey... AŞKIN ELBETTE... Ama bu kez bir şey oldu,
Şimdi yarını beklerken hiç kızmıyorum Sen yoksun ya, bu gece de sensiz geçecek ya, “Olsun” diyorum, “Bizi bekleyen çok güzel günler var önümüzde...” Nedir beni böylesine değiştiren şey? Nedir geleceğe dair umutlar beslememi sağlayan şey? AŞKIN ELBETTE... Başka açıklaması olabilir mi?

4 BİRİ SENİN İÇİN. BİRİ SENİN İÇİN. BİRİ SENİN İÇİN
Sen olmadan da keyif alarak yaşayabiliyorum. Bir yerine iki kadeh rakı içiyorum, BİRİ SENİN İÇİN. Sevdiğimiz şarkıları art arda iki kere dinliyorum, BİRİ SENİN İÇİN. Sabah uyanınca pencereyi açıp temiz havayı içime iki kere çekiyorum, BİRİ SENİN İÇİN

5 Özlemekse Balkonda güneşin bedenime işlemesi için
5 dakika kalırdım eskiden Şimdi 10 dakika kalıyorum Yokluğunda hayatı iki kişilik yaşıyorum. Yokluğunda hayata dair ne varsa yine seninle paylaşıyorum. Özlemekse özlüyorum elbette Hasret şarkılarını kim benden daha iyi söyleyebilir?

6 Kim gökteki yıldızlara bakıp onları senin gözlerin yerine koyabilir?
Kimin yüzüne seni düşündükçe bir gülümseme yayılabilir? Dedim ya değişiyorum diye, eskiden böyle koyu bir özlemin içinde olsaydım isyanım sığmazdı içime. Bir siyah hüznün içinde kıvranır dururdum, bitmek bilmezdi geceler. Şimdi öyle değil... Şimdi seni özlemek sevdamızın olmazsa olmaz parçasıymış gibi geliyor bana.

7 ama ben ilk yazın sevincini taşıyorum içimde.
Sonbahardayız ama ben ilk yazın sevincini taşıyorum içimde. Ve biliyorum ki, hiç bitmeyecek bir baharı yaşayacağız birlikte. İşte bunun için hüzünlendirmiyor beni yokluğun. M. Çoşkundeniz

8 Nil


"YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE..." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları